Varme kilder og Kinabalu National Park

På denne tur bader I i de varme kilder og vandrer ad hængebroer højt oppe under regnskovens trækroner i Kinabalu National Park. I overnatter tæt på Mount Kinabalu, der med sine 4.101 m er Sydøstasiens højeste bjerg. Tidlig morgen vandrer I i den grønne nationalpark, hvor mere end 280 forskellige fuglearter sammen med 26 rhodondendron-sorter og ikke færre end 1.200 orkidé-arter trives. I vandrer ad en smal bjergsti op ad Mount Kinabalu. Dette giver en god fornemmelse af, hvor meget naturen ændrer sig, jo højere op ad bjergets skråninger man kommer.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Kota Kinabalu kører I gennem den frodige natur mod Mount Kinabalu, der med sine 4.101 m er Sydøstasiens højeste bjerg. Turen går gennem bjergområdet Crockers Range, og undervejs besøger I landsbyen Nabalu, hvor der er mulighed for at handle frugt på det lokale marked. Siden når I frem til Poring, hvor der venter en spændende og dybt utraditionel oplevelse. I er nu omringet af jungle og bambuslunde, og fra gangbroer spændt ud 35 m oppe i luften kan I bogstavelig talt gå en tur i trækronerne af den tropiske regnskov. I spiser frokost ved Kipungit-vandfaldet, og bagefter er der mulighed for at bade i de varme kilder, Poring er berømt for. Hen på eftermiddagen når I frem til Mount Kinabalu National Park, hvor I overnatter.

Rejser til Malaysia - Borneo - Sabah - Mt Kinabalu

Tidligt om morgenen tager I ud for at opleve nationalparkens fugleliv, der er særligt aktiv om morgenen, når junglen vågner. Mere end 280 forskellige fuglearter lever omkring Mount Kinabalu. Det samme gør en række kødædende planter, 26 rhodondendron-sorter samt ikke færre end 1.200 orkidé-arter, der trives i de dybe, fugtige tågeskove. Senere kører I op til Timpohon Gate i 1.524 meters højde, hvor I vandrer ad en smal bjergsti op ad Mount Kinabalu. Dette giver en god fornemmelse af, hvor meget naturen ændrer sig, jo højere op ad bjergets skråninger man kommer. I spiser frokost ved bjerget og kører derefter tilbage til Kota Kinabalu.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Al transport ifølge program
  • Udflugter og aktiviteter ifølge program med engelsktalende guide
  • 1 nat på simpel lodge i Mount Kinabalu National Park
  • 1 x morgenmad
  • 2 x frokost
  • 1 x middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel