Den ultimative safari i Indien

Tag med på den ultimative safari i Indien. Foruden god tid i en række af landets bedste tigerreservater, kan du se frem til at kigge efter næsehorn, bøfler og vilde elefanter i den afsidesliggende nationalpark Kaziranga samt leoparder, læbebjørne og verdens sidste asiatiske løver i sjældent besøgte Gir National Park. Dette er blot nogle få af de mange højdepunkter, der også tæller prægtige antiloper, farvestrålende påfugle, legesyge aber og et særdeles rigt fugleliv. Der bliver endda tid til spændende kulturoplevelser i Delhi og Mumbai samt ved de storslåede erotiske templer i Khajuraho. Undervejs bor du på nogle af Asiens bedste safarilodges og kører rundt med privatchauffør. Alle safarikørsler, vandresafarier og sejlture er naturligvis inkluderet, og ikke mindre end seks indenrigsflyvninger sikrer, at du får mest mulig tid til at nyde den fantastiske natur. Med andre ord er der lagt op til den helt store safarirejse i Indien.

I denne udgave af rejsen bor du på de absolut bedste safarilodges i Indien. Men rejsen kan også laves på andre lodges til en helt anden pris. Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder. 

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Indien.

Efter et flyskifte eller to ankommer du til Calcutta. Her bliver du hentet i lufthavnen af en privatchauffør, der kører dig til luksushotellet The Oberoi Grand. Hotellet ligger som en oase af overdådig luksus og victoriansk stil i hjertet af den sydende storby, og det er det perfekte sted at slappe af oven på flyveturen.
Eller stræk benene på en gåtur på egen hånd, og oplev hverdagen i en af Indiens mest hektiske og farverige storbyer. Calcutta er en sand smeltedigel af indtryk. Overalt omkring dig slingrer cykeltaxaer ind og ud mellem hinanden omgivet af britiske kolonitidsbygninger, moderne shoppingcentre i glas og stål, farverige templer og indisk slum i malerisk forfald. Duften af karry fra gadekøkkenerne blander sig med bilosen, og lyden fra biler og millioner af mennesker fylder luften. Calcutta er måske den mest ”indiske” af alle Indiens byer. En sydende metropol, der bobler af liv døgnet rundt.

Efter morgenmaden går turen tilbage til lufthavnen, hvorfra du flyver til Guwahati i det nordøstligste Indien. Her står en bil klar til at køre dig mod Kaziranga National Park. Det er en længere køretur, der tager godt fem timer. Men turen giver et godt indtryk af livet i denne afsidesliggende og sjældent besøgte del af Indien. Vel fremme indlogeres du på dit hotel for de kommende tre nætter. Diphlu River Lodge ligger omgivet af vild natur på kanten af Kaziranga National Park. Værelserne er indrettet i store, flotte bungalows på pæle, hvis naturlige materialer får dem til at falde godt ind i de omkringliggende landskaber. Men selvom du er langt ude i naturen, kan du se frem til moderne faciliteter såsom aircondition, et indbydende badeværelse og ikke mindst en privat terrasse, hvorfra du kan nyde naturen.

Indien - Kaziranga - Næsehorn

Denne morgen bliver du vækket omkring daggry for at tage på den første safari i nationalparken. Kaziranga er først og fremmest kendt for sine indiske næsehorn, der blev jaget til kanten af udryddelse i det 19. århundrede. Da det så sortest ud, var bestanden i Kaziranga nede på omkring 20 individer. Den dag i dag er næsehornene et utroligt sjældent syn de fleste andre steder i regionen. Men i disse flade landskaber dækket af sumpe og elefantgræs, har næsehornene fundet et vigtigt fristed, og chancerne for at se de panserede kæmper er langt højere her end nogen andre steder i landet. Også asiatiske vandbøfler og sumphjorte har gode kår i de vandfyldte landskaber, hvor de har selskab af en betydelig bestand af vilde elefanter. Hvad du ser, er naturligvis altid et spørgsmål om held. Men Diphlu River Lodge er kendt for at have nogle af de bedste guider. De fleste kommer fra landsbyer i lokalområdet, og de kender parken ud og ind.
Hele morgenen går med at udforske de frodige landskaber, inden du vender tilbage til hotellet for at slappe af i de varme timer midt på dagen. Når temperaturerne igen falder ud på eftermiddagen, er det tid at sætte sig til rette i safarijeepen for at køre endnu en tur i nationalparken.

Indien - Kaziranga - Elefanter

Du har endnu en hel dag i Kaziranga med morgen- og eftermiddagssafari. Ikke blot højner det chancen for at se parkens næsehorn, bøfler og elefanter betydeligt. Med lidt held ser du måske også nogle af de mange andre dyr, der lever i nationalparken. Adskillige mindre kattearter såsom junglekatten, fiskekatten og leopardkatten skjuler sig i det høje græs.  Det samme gør deres større artsfæller tigeren, leoparden og den smukke træleopard, om end de sjældent ses. Større chance er der for at se nogle af de mange mindre pattedyr såsom desmerdyr, ræve, jackaler, brillebjørne, skældyr, grævlinge og flyveegern. Derudover kan du være heldige at få et glimt af ni af Indiens 16 abearter samt den meget sjældne ganges-floddelfin, der lever i Kazirangas floder. Fuglelivet er naturligvis også fantastisk, så du kan roligt se frem til en spændende dag.

Indien - Kaziranga - Næsehorn

Nyd en stille og rolig morgenmad på hotellet, inden turen går tilbage mod lufthavnen i Guwahati. Midt på eftermiddagen letter flyet mod Delhi, og et par timer senere lander du i Indiens hektiske hovedstad. Her bliver du hentet i lufthavnen af en privatchauffør, der kører dig til det historiske luksushotel Oberoi Maidens, der har taget imod prominente gæster siden 1903. Den charmerende kolonitidsstil er bevaret i hotellets gamle korridorer og værelser, der naturligvis er blevet opgraderet med moderne faciliteter og bekvemmeligheder. Resten af dagen er fri til at slappe af i hotellets have eller gå en tur i den hektiske metropol på egen hånd.

Indien - Delhi

Delhi ligner ingen anden hovedstad i verden. Det ene øjeblik kan du gå ad lange lige boulevarder i New Delhi og nyde synet af britiske administrationsbygninger og muslimske gravmonumenter. Det næste øjeblik er du omgivet af Old Delhis kaotiske labyrint af små baggyder, hvor cykeltaxaer kæmper sig frem mellem fodgængere og hellige køer, alt imens skræddere, hellige mænd, krydderisælgere og kvinder i farvestrålende sarier lyser op i gadebilledet. Konstant er sanserne på overarbejde, og man ved knap nok, hvor man skal fæstne blikket.
På dagens byrundtur oplevelser du mange forskellige sider af storbyen. Du begynder ved Raj Ghat, hvor Mahatma Gandhi blev kremeret i 1948, efter han var blevet myrdet ved et attentat. I dag er parken en grøn og fredfyldt plet midt i den hektiske hovedstad. En kort køretur forbi Det Røde Fort tager dig til Old Delhi, der blev grundlagt af mogulen Shah Jahan omkring år 1630. Ikke meget synes at have ændret sig siden dengang i bydelens middelalderlige labyrint af smalle gader, som du udforsker i rickshaw. Her står fattige arbejdere i kø hos skriverne, og der bankes flittigt hos kobbersmeden, som sveder ved essen i sit lille værksted. Her er skræddere, der syr sarier på ældgamle symaskiner, bagerbutikker med åbne ildsteder, og muslimske slagtere, som melder udsolgt ved at sømme kohalen op på døren. Midt i kaoset ligger den smukke, gamle fredagsmoské opført i rød sandsten og hvidt marmor. Moskéen er den største i Indien, og hver fredag valfarter op mod 20.000 muslimer til for at bede.
Fra Old Delhi går turen mod New Delhi, der var briternes hovedstad i Indien. Kontrasten mellem denne arkitekttegnede bydel og Old Delhi kunne næsten ikke være større. Væk er de gamle bygninger, cykeltaxaerne og det kaotiske gadeliv. I stedet mødes du af brede skyggefulde boulevarder og flotte officielle bygninger med et tydeligt europæisk forbillede. Foruden de smukke, historiske regeringsbygninger oplever du det store hindutempel Lakshmi Narayan Mandir, tilegnet gudinden for rigdom, samt Humayuns storslåede gravmæle, der ligger i en smuk park midt i byen. Længere mod syd besøger du Qutub Minar; en 72,5 m høj minaret, der blev påbegyndt i 1193 for at fejre Islams indtog i Indien. Udforsk også ruinerne af den gamle moské, der ligger i forbindelse med minaretten, inden turen går tilbage til hotellet.

Indien - Delhi - Jama Masjid Mosque

Fra Delhi flyver du til den lille by Khajuraho dybt inde i hjertet af Nordindien. Khajuraho ville næppe have fået verdens opmærksomhed, var det ikke for byens helt enestående hinduistiske stentempler, der blev skabt af chandela-dynastiet i løbet af blot to yderst kreative århundreder fra omkring 950 til 1150 e.Kr. De enorme stentempler er et formidabelt syn set fra afstand. Men det er først, når du kommer tættere på, at du ser de unikke stenudskæringer, der har gjort templerne berømte. Fra basen til toppen er templerne dækket af dekorationer. Nogle viser geometriske mønstre, mens andre viser stenfigurer i forskellige erotiske stillinger. Man er ikke i tvivl om, hvad figurerne foretager sig, og man må tage hatten af for den fantasi, stenhuggerne er gået til opgaven med. Det er dog ikke erotik det hele. Templerne er som en billedbog om livet på dette sted for 1.000 år siden. Kigger du godt efter, vil du se guder, gudinder, himmelske nymfer og mytologiske dyr stå side om side med forførende hofdamer, modige krigere og musikere. Selvom templerne i dag er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste, finder kun forbavsende få turister vej til denne afsidesliggende del af landet.
Efter frokost og et besøg ved den største gruppe af templer fortsætter du gennem tørre landskaber og små landsbyer mod Panna National Park. En tur på cirka en time. Vel fremme bliver du indlogeret på den luksuriøse safarilodge, Taj Pashangarh, der består af blot 12 stenhytter spredt ud over en lille bakke. Hytterne er inspireret af Panna-regionens traditionelle arkitektur, men indretningen er moderne og yderst komfortabel. Samtidig sikrer store panoramavinduer, at du hele tiden føler dig tæt på naturen. Særlig imponerende er lodgen, når aftenen sænker sig over Indien, og der dækkes op på verandaen under et stort mahua-træ. En anden mulighed er at få middagen serveret i bushen omgivet af olielamper. Lodgen er kendt for sit interaktive køkken, hvor de dygtige kokke tilbereder udsøgte indiske specialiteter. Du er velkommen til at kigge kokkene over skuldrene og få et par gode tips og opskrifter med hjem, hvis du har lyst til det. Men du kan naturligvis også overlade madlavningen til kokkene og bare nyde den varme indiske aften og lydene fra naturen, der går natten i møde.

Indien - Khajuraho

Panna National Park ligger ved Vindhya Hills og Ken-floden, der udgør et af de vigtigste beskyttede områder i det centralindiske højland. Dele af parken består af et stort stenplateau domineret af tropisk skov, dybe kløfter, brusende vandfald og tætte teaktræsskove. I de lavere højder mødes du af åbne skove og bambuslunde, der er hjem for dyr som læbebjørne, sambar-hjorte, vildsvin og de store nilgai-antiloper. Men det er dyrene øverst i fødekæden, der har gjort parken berømt. Mellem træerne ligger de formidable bengalske tigre på lur efter det næste måltid. Men de er ikke ene om at jage i de klippefyldte landskaber. Leoparder og de meget sjældne indiske vildhunde tager også sin del af antiloperne, og i Ken-floden lurer krokodiller i vandskorpen. Formiddagen byder på en sejltur langs floden, hvor der er gode chancer for at se krokodiller og nogle af de omkring 230 fulgearter, der er registreret i parken. Frokosten servers tilbage på lodgen, inden eftermiddagen byder på en safaritur i firehjulstrækker gennem de vilde landskaber.

Indien - Kanha - Leopard

Du forlader Panna efter en tidlig morgenmad og fortsætter mod Bandhavgarh National Park. Turen tager en god del af dagen. Men ruten fører dig gennem små, afsidesliggende landsbyer, der sjældent besøges af turister. Så få chaufføren til at stoppe i en af de små landsbyer, hvor der er alle muligheder for at få et indblik i hverdagslivet i Indien.
Vel fremme i Bandhavgarh serveres frokosten på lodgen, hvorefter det er tid at sætte dig til rette i firehjulstrækkeren og trille ud på den første safari i nationalparken. Naturen i Bandhavgarh er både smuk og varieret. Nogle steder finder man tropiske skove, mens åbne områder med lave stenede bakker dominerer landskaberne andre steder. Midt i det hele ligger et 2.000 år gammelt fort og en statue af guden Visnu fra det 10. århundrede. Men Bandhavgarh er først og fremmest berømt for sin ualmindelig høje koncentration af tigere. Så chancerne for at se det majestætiske rovdyr i fri natur er større her, end måske nogen andre steder i verden. Guiden kender tigernes adfærd godt, så han vil kigge efter spor på jorden og kradsemærker på træerne for at spore sig ind på deres seneste vandringer. Undervejs kan du også være heldig at støde på leoparder, forskellige hjorte- og antilopearter samt læbebjørne. Men mere sandsynligt er det dog, at du møder parkens makak-aber og grå langurer, der ofte holder til langs vejene. Eller nogle af de 242 fuglearter, der er set i dette område.
Efter safarien vender du tilbage til lodgen, der er en oplevelse i sig selv. Den femstjernede safarilodge er centreret omkring en historisk hovedbygning, der indbyder til en kølig drink på terrassen med udsigt over de åbne landskaber. Omkring hovedbygningen ligger 12 charmerende lerklinede hytter inspireret af områdets traditionelle byggestil. Indenfor er hytterne naturligvis yderst komfortable med moderne faciliteter. Men den særlige stil giver hytterne masser af sjæl, der på samme tid formår at sige ’Indien’ og ’safari’.

Indien - Tigersafari

Du har hele dagen ved Bandhavgarh National Park, hvilket højner chancerne for at se tigerne betydeligt. Den første safaritur starter allerede i det tidligste morgengry. Herefter følger nogle timers afslapning midt på dagen, inden det igen er tid at udforske nationalparken på en eftermiddagssafari.

Indien - Bandhavgarh - Tiger

Morgenen starter med en guidet safari på gåben i Panpatha Wildlife Sanctuary, der er del af Bandhavgarh Tiger Reserve. Det er en hel anden oplevelse at udforske naturen til fods. Pludselig synes det hele meget tættere på, og du lægger mærke til en masse små detaljer, man ofte overser fra en jeep. Det kunne være sjove insekter, smukke blomster eller fugle, der hopper rundt på jorden. Tilbage på lodgen venter en lækker morgenmad, hvorefter turen fortsætter sydpå mod Kanha.
Turen tager det meste af dagen. Men den fører jer gennem landlige omgivelser og små afsidesliggende landsbyer med lerklinede huse. Ofte vil I se folk i farvestrålende dragter arbejde i markerne, eller kvinder langs vejen, der bringer vand fra brønden til landsbyen i store kar. Vel fremme i Kanha indlogeres du på lodgen Taj Banjaar Tola, der ligger smukt ned til Banjaar-floden med udsigt til nationalparken. Lodgen består af to permanente teltlejre med hver ni superluksuriøse safaritelte. De gigantiske telte fanger på elegant vis den klassiske safari-atmosfære, uden at på nogen måde at gå på kompromis med komforten. Hvert telt er indrettet med moderne badeværelser med badekar og smukke trægulve. Loftet er af kanvas, og lokale tekstiler i bomuld og silke pryder indretningen sammen med kunst fra de omkringliggende områder. På Banjaar Tola føler man sig virkelig tæt på naturen. Ikke mindst fordi glasdøre fører fra teltet ud på en privat terrasse med udsigt mod floden eller de omkringliggende landskaber. Fællesarealerne er lige så imponerende, og det hele fuldendes af det charmerende personale, der i høj grad er med til at gøre dette til en af Asiens absolut bedste safari-lodges. Du ankommer tids nok til at afslutte dagen med en god middag til lyden af floden og skoven, der forbereder sig på nattens komme.

Indien-Kanha-National-Park-Banjaar-Tola-Kanha-Tented-Camp

Dagen byder på både morgensafari og eftermiddagssafari i parken, og du har meget at glæde dig til. Kanha National Park er en af kronjuvelerne blandt Indiens nationalparker. Maikal Hills og de lave Satpura-bjerge ruller mod horisonten og danner rygraden i nationalparken, der domineres af sal-træer, kølige bambuslunde og åbne grønne enge.
Dette var et af de oprindelige ni tiger-reservater, der i 1973 blev oprettet i et forsøg på at redde det stærkt truede kattedyr. Ikke alle parker klarede opgaven lige godt. Men Kanha er en af projektets succeshistorier. I dag er parken blandt de absolut bedste steder i Indien at opleve den bengalske tiger i fri natur. Men også leoparder, vildsvin, hyæner, jackaler og en lang række hjorte- og antilopearter lever i parken. Det samme gør det særprægede myreslugende skeldyr og gauren, der er Asiens svar på bisonoksen. Sågar en stærkt udryddelsestruet underart af barasingha-hjorten har fundet et sidste fristed i Kanha. Fugleentusiaster vil glædes over parkens fuglebestand, der tæller mere end 300 arter. Deriblandt påfugle. Hvilke dyr, du ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men safarien ledes af dygtige lokalkendte guider, der kender parken og dyrenes adfærd ud og ind. De vil give dig den bedst tænkelige introduktion til parkens dyr og planter, samt selvfølge gøre alt i deres magt for at lokalisere en vild tiger.

Indien - Påfugl

Du har endnu en hel dag fyldt med naturoplevelser i Kanha. Morgenen byder på en vandresafari i bufferzonen i udkanten af nationalparken, mens eftermiddagens safari foregår i firehjulstrækker. De varme timer midt på dagen kan nydes tilbage på lodgen. For eksempel med en kølig drink på din terrasse eller en dukkert i poolen – hvor leoparder af og til kommer og drikke om natten. En oplagt bog at læse under besøget i Kanha ville være Rudyard Kiplings ’Junglebogen’, der er inspireret af netop Kanhas dybe skove og åbne enge.

Indien - Bandhavgarh - Grey Langur

Efter morgenmaden fortsætter du sydpå til byen Nagpur, hvorfra du sidst på eftermiddagen flyver til storbyen Mumbai. Her ankommer du først på aftenen og bliver kørt direkte til dit hotel for natten. Heller ikke i Mumbai bor du på et hvilket som helst hotel. Du indlogeres på Oberoi, der er indbegrebet af ypperlig, moderne luksus. Hotellet ligger tilmed på Marine Drive, der er det perfekte sted at strække benene på en aftengåtur. Hver aften flokkes folk til denne promenade for at nyde folkelivet og den skønne brise fra havet.
Du behøver ikke være længe i Mumbai, før det står klart, at denne by er helt sin egen. Mumbai er Indiens nye verdensby. Det er her finansverdenen og Bollywood holder til. Det er her, man finder den bedste shopping, og det er her, de nyeste tendenser dukker op først. Men Mumbai er også en by fuld af kontraster. Kvadratmeterpriserne er nogle steder højere end på Manhattan. Alligevel skal du ikke gå mange hundrede meter for at stå på kanten af et slumkvarter. Du kan spise på nogle af landets bedste restauranter, mens lokale arbejdere flokkes om simple gadekøkkener rundt om hjørnet. Du kan handle i landets bedste shoppingcentre eller gå på opdagelse på eksotiske markeder. Du kan besøge nogle af kontinentets prægtigste britiske kolonitidsbygninger, eller du kan udforske de 1.500 år gamle hinduistiske klippetempler på en ø i havnen. Få andre byer i verden har en dynamik og energi, der kan matche Mumbai, og det får tusindvis af tilflyttere til at søge mod storbyen for at prøve lykken hver eneste dag.

Hele dagen er afsat til at lære denne forunderlige storby at kende på en byrundtur med privat guide. På vejen rundt i byen oplever du blandt andet The Prince of Wales Museum og kører forbi The Afghan Church samt Marine Drive. Du stifter også bekendtskab med en mindre kendt af Indiens store religioner i et af byens Jain-templer og besøger de forunderlige Hængende Haver, der fungerer både som åndehul og begravelsesplads midt i byen. Herfra er der ikke langt til det hus, hvor Mahatma Gandhi boede under sine besøg i Mumbai. I dag er huset indrettet som et fint lille museum, hvor I kan lære mere om denne vigtige historiske personlighed. Fortsæt langs havet forbi den smukke, hvide Haji Ali-moské, der ligger spektakulært på en lille ø ud for kysten.
Næste stop er blandt de mest farverige i hele storbyen. Ved Dhobi Ghats myldrer hundredvis af mænd ind og ud mellem hinanden med store bundter tøj, der vaskes, gnides og skrubbes i utallige små vandbassiner. Andre har travlt med at hænge lagner, skjorter og bukser til tørre i en skov af tørrestativer på de omkringliggende hustage, mens endnu andre vrider og slår vandet ud af stofferne med en sådan kraft, at det regner med vanddråber omkring dem. Sådan har det været dag ud og dag ind på dette sted i omkring 140 år, og trods denne menneskelige vaskemaskine ser vanvittig kaotisk ud for udefrakommende, bliver kun forbavsende lidt tøj væk i processen. Det er ikke kun de fattige, der får vasket her. Alle gør. Selv en del store hoteller. Du overværer kaoset fra en højtlæggende bro, hvor der også er udsigt til de overfyldte lokaltog, der transporterer pendlere til og fra bymidten. Dagens sidste stop er det farverige Crawford marked, der ligger i Mumbais muslimske bydel, inden turen går tilbage til hotellet. Aftenen er fri til at nyde Mumbai på egen hånd.

Indien - Mumbai

Fra Mumbai flyver du til Rajkot i delstaten Gujarat. Her står en chauffør klar i lufthavnen til at køre dig de godt tre timer til Gir National Park. Vel fremme ved nationalparken indlogeres du på Lion Safari Camp, der består af 21 store safaritelte ned til Hiran-floden. Omkring 900 mangotræer giver skygge mellem teltene, mens aircondition sørger for den rette temperatur indenfor. Teltet er rummeligt indrettet og har naturligvis eget toilet, om end det en anelse mere spartansk end på de tidligere lodges. Heldigvis gør safarioplevelser til fulde op for den lavere komfort.
Gir er en af de mest oversete nationalparker i Indien. Her er ingen tigere. Men i stedet er parken hjem for de sidste vilde løver i Asien samt den største bestand af leoparder i alle indiens nationalparker. Så dette er et godt sted at opleve store kattedyr i fri natur. I alt holder 38 pattedyrsarter og omkring 300 fuglearter til i parkens solbagte landskaber, hvor der også er observeret et stort antal reptiler. Det er og bliver dog løverne, der er Girs helt store trækplaster. Engang levede der løver hele vejen fra Grækenland gennem Iran og Centralasien til det sydlige Indien. Men i dag er Gir det sidste sted uden for Afrika, hvor du kan opleve løver i deres naturlige omgivelser. Så du kan roligt glæde jer til morgendagens safari.

Indien - Gir - Løve

Omkring morgengry sætter du dig til rette i safarijeepen og begiver dig ud på dagens første safaritur i parken. Målet er naturligvis at spore en af parkens løveflokke, og der er rigtig gode chancer for at se de store rovdyr tæt på. Men kig også efter nogle af parkens andre spændende dyr. Leoparder holder ofte til i stenede landskaber, mens hyæner og jackaler lusker omkring i det høje græs på udkig efter det næste måltid. Måske får du et hurtigt glimt af en sky junglekat eller måske en kobraslange, der soler sig på hjulsporet. Også læbebjørne og desmerdyr ses af og til, og parken er naturligvis hjem for en række hjorte, antiloper og vildsvin, der holder de mange katte beskæftiget. De varme timer midt på dagen bruges på lodgen, inden eftermiddagen byder på endnu en safari i parken.

Indien - Gir - Løve

Nyd en sidste safarikørsel i nationalparken, inden turen går tilbage mod Rajkot. Herfra flyver du til Mumbai, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte lander I i Danmark med uforglemmelige minder fra din safari i Indien.

Forlængelse til Goa:
Efter en oplevelsesrig rejse rundt i Indiens nationalparker, er det naturligvis muligt at forlænge rejsen med en afslappende badeferie ved Goa’s gyldne sandstrande.
Læs mere om forlængelsen til Goa her.

Tag til festival, og oplev Indien for fuld udblæsning
Indien er altid en farverige oplevelse. Men det er ved landets utallige højtider, at Indien viser sig fra sin mest eksotiske og farvestrålende side. Læs mere om de mange muligheder for at få en hel igennem ekstraordinær oplevelse – klik her.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 75.595 kr.
Forlængelse til Goa
fra 5.995 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Calcutta og retur fra Mumbai
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller/lodges og byer på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 1 nat på The oberoi Grand i Calcutta inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Calcutta til Guwahati
 • 3 nætter på Diphlu River Lodge i Kaziranga National Park inkl. alle måltider
 • 4 x safarikørsler i Kaziranga National Park
 • Flyrejse fra Guwahati til Delhi
 • 2 nætter på The Oberoi Maidens i Delhi inkl. morgenmad
 • Sightseeing inkl. køretur med rickshaw i Delhi dag 7
 • Flyrejse fra Delhi til Khajuraho
 • Besøg ved templerne i Khajuraho
 • 2 nætter på Taj Pashangarh Lodge i Panna inkl. alle måltider
 • 1 x river safari i Panna National Park
 • 1 x safarikørsel i Panna National Park
 • 2 nætter på Mahuha Kothi i Bandhavgarh inkl. alle måltider
 • 3 x safarikørsler i Bandhavgarh
 • 1 x vandresafari i Panpatha Wildlife Sanctuary
 • 3 nætter på Banjaara Tola i Kanha inkl. alle måltider
 • 3 x safarikørsler i Kanha
 • 1 x vandresafari i Kanha
 • Flyrejse fra Nagpur til Mumbai
 • 2 nætter på The Oberoi i Mumbai inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Mumbai inkl. sejltur til Elephant Cave dag 16
 • Flyrejse fra Mumbai til Rajkot
 • 2 nætter på Lion Safari Camp i Gir inkl. alle måltider
 • 3 x safarikørsler i Gir National Park
 • Flyrejse fra Rajkot til Mumbai
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere


Forlængelse til Goa inkluderer:

 • Flyrejse fra Mumbai til Goa t/r
 • Privat transport fra Goa Lufthavn til Alila Diwa t/r
 • 4 nætter på Alila Diwa i Goa inkl. morgenmad
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Indien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indien

Vi kender de skønneste steder i Indien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel