Kerala rundrejse

Oplev en af Indiens smukkeste stater på denne rundrejse i Kerala. Den historiske by Cochin emmer af historie fra dengang sejlskibe satte kurs mod Europa med lasten fuld af dyrebare krydderier. Væk fra kysten strækker temarker og krydderi-plantager sig mod horisonten på de grønne bjergsider, og i Periyar National Park søger elefantflokke mod vandet for at drikke i det bløde aftenlys. Helt andre oplevelser venter i Backwaters labyrint af floder, hvor du oplever hverdagslivet fra en velindrettet husbåd. Du overnatter om bord på båden, så du har god tid til at nyde dette unikke område, inden rundrejsen slutter med afslapning ved en af Keralas bedste og mest uberørte strande.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver I mod Sydindien.

Efter et flyskifte ankommer du til Cochin. Her står en chauffør klar til at køre dig til hotellet Brunton Boatyard, der er indrettet i en smuk kolonitidsbygning helt ned til vandet. Hotellet fanger perfekt Cochins historiske charme, og beliggenheden i den gamle bydel gør Brunton Boatyard til det perfekte udgangspunkt for udforskning af byen. Efter indlogering kan du hvile lidt ud ovenpå rejsen, inden guiden om aftenen fører dig på en spændende gåtur gennem den gamle bydel. Cochin har været centrum for krydderihandel siden antikken, og i langt over 1.000 år har handelsfolk fra så fjerne egne som Kina, Mellemøsten og Arabien sat deres præg på byens historiske gader. Byen var kendt af både de gamle romere og grækere. Det var dog først, da den portugisiske opdagelsesrejsende Vasco da Gama lagde til i havnen i 1503, at Europa for alvor gjorde sit indtog i Cochin. Den dag i dag ligger portugisiske huse med verandaer og skodder for vinduerne side om side med bygninger i britisk kolonistil. I en anden gade ligger Indiens ældste kirke, mens landets ældste synagoge stadig tager imod byens jødiske mindretal. Det hele er naturligvis krydret med et umiskendeligt pust af Indien.

Indien - Kerala - Cochin

Du har hele dagen til at udforske Cochins historiske gader. Først på en guidet byrundtur, der blandt andet tager dig forbi det hollandske palads fra 1500-tallet. Du oplever også Indiens mest berømte synagoge samt stemningen i den gamle bydel, hvis gamle hollandske og portugisiske bygninger har modstået tidens tand i næsten 500 år. Efter Vasco da Gamas ankomst fik kristendommen hurtigt fodfæste i Cochin, og inden længe skød flere kirker op. Deriblandt St. Francis-kirken fra 1503 samt basilikaen Santa Cruz. Fra midtbyen går turen op langs kysten, hvor fiskere prøver lykken med lange bambusstænger og store firkantede fiskenet. Denne specielle fisketeknik, der kun kan bruges ved højvande, blev bragt hertil af købmænd fra Kina omkring år 1400.
Herefter er der tid til at udforske byens bygninger og markeder på egen hånd, inden aftenen byder på en forestilling med de berømte kathakali-dansere iført overdådige kostumer og fuld makeup. Kunstformen har udviklet sig på disse kanter gennem århundreder, og Cochin er stadig det bedste sted at opleve dansen i sin autentiske form.

Du lægger bylivet bag dig og kører mod Periyar for foden af bjergkæden De Vestlige Ghats. Det er en flot tur, der giver en god introduktion til Keralas frodige natur. Ved ankomsten indlogeres du på dit hotel, inden eftermiddagen byder på en smuk sejltur igennem Periyar National Park. Reservatet er hjem for Indiens største bestand af vilde elefanter, der som regel søger ned til Periyar-søen for at drikke i morgen- og aftentimerne. Også tigere jager mellem skovens træer, om end det kræver meget stort held at se dem i den tætte vegetation. Der er større chancer for at få et glimt af hjorte, vildsvin og gaurer, der er Indiens svar på bisonoksen. Derudover byder parken på et rigt fugleliv, der tæller mere end 320 arter, samt et væld af smukke sommerfugle. Efter sejlturen er resten af dagen fri til at slappe af på hotellet, der blandt andet tilbyder ayurveda-massage. I Periyar bor du på Spice Village, der består af charmerende bungalows spredt ud mellem skyggefulde træer. Hotellets pool er det perfekte sted at vaske rejsestøvet af efter dagens oplevelser.

Området omkring Periyar National Park er kendetegnet ved bløde bakker, hvor kardemomme- og temarker bølger let i vinden side om side med vild og utæmmet natur. I løbet af dagen besøger du en krydderiplantage og hører meget mere om de eksotiske planter og smagsnuancer, der har ført til både ufattelige rigdomme og krige gennem de sidste 500 år. Kanel, nellike, muskatnød, ingefær og gurkemeje er blot nogle få af de krydderier, der dyrkes her. Men også noget af verdens bedste peber kommer fra disse bjergskråninger. Du besøger også et krydderimarked og får en introduktion til det lokale køkken, inden turen går tilbage til hotellet, hvor resten af eftermiddagen er til fri disposition.

Indien - Periyar

Turen fortsætter gennem smukke landskaber med teplantager, frodig vegetation og små landsbyer til byen Kumarakom, der ligger spredt ud over en klynge af småøer i et naturskønt område fyldt med vand. Langs de mange kanaler står mangrover, slanke kokospalmer og grønne marker. Lotusblomster dækker nogle steder vandet, og fugle i stort antal søger føde i de mange laguner.
I Kumarakom går du ombord på en charmerende husbåd, der vil være dit hjem det kommende døgns tid. Bådene varierer i størrelse fra små både med plads til to passagerer til store fartøjer med flere soveværelser, fællesrum og en stor besætning. Alle er de komfortable, og besætningen sørger for alt det praktiske. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde det. Stille og roligt lægger båden fra kaj og fører dig ud på det enorme netværk af kanaler, der er bedre kendt som ’The Backwaters’. Vandvejene er et vidt forgrenet net af søer og kanaler, hvor det ferske flodvand blander sig med det salte vand fra Det Arabiske Hav. Selv om det ved første øjekast kunne se sådan ud, er disse vandveje ikke et utæmmeligt vildnis. Kanalerne fungerer nærmere som gader i et travlt tropisk byområde med huse og små haver ned mod kanalerne. Her og der ses kvinder i færd med at beskære buske, og skolepiger i uniform på vej til skole ad de gangplanker, der gør det ud for fortov. Måske stikker en vandbøffel hovedet op af floden for at kigge efter postbuddet, der suser forbi i sin motorbåd. Larmen fra de små motorbåde synes ikke at genere fuglelivet, og trods den tydelige tilstedeværelse af mennesker er det også en stor naturoplevelse at sejle stille og roligt igennem dette frodige område.
Måltiderne serverer kokken om bord på båden, og når mørket falder på, kan du nyde stjernehimlen over Sydindien i al sin pragt. Du overnatter på husbåden til lyden af vandets lette skvulpen mod skroget. Kun på denne måde oplever du til fulde døgnets rytme i dette særprægede område.

Efter morgenmaden forlader du båden i Alleppey og kører gennem frodige områder til strandbyen Mararikulam. Her indlogeres du på det luksuriøse Marari Beach Resort, hvor økoturisme og fuldstændig afstresning er nøgleordene. Her der ingen motoriserede vandaktiviteter, intet fjernsyn på værelset og intet stramt program. I stedet er du omgivet af høje kokospalmer, en næsten mennesketom strand og masser af fred og ro.  Værelserne og villaerne på Marari Beach er alle inspireret af den omkringliggende natur, og den enkle stil og de lokale naturlige materialer er med til at give resortet en varm og indbydende atmosfære.

Indien - Kerala - Backwaters

Dagene er frie til at gøre lige præcis det, du har allermest lyst til. Mararikulams gyldne sandstrand er blandt de reneste og mest uberørte i hele Sydindien, og den har heldigvis undgået det kommercielle byggeboom, man kender andre steder fra. Så find en god plet i sandet, eller søg ind i skyggen under en palme, og nyd varmen og solen til lyden af bølgeskvulp. Vask rejsestøvet af i det dejligt varme vand, og nyd lækre middage med friskfangede fisk og skaldyr. Trænger du til en pause fra strandlivet, er det værd at udforske de omkringliggende palmeskove og landsbyer. En af dagene er der arrangeret en cykeltur i lokalområdet. Du kan også lære hemmelighederne bag det indiske køkken på et kokkekursus, eller forkæle dig selv med en traditionel Kerala-massage. Hvad end du vælger at foretage jer, vil du med garanti blive modtaget med oprigtig indisk gæstfrihed og masser af fred og ro.

Indien - Mararikulam

Tidligt om morgenen bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Cochin, hvor hjemrejsen begynder. Efter et flyskifte fortsætter du til Danmark, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen.

Tag til festival, og oplev Indien for fuld udblæsning
Indien er altid en farverige oplevelse. Men det er ved landets utallige højtider, at Indien viser sig fra sin mest eksotiske og farvestrålende side. Læs mere om de mange muligheder for at få en hel igennem ekstraordinær oplevelse – klik her.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 14.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Cochin t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 2 nætter på Brunton Boatyard i Cochin inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Cochin dag 2 og 3
 • 2 nætter på Spice Village i Thekkady inkl. morgenmad
 • Sejltur på Periyar Lake dag 4
 • Besøg på krydderiplantage dag 5
 • 2 dages/1 nat sejlads i husbåd med Spice Coast Cruises på Keralas Backwaters inkl. helpension
 • 3 nætter på Marari Beach Resort i Mararikulam inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indien

Vi kender de skønneste steder i Indien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel