Cambodia over land

Cambodia er et gammelt kulturrige med en lang, spændende og til tider grusom historie. For mange er Cambodia forbundet med De Røde Khmerer. Men i dag er de sorte år heldigvis forbi, og det er atter muligt at opleve khmerfolkets ældgamle kultur, hvis rødder går tilbage til den mægtige ruinby Angkor.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Efter ankomst til Phnom Penh hentes I og køres til jeres hotel i byen. Om eftermiddagen skal I besøge nogle af byens absolutte højdepunkter; nationalmuseets fine samling, Sølvpagoden med sit gulv af rent sølv, det funklende kongelige palads og Wat Phnom, der er byens ældste tempel. Aftenen er til fri disposition i Phnom Penh. Gå en tur i de travle gader, eller gør som mange lokale og find en rolig bænk ved floden og nyd solnedgangen.

Cambodia - Phnom Penh

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet og køres til den lille by Kompong Cham, som har bevaret sin rolige rytme og charme fra kolonitiden. Her besøger I bl.a. Wat Nakor og et lokalt marked. Men den måske største attraktion er de mange smukke franske bygninger, der giver byen sin særlige stemning. Efter at have nydt den lille, hyggelige by fortsætter køreturen til den uturistede by Kompong, hvor I tilbringer natten.

Turen fortsætter tidligt om morgenen mod Siem Reap. Efter 30 km kørsel stopper I ved Sambor Prei Kuk-templerne. Templerne er fra det 7. århundrede og er altså ældre end de mere berømte templer i Angkor. I sin tid var dette hovedstaden Chenla, hvorfra kong Isanavarman regerede. Efter besøget fortsætter rejsen til Siem Reap, der er udgangspunktet for et besøg ved det sagnomspundne Angkor Wat. Turen slutter ved ankomsten til Siem Reap.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cambodia

Vi kender de skønneste steder i Cambodia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Phnom Penh Lufthavn til hotel
  • 1 nat på godt turistklasse hotel i Phnom Penh inkl. morgenmad
  • Al transport og sightseeing på privat basis ifølge program
  • 1 nat på simpelt hotel i Kompong Thom
  • Engelsktalende guide og chauffør

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel