Rejser til Bagan og omegn

Oplev det åbne og smukke landskab ved Bagan, som er generøst drysset med tusindvis af gamle templer og ruiner – heriblandt det eventyrlige tempelbjerg Mount Popa. Det cylinderformede bjerg med lodrette sider skyder op af den frodige jord og huser det gyldne tempel på sin top. Mærk historiens vingesus når I nyder de fantastiske udsigter dette område byder på.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Bagan og omegn

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Bagan og omegn udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Bagan

I tiden fra 1057 og indtil Bagan blev løbet over ende af Kublai Khans vilde horder i 1287, blev flere end 15.000 templer opført af de 11 forskellige konger, der regerede i perioden.

Templet Sulamani blev bygget af kong Narapatisithu. Det er blandt de største i Bagan og kan ses langvejs fra. I høstperioden vil I ofte kunne se oksekærrer fragte hø hjem fra markerne rundt om templet.

Også Dhammayangyi templet er enormt. Det stammer fra den senere periode og er berømt for sit fine murværk. Læg også vejen forbi Thatbyinnyu, der hæver sig over de øvrige monumenter i Bagan.

Alle seværdighederne ligger i overkommelig afstand fra hinanden, så lej en cykel eller en hestevogn, og tag på opdagelse.

Solnedgangen over Bagan er en af de flotteste oplevelser, I kan få. Et rigtigt godt sted at se solnedgangen er fra den enorme Shwesandaw pagode, der ligger i hjertet af ruinbyen.

Mount Popa

Mount Popa er et kendt pilgrimssted og siges at være tilholdssted for magtfulde ånder. Toppen ligger 737 m over det flade land, og der er 1500 trin, som skal forceres for at nå tempelbygningerne på toppen. Men det er hele umagen værd, for udsigten over det omkringliggende landskab er forrygende. Desuden er livet langs trapperne samt templerne på toppen i sig selv meget spændende.

Pilgrimme kommer og går, og ofte holder en flok aber sig til i håbet om at kunne snuppe lidt mad fra de forbipasserende.

Snak Bagan med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel