Luksus-camping i Myeik-øerne

Myeik er en af Asiens sidste uberørte tropiske øgrupper. Her ligger hundredvis af små tropeøer spredt ud i det turkisblå vand. Hav-sigøjnerne har boet her i århundreder. Men det er først for nyligt, at området er blevet tilgængelige for turister. Så her er muligheden for et ægte tropisk øparadis i et af verdens mest uudforskede hjørner.
Vel at mærke uden at gå på kompromis med komforten. For nætterne tilbringes i rummelige safaritelte med rigtige senge og privat badeværelse direkte ned til en øde, hvid strand. Middagene serveres under stjernerne, og opholdet byder både på snorkleture med båd og masser af muligheder for at slappe af i vandkanten.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Du bliver hentet på dit hotel i Yangon fra morgenstunden og kørt til lufthavnen for at flyve til Kawthaung i den sydligste del af landet. Vel fremme i Kawthaung står en anden chauffør klar til at køre dig til dit hotel for natten. Resten af dagen er fri til at udforske denne afsidesliggende by. Gå eksempelvis en tur i parken Cape Bayint Naung eller besøg templet Anandar Paya, der ligger med en flot udsigt over byen.

Efter morgenmaden bliver du atter hentet af chaufføren og kørt ned til havnen, hvor en speedbåd holder klar til afgang. Turen til Nyaung Oo Phee tager cirka tre timer. Så der er god tid til at nyde synet af de mange småøer og klippeskær. Langt de fleste øer er ubeboede, mens burmesere og moken-folk har slået sig ned på andre øer. Moken-folket er også kendt som hav-sigøjnere, fordi de fortrinsvist lever en nomadisk tilværelse på deres både. Ofte går de kun i land for at reparere deres net og fartøjer. Resten af tiden tilbringes på havet, hvor de fisker. Andre dykker med luftslanger helt ned til 60 meter dybde for at indsamle skaldyr fra bunden. I dag er der kun et sted mellem 2.000 og 3.000 moken-folk tilbage i disse farvande. Men deres forfædre menes at have sejlet blandt disse øer i op mod 4.000 år.
Efter omkring tre timers sejlads dukker den uberørte tropeø Nyaung Oo Phee op forude. Her indlogeres du i en af øens 20 store safaritelte med rigtige senge og privat badeværelse. Teltene ligger gemt mellem tæt tropisk vegetation helt ud til en af øens flotte, hvide strande. Så du har kun få meter fra din seng til det varme, turkisblå hav. Der er ingen byer på øen, så du skal ikke dele dette lille paradis med andre end resorts øvrige gæster.
Efter indlogeringen venter en lækker buffet-frokost i øens restaurant, inden det er tid at finde maske og snorkel frem. Eftermiddagen byder nemlig på en snorkletur til nogle af de glimrende koralrev omkring øen. Tilbage på resortet er der tid til lidt afslapning, inden dagen slutter med middag under stjernerne på stranden.

Burma - Myeik - Island Resort Nyaung Oo Phee

Du har hele dagen til at nyde dette lille paradis. Efter morgenmaden ligger båden klar til at sejle dig til et par de nærliggende øer. Her kan du snorkle i det varme, klare vand og dase på stranden, inden turen går tilbage mod lejren og en god frokost. Eftermiddagen byder på endnu en snorkletur. Men der bliver naturligvis også tid til at nyde stranden på Nyaung Oo Island, inden natten sænker sig over Burma. Hvis du foretrækker at tilbringe hele dagen i fred og ro på stranden, kan det naturligvis også lade sig gøre.

Burma - Myeik - Island Resort Nyaung Oo Phee

Der er god tid til at spise morgenmad og nyde den sidste dukkert fra stranden. Først efter frokost, går turen tilbage mod Kawthaung med båden. Her ankommer du sidst på eftermiddagen, hvorefter du indlogeres på dit hotel. Aftenen er til fri disposition.

Nyd en stille og rolig morgenmad på hotellet eller gå en tur og oplev morgenstemningen i Kawthaung. Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Yangon holder klar.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Burma

Vi kender de skønneste steder i Burma og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra Yangon til Kawthaung t/r
  • Privat transport fra Kawthaung lufthavn til Victoria Cliff Hotel
  • 1 nat i Ocean View Villa på Victoria Cliff Hotel inkl. morgenmad
  • Sejlads med speedbåd fra Kawthaung til Nyuang Oo Phee Island
  • 2 nætter i luksus-safaritelt på Island Resort inkl. helpension
  • Snorkelture og udflugter ifølge program
  • Sejlads med speedbåd fra Nyuang Oo Phee Island – Kawthaung
  • 1 nat i Ocean View Villa på Victoria Cliff Hotel inkl. morgenmad
  • Privat transport fra Victoria Cliff Hotel til Kawthaung Lufthavn

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Inspiration

Få inspiration til dine rejser
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel