Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev det ægte Indokina på denne eventyrlige rejse til hele fire lande. Rejsen starter Thailands hovedstad Bangkok, hvorefter I fortsætter til Laos’ velbevarede kongeby, Luang Prabang, hvor aktive buddhistiske templer og franske kolonitidsvillaer står skulder ved skulder ned mod Mekong-floden omgivet af jungleklædte bjerge. Her går munkene stadig deres runde i det tidlige morgengry, traditionelle træbåde ligger til langs floden, og hver aften samles stammefolk fra de omkringliggende landsbyer på byens natmarked.

Fra Laos flyver I videre til Cambodia, hvor mægtige stentempler fra Khmernes gamle hovedstad gemmer sig mellem jungletræerne. Angkor Wat er den mest berømte bygning. Men området har meget mere at byde på, og med tre hele dage til rådighed har I god tid til at udforske denne spektakulære ruinby. Rejsen slutter i Vietnam, hvor det luksuriøse La Veranda Resort danner rammen om en afslappende badeferie på paradisøen Phu Quoc.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver direkte fra København til Thailands hovedstad Bangkok, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Ved ankomsten til Bangkok bliver I hentet af jeres private chauffør og kørt til jeres hjem i storbyen, det lækre Riva Surya.
Med en beliggenhed lige ned til Chao Phraya floden og i gå-afstand til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun byder dette moderne Boutique Hotel på det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pulserende millionby. Hotellet har 68 værelser fordelt på 4 kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som WiFi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra “Riva”-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe, som I skal bo i, har man også egen balkon.

Efter en dag med sightseeing kan man nyde en kølig dukkert i swimmingpoolen, der ligger lige ned til floden og “Babble & Rum Restaurant” bliver smagsløgene virkeligt forkælet af autentisk Thai cuisine.
Riva Surya føjer et strejf af stil og charme til opholdet i Bangkok – og der perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på de store seværdigheder og ikke mindst den livlige Khao San Road.

Thailand - Bangkok

I har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd og den verden af kontraster den thailandske hovedstad bugner af. Byen er en skøn blanding af skyskrabere og templer, farverrig og stærk mad, buddha-statuer og messende munke, elefanter midt i byen og larm fra biltrafik og de karakteristiske tuk tuks. Tempoet er hektisk og levende og de mange templer, med Grand Palace som den største attraktion, tilfører byen et fortryllende drys mystik. Flyd rundt på byens floder og observér livet i byens gader, tag på shopping eller nyd byens mange restauranter, barer, natklubber og gadeboder.
MarcoPolo kan naturligvis også være behjælpelig med at arrangere udflugter, hvis I ønsker dette.

Thailand - Bangkok

I bliver hentet på hotellet i Bangkok og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Ved ankomsten til den hyggelige gamle by bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til hotellet. Resten af dagen bruges på sightseeing i Luang Prabang, hvor I besøger det tidligere kongepalads samt nogle af de mange gamle templer. Dagen afsluttes på toppen af Mount Phou Si med en enestående udsigt til solnedgangen over den gamle kongeby og Mekong-floden. Brug evt. aftenen på det daglige natmarked, der bliver stillet op i byens hovedgade.

Rejser til Laos - Luang Prabang

I en smal “long-tail”-båd sejler I op ad Mekong-floden mod de mystiske Pak Ou-grotter. Undervejs stopper I i lokale landsbyer og besøger det royale tempel Wat Longkhoun. Pak Ou-hulerne ligger i en stejl klippevæg ud til floden og kan bedst nås med båd. En trappe fører fra båden op til hulerne, der huser tusindvis af Buddha-statuer i alle mulige størrelser. Fra Pak Ou-grotterne krydses floden til Ban Ou, hvorfra turen tilbage mod Luang Prabang foregår i bil. Der stoppes i små landsbyer på vejen, der er kendt for fremstillingen af lokal risbrændevin og håndlavet papir.

Laos - Luang Prabang - Pak Ou

For de morgenfriske venter der en stor oplevelse. Stå tidligt op, og oplev de orangeklædte munkes morgenritual, hvor de med deres sorte skåle går rundt i byen og modtager almisser fra byens befolkning. Sticky rice er en uundgåelig del af disse bidrag, og mange lokale er endnu tidligere oppe for at tilberede maden til munkene. Efter en velfortjent morgenmad går turen til byens marked. Her kan I blandt andet købe antikviteter, tæpper og sølvsmykker, som er håndlavet af de laotiske bjergstammer. Efter jeres indkøb er det tid at sige farvel til Luang Prabang, og I køres til lufthavnen, hvorfra de flyves til Siem Reap i Cambodia.
Her bliver I mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hotel for de næste 3 nætter. Herefter er aftenen til fri disposition.

Luang Prabang - Munke

Dagen starter ved Angkor Thom-byen, hvor khmerkongerne regerede. Her besøges ruinerne af det royale palads samt Elefant-terrassen, den spedalske konges terrasse og Bayon det magiske stentempel. Om eftermiddagen fortsætter I med at udforske Angkor Wat, der er verdens største religiøse kompleks. Ligegyldigt hvordan man indtager Angkor Wat, er det en oplevelse for livet. Lige inden solnedgang kører I til tempelbjerget Phnom Bakheng, hvorfra I har en fantastisk udsigt over solen, der går ned over de cambodianske sletter og Angkor Wats karakteristiske tårne.

Cambodia - Siem Reap - Angkor Watt

Dagens første mål er templet Banteay Srei, der hverken er stort eller pompøst, men dette lille, rødlige tempel fra 1200-tallet, med sindrige dybe relieffer, betragtes alligevel af mange som det absolut smukkeste tempel. På vej tilbage mod Angkor besøges flere mindre templer, inden I besøger et meget bemærkelsesværdigt tempel; Ta Phrom. Templet har en ganske særlig atmosfære, fordi man i modsætning til mange af de andre templer har valgt ikke at skære bygningerne fri af lianer og rødder. Templet fremstår derfor præcis som dengang i 1860?erne, da Angkor blev genfundet af et hold franske videnskabsmænd. Også Ta Keo, Chau Say Tevada og Thommanon-templerne besøges i løbet af eftermiddagen, inden I kører tilbage mod Siem Reap.

Cambodia - Siem Reap - Angkor

Morgenen og formiddagen byder på en sidste tur til de vidundere, der findes i det enorme Angkor Wat-kompleks, når I besøger templerne i Rolous-gruppen. Denne tempelgruppe ligger lidt væk fra hovedkomplekset og stammer helt tilbage fra den tidlige Angkor-periode omkring det 9. og 10. århundrede. Rolous fungerede som hovedstad for bl.a. kong Indravarman, der regerede fra 877 – 889 e. Kr., hvilket gør templerne til nogle af de ældste khmerbygninger overhovedet. Fra templerne bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver sydpå til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.
Her bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til La Veranda Resort.
La Veranda er et lækkert resort i boutique-stil, beliggende midt i et paradis af eksotiske planter og ved en af Vietnams bedste, hvide sandstrande. Resortet byder på 43 smukt og enkelt indrettede værelser og suiter i mørkt træ, lyse tekstiler og mosaikfliser. Alle værelser har privat balkon/terrasse med udsigt, fjernsyn, telefon, minibar og internet-adgang. Hotellets restaurant serverer alt lige fra barbecue til fiskeanretninger og traditionel vietnamesisk cuisine. Blandt Veranda Resorts mange faciliteter kan nævnes en spa med forskellige massager og aroma-terapi, swimmingpool, loungebar, fitness, jacuzzi og vandsports-aktiviteter.

Tropeøen Phu Quoc

I bor fire nætter på La Veranda Resort i deluxe-dobbeltværelse, og opholdet er inklusiv morgenmad. La Veranda er et deluxe-boutique-hotel, der ligger på en af Vietnams mest spændende øer Phu Quoc. Hotellet er inspireret af og designet i den gamle kolonistil og giver en følelse af ro blandet med luksus. Beliggenheden er perfekt midt i et paradis af eksotiske planter og ned til en hvid sandstrand. Dagene på Phu Quoc er til fri disposition, så I har god tid til at nyde de paradisiske omgivelser. Nyd omgivelserne, stranden og vandet, eller tag ud på en ørundtur på Phu Quoc. Øen er Vietnams største og ligger i Det Sydkinesiske Hav ud for Vietnams sydspids og tættere på Cambodia end Vietnam. Phu Quoc er en paradisisk tropeø med tæt regnskov, lange sandstrande og krystalklart vand. Det er ikke kun på landjorden, at Phu Quoc har noget at byde på. Her er gode muligheder for at snorkle og dykke. Man kan også tage på trekkingture i junglen eller bare dase på stranden i palmernes skygge.

Vietnam - Phu Quoc - La Veranda Resort

Det er blevet tid til at tage afsked med paradis. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til Ho Chi Minh City. Her skifter I fly og fortsætter via Bangkok tilbage til København. Ønsker I et ophold i Ho Chi Minh City, kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Rejser til Vietnam - Phu Quoc

I ankommer til København tidlig morgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 dec 2018 - 28 feb 2019
ved 2 voksne
fra 25.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 mar 2019 - 10 jul 2019
ved 2 voksne
fra 23.795 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
11 jul 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2018 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i deluxe Riva værelse på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Bangkok til Luang Prabang
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide i Laos
 • 2 nætter på Villa Santi Resort i Luang Prabang inkl. morgenmad
 • Sejltur i longtail boat til Pak ou Caves
 • Sightseeing i Luang Prabang ifølge program
 • Flyrejse fra Luang Prabang til Siem Reap
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide i Cambodia
 • 3 nætter på Tara Angkor i Siem Reap inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Angkor ifølge program
 • Flyrejse fra Siem Reap til Phu Quoc
 • Privat transport fra Phu Quoc Lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter i deluxe værelse på La Veranda Resort inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Asien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel