Cambodia med stil

Eventyr og luksus kan fint gå hånd i hånd i Cambodia. Oplev Cambodias storslåede natur, rige kulturhistorie og traditionelle levevis helt tæt på uden at gå på kompromis med komfort og luksus.

Ved ruinbyen Angkor nyder du en specielt anrettet morgenmad i solopgangen med udsigt til Angkor komplekset, der senere udforskes med tuk tuk og privat guide. Du kommer også tæt på lokalbefolkningens levevis i de små landsbyer, inden turen fortsætter med fly til Phnom Penh. Her oplever du de overdådigt udsmykkede Buddhafigurer i det royale palads og hører om de dystre år under Pol Pot. Men du oplever også, hvordan landet er kommet tilbage på fode igen. Fra bagsædet af en vespa-scooter kører du gennem de små gader, hvor de lokale handler på byens markeder. Du oplever de lokale traditioner og smager de lokale specialiteter fra Khmer-køkkenet, når din vespa-chauffør tager dig med til de små spisesteder, hvor lokale selv kommer.

Flere eventyr venter, når du rejser dybt ind i Cambodias uberørte regnskove og mangroveskove. Her indlogeres du på i et flydende luksustelt direkte på floden med junglen som nærmeste nabo. Har du lyst til eventyr, kan du bade i et vandfald, sejle i kajak på floden, vandre i junglen og se nærmere på livet inde i mangroven. Eller du kan lade dig forkæle med afslappende karbad, massage og den lækre mad på luksus-lodgen omgivet af den vilde natur.

Endnu en sejltur fører dig til en af Cambodias smukke tropeøer, hvor et sandt paradis venter. Her fuldendes rejsen med afslapning på stranden i tropisk luksusvilla, hvor både æstetisk og komfort er helt i top.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Cambodia og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

      • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
      • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
      • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

4 Rivers Floating Lodge i Cambodia

Dagsprogram

Fra Danmark flyves der med et flyskifte undervejs til Siem Reap i Cambodia.

 

Ved ankomsten til Siem Reap bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hjem i Siem Reap, det charmerende og stemningsfyldte Heritage Boutique hotel. Her bliver du indlogeret i en af de smukke bungalow suiter med privat have, dampbad og fritstående badekar i værelset. Derudover tilbyder hotellets egen spa et væld af lækre behandlinger. Hotellets placering er desuden oplagt til gåture i området med kort afstand til Mekong-floden.

Aftenen byder på en bytur bag på en ægte vespa-scooter. På vores “After Dark Foodie Tour” oplever du byens pulserende liv og får mulighed for at smage på de lokale delikatesser og det varierede udvalg af street food. Din Vespa-chauffør kører dig rundt til de lokales “hemmelige” spisesteder, der ellers kan være umulige at finde frem til. Alt efter hvor eventyrlysten du føler dig, kan du prøve dig frem blandt det varierede udbud af lokale retter, hvor nogle er mere vovede end andre. En scorpion-snack eller fårekylling på spyd er ikke uvant spise for de lokale. Skyl efter med den lokale risvin, drinks eller øl.

Undervejs bliver det muligt at deltage i et specielt aftenritual med de lokale. Det er et bønneritual med fokus på essentielle forhold i hverdagslivet såsom; kærlighed, helbred, økonomi og familie. Det kan derfor være en god ide at have tænkt over et ønske på forhånd, så du er forberedt til aftenens ceremoni og benytter lejligheden til at ønske noget, der er vigtigt for dit liv. Turen fortsætter rundt på det livlige aftenmarkedet på vespaen, hvor du kan smage flere af de lokale drikkevarer og specialiteter, inden turen går tilbage til hotellet.

Cambodia - Siem Reap

Dagen starter inden daggry, hvor en chauffør henter dig i tuk tuk, og kører dig til Cambodias kulturelle perle Angkor Wat, for at se solen stå op over templerne.
Efter solopgang venter en helt speciel oplevelse med morgenmad serveret på bredden af Sras Srang, Pool of Ablution. Det antikke vandreservoir blev bygget i det 12. århundrede oven på et eksisterende bassin, skabt århundrede tidligere af en anden af Cambodias store konger. Navnet stammer fra den første brug, hvor vandet blev benyttet til rituelle bade. Bassinet kaldes også for det royale bad, men senere arkæologiske fund viser at folket også havde adgang. Så længe de ikke medbragte husdyr eller elefanter.
Tuk tuk’en står efter morgenmaden klar til at køre dig ind i det imponerende Angkor kompleks. Formiddagens tur starter ved Sydporten ind til Angkor Thom. Herfra kører tuk tuk’en mod ruinerne af templet Bayon, der er kendt for de mere end 200 store smilende ansigter. Som meget andet i Angkor Thom blev Bayon opført i det 12. århundrede af Cambodias Kong Jayavarman VII, men Angkor består af forskellige bygninger fra flere herskeres storhedstid. Turen fortsætter til Baphuon templet, og videre til Hindutemplet Phimeankas. Herfra går turen forbi Kong Jayavarman’s Royale Palads, og videre til kongens ceremoni plads, kendt som The Elephant Terraces, på grund af de majestætiske elefanter der er udskåret i fundamentet. Turen fortsætter til The Leper King Terrace, hvor en statue af hinduguden Yama, dødens gud, står. I dag er den originale dog erstattet af en kopi. Næste stop på turen er Ta Prohm templet, der skiller sig ud ved stadig ikke at være helt ryddet for jungle. Efter byens storhedstid blev området nemlig langsomt overtaget af naturen, og Angkor var derfor dækket af junglens tætte vegetation, da det blev ”opdaget” af botanisten Henri Mouhot i 1862. Templet blev på det tidspunkt dog stadig benyttet af lokalbefolkningen, og var altså ikke forsvundet ud af deres kultur, selvom dets bygherres storhedstid var forbi.
Om eftermiddagen kører tuk tuk’en til Angkor Wat templet, hvor der er tid til at udforske det storslåede tempel, du tidligere så solen stå op over. Mætte af dagens indtryk går turen tilbage til hotellet.

Cambodia - Siem Reap - Angkor

Idag venter en spændende dag i den lille landsby Krabei Real, der ligger væk fra storbyen puls. Landsbyen er placeret mellem grønne rismarker, smukke pagoder og ikke meget andet, hvilket giver et fint autentisk indblik i en helt anden hverdag, der adskiller sig fra det liv, der leves i storbyerne i Cambodia i dag.

Du bliver hentet på hotellet og kørt til Krabei Real. Fremme ved landsbyen kan det føles som om, du har været på en tidsrejse. Her leves et mere simpelt liv, hvor der udføres manuelt arbejde uden højteknologiske hjælpemidler. Ombord på en oksekærre kan du se nærmere på hverdagslivet, mens du kører rundt i landsbyen. Du får også lejlighed til at se, hvordan de  dygtige håndværkere i landsbyen benytter traditionelle metoder til at flette smukt håndværk i rattan. På turen besøger du også det lokale marked, hvor du er med til at udvælge de ingredienser, der senere bliver til dagens traditionelle frokost. Selve frokosten bliver tilberedt hos en lokal familie, hvor du er meget velkommen til at deltage i køkkenet hvis du har lyst. Ellers kan du bruge tiden på at lære familien bedre at kende, og på trods af eventuelle sprogbarrierer, kan man nå langt med fagter og smil. Efter at have nydt frokosten med familien, går turen tilbage til hotellet.

Tilvalg (ikke inkluderet)
Om aftenen er det muligt at vælge en helt særlig oplevelse med en privat arrangeret middag. Der bliver dækket op til en intim middag i en stille rismark, midt i den cambodianske natur. Middagen serveres i skæret fra hundredvis af olielamper og stearinlys, mens naturens lyde indtager aftenen. Med himlen som bagtæppe for aftenens oplevelse, er der lagt op til en spektakulær og uforglemmelig romantisk aften.

Cambodia - Siem Reap - Landsbyliv

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor der flyves til Phnom Penh. Her står en bil står til at køre dig til det 5. stjernede boutique hotel La Rose Suites. Det luksuriøse hotel er indrettet i en smuk blanding af cambodiansk kolonistil og moderne komfort. I hotellets have er en skøn saltvandspool, hvor du kan slænge dig efter dagens oplevelser. Hotellet er optimalt beliggende i hjertet af Phnom Penh, men på en stille gade, så der er ro til afslapning.

Aftenens oplevelse er en inspirerende gåtur gennem byen. Med udgangspunkt nær det Royale Palads går du mod markederne i Phnom Penh. Til fods kommer du helt tæt på det pulserende liv og de lokale. På markederne fyldes luften med dufte fra de små boder, der frister med eksotisk gademad, der er en oplevelse i sig selv både at se og smage på. Det varierede udvalg spænder bredt fra karryretter, lokale kødboller, stir-fried grøntsager, nudler, supper og selvfølgelig risretter fra Khmer-køkkenet.
Efter at have oplevet livet på markederne i byen, går turen til Mekong-floden. Her venter en traditionel træbåd på at tage dig ud på en intim sejltur ned ad floden i solnedgangen. Du bliver sejlet hen til en af de traditionelle flydende byer, hvor livet går sin gang, mens du nyder turen. Efter sejlturen går turen tilbage til hotellet.

Cambodia - Phnom Penh

Denne dag byder på en fascinerende tur rundt i Cambodjas historie. Et godt sted at starte er Phnom Penhs nationalmuseum.
Indvendig er museet som en historiske tidsrejse gennem Cambodias kulturelle og religiøse forandringer. En stor del af udstillingen er dedikeret Khmer-riget, og museet byder blandt andet på en imponerende samling af Khmer skulpturer. Deriblandt en statue af Kong Jayavarman VII, der oprindeligt stod i Angkor Thom, hvor han i siddende stilling ser ud til at meditere. Du ser også nærmere på det Royale Palads, der er fyldt med smukke skatte og bygget af udsøgte materialer. Tagstene ligner guld, mens gulvet i Sølvpagoden er belagt med fliser af ægte sølv. Sølvpagoden huser også en overdådig samling af Buddhafigurer, hvoraf en er prydet med næsten 10.000 diamanter. Se også byens ældste religiøse bygning, Wat Phnom, der blev bygget i 1372 på noget så sjældent i Phnom Penh som en bakke.

Efter at have fordybet dig i Cambodias kulturelle og religiøs historie, er der om eftermiddagen mulighed for at stifte bekendtskab med Cambodias dystre nyere historie, der stadig trækker ar gennem befolkningen i dag. Det kan være en barsk oplevelse. Men det er en vigtig brik i forståelsen af Cambodia i dag og ikke mindst, hvor langt landet er kommet i sin bestræbelser på at komme på fode igen. Turen starter på Tuol Sleng museet, der under Pol Pot blev omdannet fra en skole til fængsel. Herefter fortsætter turen til Killing Fields uden for byen, der som navnet antyder også gemmer på en voldsom historie.

Dagen sluttes af med en afslappende traditionel Khmer behandling. Den timelange massage udføres på La Rose’s Spa, hvor de professionelle behandlere sørger for forkælelse, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde den fredfyldte stund.

Cambodia - Phnom Penh

Det er tid til at forlade det pulserende liv og de historiske bygninger i Phnom Penh for at tage mod de naturskønne omgivelser langt væk fra byen. En chauffør henter dig på hotellet og kører dig mod floden Tatai, hvor du efter en sejltur indlogeres i flydende luksus på 4 Rivers Floating Lodge. På floden, der udspringer fra Kardemomme-bjergene, venter der en helt unik glamping-oplevelse. Her kan du roligt glemme alt om soveposer og tarvelige badeværelser. De overdådige luksustelte har alt indenfor luksus, og opholdet foregår ovenikøbet på den grønne måde. Der sættes en ære i at påvirke naturen og miljøet mindst muligt, bl.a. ved at benytte materialer, der skåner omgivelserne. Teltet flyder direkte på på vandet, og fra din private terrasse har du første parket til den vilde natur. Resten af dagen er fri til at nyde en dukkert i floden eller tage på opdagelse i den omkringliggende jungle og mangroveskov, der summer af et rigt dyreliv.

Cambodia - 4 Rivers Floating Lodge

Du vågner op til lyden af den omkringliggende jungle vuggende på den rolige flod. Dagen kan du bruge på at besøg det smukke Tatai vandfald, der samler vandet fra Kardemomme-bjerget og danner floden, du bor på. Turen starter med en bådtur fra lodgen ned ad Tatai-floden forbi de gamle mangroveskove, der omkranser floden. Undervejs kommer du også forbi lokale fiskere, og du oplever junglens liv helt tæt på, når du på en tur til fods går fra flodbredden gennem junglen helt hen til vandfaldet.
Alt efter årstiden kan der nydes en dukkert i de naturlige bassiner dannet af vandets løb. Eller du kan følge stien, der fører på tværs af vandfaldets øverste del. Der serveres frokost ved vandfaldet, og hvis du har lyst, kan du låne en kajak og padle videre på opdagelse, inden turen går tilbage til lodgen.

Cambodia - 4 Rivers Floating Lodge

Denne dag kan du komme helt tæt på livet blandt de lokale, der lever langs floden ved mangroveskoven. Med båd sejler du langs floden hen til en af de små landsbysamfund, der lever af fiskeri. De venlige, men til tider generte lokale, tager hjerteligt imod besøgende. Det traditionelle liv i landsbyerne blandt husene på pæle, kommer tydeligt til udtryk ved opdelingen hvor mændene tager sig af bådene, og kvinderne står for fiskenettene, alt imens børnene leger. Efter besøget fortsætter turen dybere ind i mangroven for på tæt hold at opleve livet i denne unikke natur, der mange andre steder i verden er ved at forsvinde. Turen afsluttes tilbage på på lodgen, hvor du kan nyde den sidste nat på floden.
Bemærk: Dagsprogrammet under opholdet på 4 Rivers Floating Lodge, kan variere i rækkefølgen.

Cambodia - 4 Rivers Floating Lodge

Du nyder en sidste morgenmad på 4 Rivers Floating Lodge, inden turen går gennem landet sydpå mod øen Koh Rong, hvor en lækker luksusbadeferie i de smukke omgivelser venter. Fra teltlejren sejler du til Phum Daung Broen, hvorfra en kort køretur i bil fører dig til den lille havn i Sihanoukville. Her ligger en båd klar til at sejle dig det sidste stykke til det tropiske paradis, Koh Rong.

Rejse til Cambodia - Koh Rong - The Royal Sands

Tropisk æstetik og moderne komfort mødes i dit nye hjem på Koh Rong, hvor du bor midt på stranden i din egen strandvilla. De smukke villaer med stråtag er indrettet i en lækker minimalistisk tropisk stil kombineret med alt, du har brug for for at kunne læne dig tilbage og nyde dette paradis. Villaen har egen minipool, hvor du kan køle af, mens du nyder omgivelserne. Resortet byder på masser af forkælelse i form af superb service, egen spa, yoga og et fantastisk køkken, der fusionerer maden fra øst og vest. Pust ud i de afslappende omgivelser, hvor du har rig mulighed for at komme helt ned i gear. Men hvis du kan løsrive dig fra de luksuriøse omgivelser, byder øen også på mange muligheder for eventyr. Lige fra sejlture i solnedgangen på jagt efter lysende plankton til fisketure og snorkling. Du kan også besøge nogle af de mange andre smukke sandstrande på øen, gå på opdagelse i junglen eller tage på besøg i Koh Rongs små landsbyer. Ønsker du noget mere aktivt, er øens “jungle gym” stedet, hvor du kan blive udfordret helt oppe mellem trætoppene.

Cambodia - Koh Rong

Efter fire overnatninger i det tropiske paradis er det tid til at tage båden tilbage til fastlandet, hvor en chauffør venter dig. Efter en køretur på ca. fire timer kan du du igen lade dig indlogere på det smukke La Rose Suites hotel. Aftenen er fri til egne eventyr i storbyen. 

Caambodia - Mekong - Phnom Penh - Gennem - Indokina - på - Cykel - Exodus

Dine oplevelser i Cambodia er ved at være slut for denne gang. Idag går turen mod lufthavnen, hvor flyturen tilbage mod Danmark starter.

Du ankommer til København efter en rejse rundt i Cambodia med stil.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 36.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 32.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 36.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra København til Siem Reap og retur fra Phnom Penh
  • Lufthavnsskatter- og afgifter
  • Privat transport fra Siem Reap Lufthavn til hotel t/r
  • 3 nætter i bungalow suite på Heritage Suites i Siem Reap inkl. morgenmad
  • Vespa Tour i Siem Reap inkl. aftensmad og engelsktalende guide
  • Privat heldagudflugt i tuk-tuk ved Angkor tempelkomplekset inkl. VIP picnic morgenmad
  • Privat udflugt til lokal landsby med engelsktalende guide inkl. frokost
  • Flyrejse fra Siem Reap til Phnom Penh
  • Privat transport fra Phnom Penh Lufthavn til hotel
  • 2 nætter i junior suite på La Rose Suites i Phnom Penh inkl. morgenmad
  • Privat Streetfood walkingtour i Phnom Penh med engelsktalende guide inkl. solnedsgangtur på Mekongfloden
  • Privat byrundtur i Phnom Penh med engelsktalende guide inkl. 1 times traditionel Khmer massage
  • Transport fra Phnom Penh til 4 Rivers Floating Lodge
  • 3 nætter i luksustelt på 4 Rivers Floating Lodge inkl. alle måltider samt aktiviteter ifølge program
  • Transport fra 4 Rivers Floating Lodge til Koh Rong
  • 4 nætter i ocean view villa på The Royal Sands på Koh Rong inkl. morgenmad
  • Transport fra Koh Rong til Phnom Penh
  • 1 nat i junior suite på La Rose Suites i Phnom Penh inkl. morgenmad
  • Privat transport fra hotel til lufthavnen i Phnom Penh
  • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
  • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Visum hvis påkrævet
  • Måltider udover de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Cambodia

  • Kontakt os Kontakt os

    Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

  • Dialog Dialog

    Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

  • Du får et tilbud Du får et tilbud

    Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

  • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

    Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

  • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

    Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

  • Fuldkommen ærlig
    Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
  • Fuld tilfredshed
    Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
  • Vil afsted igen
    Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Cambodia

Vi kender de skønneste steder i Cambodia og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel