Luang Prabang, Angkor og Koh Samui med Belmond

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne luksusrejse til Laos, Cambodia og Thailand. Rejsen starter i vidunderlige Luang Prabang; en velbevaret lille by fyldt med aktive templer og historiske villaer fra den franske kolonitid. Byen ligger smukt ned til Mekong-floden omgivet af jungleklædte bjerge dybt inde i Laos’ højland, og giver måske bedre end noget andet sted følelsen af at opleve det traditionelle Asien. Her indlogeres du på det luksuriøse Belmond La Residence Phou Vao og kan blandt andet se frem til at bade i junglevandfald, sejle ad Mekong-floden til en hellig grotte fyldt med Buddha-statue og nyde en romantisk middag til lyden af tropenatten i skæret fra 500 stearinlys.

Fra Laos flyver du til Cambodia, hvor mere luksus venter på Belmond La Residence d’Angkor i Siem Reap. Angkor Wat og khmerrigets øvrige storslåede stentempler, oplever du naturligvis med en privat guide. Men du besøger også en flydende landsby på Tonle Sap-søen og oplever livet på landet mellem dybgrønne rismarker.

Helt andre oplevelser venter på den thailandske ø Koh Samui, hvor Belmond Napasai danner de perfekte rammer om en luksusbadeferie i palmernes skygge.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video om Belmond i Luang Prabang

Dagsprogram

Du flyver fra København mod Luang Prabang i Laos.

Ved ankomsten til Luang Prabang bliver du mødt af din privatchauffør i lufthavnen, der vil sørge for transporten til dit hjem for de næste 3 nætter, – det lækre Belmond La Residence Phou Vao.
Placeret på en højderyg mellem storslåede bjerge og grønne dale lidt udenfor kolonitidsbyen Luang Prabang ligger Belmond La Résidence Phou Vao. Med sin fantastiske placering har du fra alle steder på hotellet udsigt til bjergene og den frodige tropiske natur. Hotellet er opført i traditionel stil med bygninger, der minder om tropevillaer fra kolonitiden fyldt med teaktræ, silke og bomuldstekstiler. På trods af sine naturskønne omgivelser ligger resortet blot to kilometer fra Luang Prabang, som er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Dels på grund af sin rige historie som kongeby. Men i høj grad også på grund af sine mange historiske templer og øvrige velbevarede bygninger fra den franske kolonitid.

Laos - Luang Prabang - La Residence Phou Vao

Dagens tur foregår på Mekong-floden med privat, luksusbåd, og det er hurtigt tydeligt, at floden er omdrejningspunktet for mange mennesker og dyr i Laos. Under sejladsen kan du se vandbøfler ved flodbredden, fiskere på floden og familier, der er på vej hjem fra markedet. Første stop på dagsturen er den lille landsby Ban Cha, hvor der laves keramik i et væld af former og farver. Her kan du se de kæmpestore krukker blive drejet, samt få et indtryk af landsbyens stille liv. Turen fortsætter op ad floden til landsbyen Ban Xang Khong, hvor du kan opleve produktionen af det helt særlige rispapir, og se silke- og bomuldsvæverier. Efter håndværkslandsbyerne er tiden kommet til at smage på den berømte Lao Lao whisky, der er en traditionel laotisk spiritus.
Det er blevet tid til en helt særlig frokost. Båden stopper ved en gylden sandstrand midt i Mekong-flodens vand, hvor der bliver serveret en lækker picnic i den fantastiske natur. Efter frokosten venter dagens sidste stop; de hellige grotter Pak Ou. Grotten ligger i en stejl klippe ned til floden, og kan reelt set kun nås med båd. Grotten har været et pilgrimsmål i adskillige århundreder, og det er en stor oplevelse at træde ind i den hellige mørke grotte blandt mere end 4000 Buddha-statuer og altre. Helligdommen er stadig aktiv, og lokale kommer her for at ofre ved de mange statue. Efter besøget i grotterne går turen tilbage til hotellet.

Efter morgenmaden er der afgang mod de smukke Kuang Si Vandfald.

Vejen til Kuang Si vandfaldene går gennem idylliske landsbyer, frodige skove, imponerende bjerge og smukke rismarker. På vejen kan du gøre stop i små stammelandsbyerne, hvor du kan møde hmong eller lao loum folket. Du kan også nyde den fantastiske natur, og med held tage et perfekt billede af en vandbøffel i rismarkerne. Ved indgangen til vandfaldene er der asiatiske sortbjørne i en moderne indhegning, hvor de leger og slapper af. Bjørnene er truet, og er blevet reddet fra krybskytter, der jager dem for at bruge dem til traditionel medicin.
Kuang Si er en imponerende række af vandfald, der falder ned i en række rolige bassiner med indbydende blåt vand. Du kan udforske vandfaldet ad stien mod toppen, eller tage en dukkert i de kølige bassiner, der er kølige hele året rundt pga. bjergvandet. Vandets fantastiske blå farve kommer fra kobber- og zinkindholdet, og stenene i bassinerne er hvide kalksten. Det blå vand og de hvide sten er særlig billedskønne i tørtiden. Så husk badetøjet. Men i regntiden forvandles det klare, rolige vand til brølende vandmasser, der vælter ud over klipperne. Ved vandfaldene vil der blive serveret en lækker picnic, og når du er færdig med at udforske området, går turen tilbage til hotellet.

Aftenen byder på en helt unik og meget romantisk spiseoplevelse. I hotellets frodige have kan du sætte dig til rette i dit private spiseområde og nyde en nøje udvalgt smage-menu med enten vestlige eller laotiske retter.
I aftenskumringen oplyses en gangsti af de første mange stearinlys, der leder jer ned til spiseområdet med egen kokkestation. I kan frit vælge mellem en laotisk eller vestlig smagemenu. Menuen bliver tilberedt på stedet af jeres personlige kok, og maden bliver serveret af jeres egen tjener, der også sørger for at I ikke mangler noget. Nyd menuen i skæret fra 500 stearinlys og til de stemningsfulde toner fra traditionel laotisk musik.

Laos - Luang Prabang - La Residence Phou Vao - 500 Candle Dinner

Der er tid til at nyde de sidste timer i charmerende Luang Prabang inden du bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til Siem Reap i Cambodia.
Ved ankomsten til Siem Reap bliver du hentet af din privatchauffør og kørt til dit hjem i byen, det stemningsfulde Belmond La Residence d’Angkor, hvor de næste 3 nætter tilbringes.
Et mere charmerende sted at trække sig tilbage til efter dagens sightseeing ved Angkor Wat er svær at forestille sig. Belmond La Résidence d’Angkor ligger som en oase af luksus ned til en lille flod i hjertet af Siem Reap. Her er du tæt på byens restauranter, caféer og butikker, og de berømte templer er kun en kort køretur væk.

Cambodia - Siem Reap - La Residence D'Angkor

Dagen starter tidligt om morgen, så du kan opleve den fantastiske solopgang over Angkor Wat. Af alle Angkors templer, er Angkor Wat det største og det mest storslåede. Du kommer ind i templet gennem den mindre brugte østlige indgang, og du har god tid til at beundre den imponerende arkitektur og de utallige reliefferne, der afbilleder hinduistiske myter og historien om khmer-folkets konge Suryavarman II.
Når du er færdig med at udforske Angkor Wat, går turen videre mod Angkor Thom, der var khmerfolkets hovedstad. Turen starter ved sejrs-porten, hvor de gamle konger holdte imponerende parader igennem den store bymur. Herfra følger du den store mur til den østlige port, hvor krematoriet lå. Det er herfra, porten har fået sit makabre tilnavn Dødens Port.
Turen fortsætter til elefantterrassen, der er navngivet efter udskæringer af elefanter, hvorfra kongen har skuet ud over sejrs-optogene. De næste templer du skal se er ældre end byen selv. Templerne Phimeanakas og Baphuon imponere både med deres arkitektur og skønne omgivelser, hvor naturen lige så stille er begyndt at overvinder de menneskeskabte strukturer. Resten af dagen bruges på at beundre en række af byens øvrige vigtige templer, inden dagen slutter ved Ta Keo, der som så mange andre af Angkors templer skal ligne det mytiske bjerg Meru. Fra toppen af templet har du den mest fantastiske udsigt over området og dets mange templer og tårne. Når du er færdig med at beundre udsigten, går turen tilbage til hotellet.

Rejser til Cambodia - Siem Reap - Angkor

Idag skal du opleve Sydøstasiens største ferskvandssø Tonle Sap, hvor lokale lever i flydende landsbyer i harmoni med søen. Som et UNESCO-biosfære område er der rigeligt at se ved den unikke sø, der som noget helt specielt skifter strømretning med sæsonerne. Afslut turen med et besøg på en silkefarm, hvor du bliver indviet i silkeproduktionens hemmeligheder.

Første stop på dagens tur er den 250,000 hektarer store sø Tonle Sap, der er den største ferskvandssø i hele Sydøstasien. Som noget helt unikt skifter søens strøm retning med sæsonerne på grund af de store vandmængder i regntiden. Det er blandt andet på grund af dette fænomen, samt søens rige dyre- og planteliv, at Tonle Sap blev udnævnt af UNESCO som Cambodias første biosfære-område. Gennem årene er flere og flere flydende landsbyer sprunget op langs søens breder, og det er en af disse, du besøger i dag. I byen Mechrey kan du opleve hverdagen i en flydende landsby. Du kommer helt tæt på, og oplever blandt andet hvordan de lokale huse ser ud, både inde og ude, og hvor børnene går i skole. Du ser også byens helligdomme og det simple hospital. Fiskeri spiller en vigtig rolle for indbyggerne på søen, og ved det lokale fiskemarked er der mulighed for at smage på lækre retter i de små fiskerestauranter.
Sidste stop på turen er en silkefarm, hvor du ser, hvordan det dyrebare stof bliver til. Det er en proces, der starter med silkeorme-æg, der kun kan udruges i perioder, hvor morbærtræet er fyldt med blade. Morbærtræets blade er nemlig det eneste ormene spiser, når de er udklækket. Produktionen fortsætter, når ormene begynder at spinde deres kokon, og det er herfra at den fine silketråd udvindes. Med håndkræft udvindes, spinder og tørrer bønderne silketrådene for at kunne lave det fornemme og eftertragtede stof. Efter besøget på silkefarmen er turen slut for i dag, og du kan enten tage tilbage til hotellet eller videre ud på nye eventyr i Cambodia.

Om aftenen venter en dejlig middag. Turen tager dig udenfor Siem Reap og følger de mindre befærdet veje til Baray. Ruten byder på fantastisk natur og smukke landskaber ad veje, der sjældent ses af turister. Fremme i Baray venter en mindre gåtur i de frodige omgivelser, hvorefter du besøger landsbyen. Her er du garanteret en varm velkomst af de lokale landbyboere, der altid er glade for gæster.
Efter besøget går turen videre til Villa Chandra, der er en charmerende trævilla omgivet af grønne rismarker. I villaens afsidesliggende omgivelser får du serveret en lækker 5-retters menu med udsigt over rismarkerne i skæret fra hængende stearinlys. Menuen byder på traditionelle retter fra khmer-folkets traditionelle køkken.  Efter en smagfuld oplevelse går turen tilbage til hotellet for natten.

Cambodia - Tonle Sap - Landsby

Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Bangkok til Koh Samui i Thailand. Her bliver du mødt af din privatchauffør, der vil køre dig til dit hjem for de sidste 5 nætter – det lækre og luksuriøse Belmond Napasai, der ligger beliggenhed omgivet af kokospalmer helt ned til en privat strand på Koh Samuis nordkyst.

Thailand - Koh Samui - Belmond Napasai

Dagene på Koh Samui er til fri dispostion og Belmond Napasai indbyder til afslapning og forkælelse i luksuriøse omgivelser.
Stilen er umiskendelig thai med åbne pavilloner spredt ud i en stor, frodig have fyldt med hibiscus, bougainvillea, cashew-træer og anden tropisk vegetation. Det samme er servicen, der er både personlig, oprigtig og hjertelig, som kun thaierne kan gøre det.
Stranden og det flotte poolområde er det oplagte omdrejningspunkt for dagens aktiviteter. Men resortet byder også på tennisbaner, golf, sejlture og forskellige andre former for vandsport og aktiviteter. Du kan også lære hemmelighederne bag det thailandske køkken på et kokkekursus, forbedre dine rejsefoto med tips fra en lokal fotograf eller lære, hvordan du giver thaimassage.
Mulighederne for aktiviteter er mange, og når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. Resortets Lai Thai restaurant er indrettet i en charmerende åben træbygning, hvor kokkene fremtryller lækkerier fra både det lokale køkken og Middelhavsregionen. Eller sæt dig til rette på Beach Restaurant, der ligger direkte på stranden, og nyd lækker grillmad til lyden af bølgernes skvulpen.

Thailand - Koh Samui - Belmond Napasai

Når tid er bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra kursen sættes mod Danmark.

Der er ankomst til København.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
5 jan 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 34.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 18 jul 2019
ved 2 voksne
fra 28.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
19 jul 2019 - 24 aug 2019
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
25 aug 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 28.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Luang Prabang og retur fra Koh Samui
 • Lufthavnskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Luang Prabang Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i Junior Suite med udsigt til haven på Belmond La Residence Phou Vao inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur til Pak Ou Caves inkl. frokost med engelsktalende guide
 • Privat halvdagstur til Kuang Si Waterfalls inkl. picninc frokost, vand/sodavand samt engelsktalende guide
 • 500 Candle Dinner inkl. 1 flaske vin
 • Flyrejse fra LuangPrabang til Siem Reap
 • Privat transport fra Siem Reap Lufthavn til hotel t/r.
 • 3 nætter i junior suite på Belmond La Residence d’Angkor inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur til templerne ved Angkor med engelsktalende guide
 • Privat halvdagstur på Tonle Sap søen med engelsktalende guide
 • Middag ved Villa Chandara
 • Flyrejse fra Siem Reap til Koh Samui
 • Privat transport fra Koh Samui lufthavn til hotel
 • 5 nætter i Hill Villa med havudsigt på Belmond Napasai inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Asien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel