Rejser til Cambodia

Fra templerne i Angkor til badeferie på dejlig strand

Rejs med MarcoPolo til Cambodia, der tilbyder en bred vifte af uforglemmelige oplevelser, lige fra den smukke hovedstad Phnom Penh til hvide sandstrande og templer skjult i junglen. Oplev blandt andet khmerfolkets ældgamle kultur, hvis rødder går tilbage til den mægtige tempelby Angkor, hvor det største og mest berømte tempel Angkor Wat ligger.

Når I rejser til Cambodia er det umuligt ikke at blive mindet om de blodige og turbulente år under Pol Pot, men landets ukuelige befolkning kæmper hver dag en kamp for at rejse sig efter år med krige, revolutioner og socialistiske eksperimenter.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Læs mere her

Snak Cambodia med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Cambodia

Cambodia er et land med en rig historie og mange interessante kulturelle seværdigheder. Med Exodus har I mulighed for at opleve landet og dets gæstfrie befolkning på en aktiv grupperejse, fra sadlen på en cykel eller på en spændende rundrejse. Lige meget hvordan I vælger at rejse, vil mødet med Cambodia være et minde for livet.

Gå til Exodus

Oplevelser i Cambodia

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel