Luksusrejse til Cambodia

Oplev Cambodia på første klasse. Denne enestående luksusrejse byder på det absolut bedste af Cambodia. Bo på landets smukkeste luksushoteller, der emmer af historie, og oplev Cambodias unikke kultur og historiske skatte med privatchauffør og private guider. Rejsen fører dig fra Phnom Penh til Siem Reap og slutter af med et uforglemmeligt ophold på en privat tropeø.

Undervejs får du både indblik i de lokales hverdag samt Cambodias storslåede natur og rige historie. Du får afsløret de lokales favorit-spisesteder på en aftentur gennem Siem Reap på bagsædet af en Vespa-scooter. Og du mærker, hvordan tiden har stået stille i de små landsbyer, hvor du bliver inviteret indenfor i et privat hjem til en traditionel Khmer-frokost. Samtidig kommer du til at opleve ruinerne af khmer-folkets gamle hovedstad Angkor, der med god grund er optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Du besøger flere af Cambodias enestående templer og mange andre kulturskatte på rejsen, der også byder på en introduktion til Cambodias mørke historie i Pol Pot-tiden.

Rejsen fuldendes med en kombination af bådture, afslappende massage, tuk-tuk-ture mellem templerne, morgenmad ved Kongens flod, lokale markeder, solopgangs-udflugter og sidst men ikke mindst tropisk luksus i absolut særklasse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Cambodia og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Oplev ægte tropeluksus på Song Saa Private Island

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Cambodias hovedstad Phnom Penh.

Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Raffles Hotel Le Royal, der på charmerende vis kombinerer historisk elegance med moderne luksus. Hotellet har taget imod forfattere, berømtheder og statsoverhoveder siden 1929, og med sin centrale beliggenhed i Phnom Penh giver det rig mulighed for at gå på opdagelse i byen. Ikke mindst i byens mange kulinariske fristelser, der er i fokus på aftenens gåtur gennem byens gader med en privat guide. Turen starter i nærheden af det Royale Palads, tæt på hotellet, og går gennem et livligt marked fyldt med lokal street food. Det er helt umulig ikke at få lyst til at spise, og der er ingen grund til at holde sig tilbage. Fremme ved det lokale Night Market, er der igen mulighed for at prøve det cambodianske køkkens delikatesser. Herefter fortsætter turen til Mekong-floden, hvor en af de smukke lokale træbåde ligger klar til at sejle dig ud på en privat tur på floden. I skæret fra solnedgangen sejles du hen til en af Phnom Penhs flydende landsbyer, hvor det lokale leben kan observeres, mens dagen går på hæld. Bådturen tager en time, og når du er tilbage på flodbredden går turen tilbage til hotellet.

Cambodia - Phnom Penh

Efter morgenmaden er det tid til at komme ud og opleve flere af Phnom Penhs spændende seværdigheder. Turen starter ved nationalmuseet, der blandt andet huser verdens største samling af Khmer-skulpturer. Museet er som en tidsrejse gennem Cambodias kulturelle og religiøse forandringer, og dette er et godt sted at få et overblik over landets historie inden besøget ved Angkor. Turen fortsætter til det gamle kongepalads og sølvpagoden, hvis gulv er belagt med fliser af rent sølv. Templet huser ca. 1650 figurer, primært af Buddha. Deriblandt en lille grøn Buddhafigur kaldet Emerald Buddha, hvis oprindelse er en gåde, samt en større Buddhastatue i guld overstrøget med næsten 10.000 diamanter. Turen går også til byens ældste religiøse bygning, Wat Phnom, der ligger på byens eneste højdedrag.

Efter at have oplevet Phnom Penhs smukke kulturhistorie, er der om eftermiddagen mulighed for at stifte bekendtskab med Cambodias dystre nyere historie. Det kan være en barsk oplevelse, hvor man oplever de mørkeste sider af menneskeheden. Men en forståelse for årene med Pol Pot er centrale i forståelsen af Cambodia i dag. Kun ved at kende til det helvede, landet var igennem, forstår man, hvor ufattelig langt Cambodia er kommet siden. Turen starter på Tuol Sleng-museet, der under Pol Pot blev omdannet fra skole til fængsel. Herefter fortsættes til Killing Fields; et fredsfyldt parkområde i udkanten af byen, der som navnet antyder, også gemmer på en meget voldsom historie.
Eftermiddagen sluttes af med en afslappende traditionel Khmer behandling. Den timelange massage udføres på La Rose Spa, hvor du kan nyde at blive forkælet mens du fordøjer dagens mange oplevelser, inden turen går tilbage til hotellet.

Cambodia - Phnom Penh

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Phnom Penh, for at flyve videre til Siem Reap. Vel fremme i Siem Reap bliver du hentet i lufthavnen og kørt til det lækre Raffles Grand Hotel d’Angkor. Siden åbningen i 1932 har dette været det førende hotel ved Angkor. Sådan er det stadig, og det er svært ikke at føle sig tilbage til tidligere tiders store rejser, når den uniformerede dørmand åbner døren ind til den flotte lobby. I dag byder hotellet dog på luksus, fortidens rejsende kun kunne drømme om. Blandt andet en af Cambodias største swimmingpools. Beliggenheden i hjertet af Siem Reaps gamle franske kvarter er tilmed perfekt, og hotellet er det perfekte udgangspunkt for at udforske byen.

Aftenen byder på en anderledes oplevelse, når du sætter dig til rette på bagsædet af en Vespa-scooter og suser ud i byens pulserende natteliv. Chaufføren vil introducere dig til byens varierede madudbud, så forbered dig på en sjov aften med rig mulighed for at teste dig selv med udbuddet af eksotisk og anderledes mad. Blandt andet insekter, der ikke regnes som en kuriositet blandt de lokale. Er du ikke helt klar til at snacke på en græshoppe eller tarantel, så er der stadig rig lejlighed for at smage på den lokale mad. Derudover byder turen på lokal risvin, drinks og øl. Undervejs er der en pause fra maden, hvor du deltager i et specielt aftenritual med de lokale. Her er der fokus på essentielle forhold i hverdagslivet såsom; kærlighed, helbred, økonomi og familie. Det kan være en god ide at have tænkt over et ønske på forhånd, så du er forberedt til aftenens ceremoni og benytter lejligheden til at ønske noget, der er vigtigt for dig og dit liv. Turen fortsætter på Vespa rundt på det livlige aftenmarkedet, hvor der er flere muligheder for at afprøve de lokale drikkevarer og delikatesser, inden turen går tilbage til hotellet.

Raffles Hotel Angkor

Dagen starter tidligt med en tur i tuk tuk til Angkor Wat for at se solopgangen over det imponerende tempelkompleks. Denne arkitektonisk perle er det største af områdets utallige templer, og templet er med god grund på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Efter at have nydt synet, fortsætter turen til søen Sras Srang. Tidligere troede man, at søen var forbeholdt kongen og hans koner. Men senere arkæologiske fund har afsløret, at folket også var velkommen til rituelle bade. Der var dog ingen adgang for husdyr og elefanter. I dag forkæles du med en helt speciel VIP picnic-morgenmad ned til vandet.

Efter morgenmaden er det tid til at udforske det imponerende Angkor-kompleks rigtigt. Ombord i tuk tuk’en starter formiddagsturen ved Sydporten til Angkor Thom. Herfra kører du mod ruinerne af Bayon, der er kendt for sine mere end 200 store, gådefulde stenansigter. Turen fortsætter til Baphoun templet, og videre til hindutemplet Phimeankas. Herfra fortsætter du forbi Kong Jayavarman’s royale palads, og videre til kongens ceremoniplads, kendt som The Elephant Terraces på grund af elefanterne, der pryder ruinerne. Turen fortsætter til The Leper King Terrace, hvor en statue af hinduguden Yama, dødens gud, står. I dag er den originale statue dog erstattet af en kopi. Rundturen slutter ved Ta Prohm templet, hvis gamle bygninger stadig holdes i en jerngreb af slyngplanter og rødderne fra store jungletræer. Dette giver templet en særlig eventyrlig stemning, og man får et indtryk af, hvordan hele Angkor Thom må have set ud, da ruinbyen blev ”opdaget” af botanisten Henri Mouhot i 1862. Om eftermiddagen fortsætter turen til Angkor Wat, hvor du har god tid til at udforske templet, inden dagens oplevelser afsluttes med en tur tilbage til hotellet.

Cambodia - Siem Reap - Angkor

Efter morgenmaden kører du til en lille landsby Krabei Real, der synes meget langt væk fra storbyen puls. Landsbyen ligger mellem grønne rismarker og giver indblik i en helt anden hverdag, end den der leves i byen. Det kan opleves som at være på en tidsrejse, når du bliver kørt rundt i området på oksekærre og ser, hvordan landsbyens hårdtarbejdende indbyggere lever på meget traditionel vis. Se hvordan landsbyen beboere benytter gamle håndværkstraditioner, når der flettes i rattan, og besøg det lokale marked, hvor du er med til at udvælge ingredienser til dagens traditionelle frokost. Selve frokosten bliver tilberedt hos en lokal familie, og du er velkommen til at deltage i køkkenet, hvis du har lyst. Ellers kan tiden bruges på at lære familien bedre at kende. På trods af sprogbarrierer kan man komme langt med fagter og smil. Kniber det, står guiden naturligvis klar til at oversætte. Efter frokost går turen tilbage til hotellet.

Tilvalg (ikke inkluderet)
Om aftenen er det muligt at vælge en helt særlig oplevelse. Der bliver dækket op til en intim middag i en stille rismark midt i den cambodianske natur. Middagen serveres i skæret fra hundredvis af olielamper og stearinlys, mens naturens lyde indtager tropeaftenen. Med stjernehimlen som bagtæppe, er der lagt op til en spektakulær og uforglemmelig romantisk aften.

Cambodia - Siem Reap - Landsbyliv

Du bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen i Siem Reap, hvor flyet mod Sihanoukville står klar. Vel fremme står en chauffør klar til at køre dig til havnen i Sihanoukville, og inden længe sejler du ud over det turkisblå hav mod den smukke tropeø Song Saa. Her venter fem uforglemmelige dage i tropisk luksus. Omgivet af hvide sandstrande og azurblåt hav kan du læne dig tilbage, puste ud og nyde de paradisiske omgivelserne, mens du kommer helt ned i gear. Resortet består af blot 24 luksuriøse villaer, hvoraf nogle står på pæle ude i havet. Andre ligger på land med en forrygende udsigt over havet. Alle byder de på masser af plads og ypperlig luksus såsom en lille privat pool på terrassen.

Cambodia - Sihanoukville - Song Saa Private Island

Song Saa er dit tropiske hjem i de kommende dage, nu er der god tid til at overgive dig til omgivelserne, trække stikket helt ud, og nyde den smukke ø i fulde drag. Med sin beliggenhed i en beskyttet marine-park er der rig lejlighed for at opleve livet i havet omkring øen. Beskyttelse af naturen både over og under havoverfladen har høj prioriteret. Derfor er der marinebiologer ansat til at varetage området, så du kan nyde øens luksus med god grøn samvittighed.

Hvis du overhovedet kan få dig selv til at forlade den smukke villa tilbyder resortet et væld af aktiviteter både til vands og til lands. Alt fra bådture, snorkeludflugter, morgenyoga, infinity pool, fitness og et lækkert spa, til den helt fantastisk beliggende restaurant ned til vandet, der serverer lækre retter fra både det cambodianske og det internationale køkken. Med all inclusive er måltider og de fleste aktiviteter inkluderet i prisen, bortset fra motordreven vandsport.

Cambodia - Sihanoukville - Song Saa Private Island

Nyd den sidste morgen på Song Saa, inden turen går tilbage til Phnom Penh og Raffles Le Royal i Phnom Penh. Efter morgenmaden fører båden dig tilbage til fastlandet, hvor en chauffør står klar til at køre dig tilbage til Phnom Penh. Køreturen tager cirka fire timer, så der er gode muligheder for at få set lidt mere af landet. Fremme på hotellet er aftenen fri til at få de sidste indtryk af Cambodia på hotellet eller i Phnom Penh på egen hånd.

Cambodia - Sihanoukville - Song Saa Private Island

Dagen står til fri disposition, indtil du bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvor rejsen tilbage mod Danmark starter.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 nov 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 56.995 kr,
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 44.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 56.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Phnom Penh t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Phnom Penh lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i state room på Raffles Le Royal i Phnom Penh inkl. morgenmad
 • Privat Streetfood walkingtour i Phnom Penh med engelsktalende guide inkl. solnedsgangtur på Mekongfloden
 • Privat byrundtur i Phnom Penh med engelsktalende guide inkl. 1 times traditionel Khmer massage
 • Flyrejse fra Phnom Penh til Siem Reap
 • Privat transport fra Siem Reap til hotel t/r
 • 3 nætter i state room på Raffles Grand Hotel d’Angkor i Siem Reap inkl. morgenmad
 • Vespa Tour i Siem Reap inkl. aftensmad og engelsktalende guide
 • Privat heldagudflugt i tuk-tuk ved Angkor tempelkomplekset inkl. VIP picnic morgenmad
 • Privat udflugt til lokal landsby med engelsktalende guide inkl. frokost
 • Flyrejse fra Siem Reap til Sihanoukville
 • Transport med bil og båd til Song Saa Private Island
 • 4 nætter på Song Saa Privat Island på all inclusive basis
 •  Fri afbenyttelse af snorkeludstyr, kajakker og paddle boards på Song Saa Private Island
 • Gratis Wi-Fi på Song Saa Private Island
 • Vask af 3 stykker vasketøj pr. person pr. dag på Song Saa Private Island
 • Gratis minibar på Song Saa Private Island
 • Gratis udflugt med longtail boat til Sala Song Saa landsbyen på Song Saa Private Island
 • 15 minutters nakke/hoved/skulder massage på Song Saa Private Island
 • Transport med båd og bil fra Song Saa Private Island til Phnom Penh
 • 1 nat i state room på Raffles Le Royal i Phnom Penh inkl. morgenmad
 • Privat transport fra hotel til lufthavnen i Phnom Penh
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Cambodia

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cambodia

Vi kender de skønneste steder i Cambodia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel