Se Bagan fra luftballon

I det tidligste morgengry bliver I hentet fra jeres hotel og kørt til det sted, hvor den enorme luftballon er ved at blive fyldt med luft. Snart er ballonen klar, og efter en kort introduktion, går I om bord i kurven. Kun den hissende lyd fra flammen høres, når tovene kastes, og ballonen elegant hæver sig fra jorden.
Op går det, og inden længe ligger Bagan og den tørre slette for jeres fødder. I en flydende bevægelse glider ballonen hen over himlen og kommer tæt forbi toppene af de himmelstræbende stupaer. Det er stadig halvmørkt, men snart bryder solen frem fra under horisonten, og Bagans tusindvis af stupaer bades i et vidunderligt gyldent lys.
Ballonflyvning er altid en oplevelse, men at glide rundt mellem skoven af pagoder og templer i det burmesiske morgengry er en oplevelse for livet. Ballonflyvning er også mulig ved solnedgang.
Efter flyvningen skåles dagen i gang med et glas champagne, hvorefter I returnerer til hotellet.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bagan

Vi kender de skønneste steder i Bagan og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra og til hotel i Bagan
  • Ca. 1 times ballonflyvning over Bagan
  • Champagne og let morgenmad efter ballonflyvningen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel