Eksotiske Phnom Penh

Før revolutionen i 1975 blev Phnom Penh regnet for at være blandt de smukkeste hovedstader i Indokina. I dag er skønheden lidt falmet efter årene under Pol Pots regime. Men Phnom Penh oplever i disse år en sand renæssance. De mørke år under Pol Pot har man lagt bag sig, og fortovsrestauranter skyder op overalt langs de brede boulevarder. Gamle franske palæer og templer bliver restaureret, og gaderne syder af liv. Alt dette er med til at gøre Phnom Penh til en af de mest spændende og eksotiske hovedstæder i Asien lige nu.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Cambodias hovedstad Phnom Penh bliver I hentet og kørt til jeres hotel La Rose Suites for de kommende to nætter. La Rose Suites er et lækket, lille boutique-hotel med blot 10 værelser i hjertet af byen. Herfra kan I let gå til en række af byens parker og seværdigheder samt ikke mindst promenaden langs floden, hvor folk kommer for at nyde brisen, caféerne og stemningen i de varme tropeaftener.

Dagen byder på en spændende byrundtur til Phnom Penhs seværdigheder. Et godt sted at starter er de lille Nationalmuseum, der huser en fin samling af statuer fra Angkor-perioden. Endnu mere imponerende er det smukke kongepalads, der ligger ud til floden. Selve paladset er lukket for offentligheden, men det er muligt at kigge indenfor i den enestående Sølvpagode. Navnet er velvalgt. For gulvet er lavet af massivt sølv, og templet er fyldt med uvurderlige statuer. Deriblandt en Buddha-statue lavet af 90 kg rent guld og dækket med 9584 diamanter, hvoraf den største er på 25 karat! Phnom Penhs ældste helligdom, Wat Phnom, er ikke nær så rigt dekoreret. Men templet er populært blandt de lokale, og så ligger det på noget så sjældent i dette flade landskab som en bakketop.
Efter frokost (for egen regning) er det tid at dykke ned i landets mørke nydere historie. Da Khmer Rouge med Pol Pot i spidsen mar­cherede ind i Phnom Penh den 17. april 1975, kunne ingen i deres vildeste fantasi forestille sig de rædsler, der ventede. I besøger Pol Pots berygtede tortur- og forhørscenter, S-21, der meget sigende blev indrettet i en nedlagt skole. I dag er bygningerne lavet om til et museum, hvor der bestemt ikke bliver pyntet på realiteterne. Næste stop er massegraven Killing Fields uden for Phnom Penh, hvor folk blev bragt ud, når de skulle henrettes. I dag er Killing Fields en fredsfyldt park. Men et højt tårn fyldt med kranier og knogler minder besøgende om, hvad der skete her. Både S-21 og Killing Fields er dybt gruopvækkende oplevelser. Men de er også vigtige brikker i landets historie, og kun ved at besøge disse steder, forstår man, hvor ufattelig langt Cambodia er kommet siden de mørke år under Pol Pot.
Efter byrundturen vender I tilbage til hotellet, hvor en lækker massage venter i hotellets spa-afdelingen. Aftenen er fri til at nyde Phnom Penh på egen hånd. Eksempelvis på en gåtur langs floden og en drink på Foreign Correspondents Club, hvor krigsjournalisterne i sin tid mødtes. I kunne også besøge et af byens markeder, der altid er en farverig affære.

Nyd morgenmaden i fred og ro. Når det er tid at forlade Phnom Penh, bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I kan fortsætte rejsen rundt i Cambodia eller resten af Asien.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Phnom Penh

Vi kender de skønneste steder i Phnom Penh og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Phnom Penh Lufthavn til hotel
  • 2 nætter på godt førsteklasses hotel i Phnom Penh inkl. morgenmad
  • Al transport og sightseeing på privat basis ifølge program
  • Engelsktalende guide og chauffør

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel