Tropisk luksus på Gaya Island

Slut rejsen rundt på Borneo af med en badeferie og luksus på Gaya Island i tropiske omgivelser. Gaya Island ligger blot 20 minutters sejlads med speedbåd fra Kota Kinabalu midt i den spektakulære Tunku Abdul Rahman-national park. Et sandt tropisk paradis omgivet af det safirgrønne vand og farverige koralrev.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hotel eller lufthavnen i Kota Kinabalu og kørt til molen ved Jesselston Point Wharf. Herfra går turen med speedbåd til jeres hjem for de næste 3 nætter på tropeøen Gaya Island – det lækre Gayana Marine Resort.
Efter tjek ind er resten af dagen på egen hånd til at nyde de tropiske omgivelser.

Malaysia - Borneo - Sabah - Gaya Island

Et sandt tropisk paradis venter blot en kort sejltur fra K.K. Her brydes det safirgrønne vand af en gruppe smukke øer – hver med sit særpræg. Sammen udgør de den spektakulære Tunku Abdul Rahman National Park, hvoraf Gaya Island er den største.
Et af de mest specielle strandhoteller på Borneo hedder Gayana Marine Resort og ligger på Pulau Gayana, en lille ø kun 20 minutter med speedbåd fra Kota Kinabalu. Resortet er et lækkert resort med 44 meget charmerende bungalows, alle bygget på pæle og forbundet med resten af resortet via et system af gangbroer. Resortets bungalower har en pæn størrelse, og er alle udstyret med aircondition, tv og minibar. Fra bungalowens private terrasse er der en pragtfuld udsigt og en frisk brise fra Det Sydkinesiske Hav. Resortet har flere forskellige villaer, og man kan også opgradere til villaer, der er bygget på pæle over vandet, hvorfra man kan hoppe direkte i det krystalklare vand.
Øens bedste strand hedder Hornbill Beach og ligger 3 min. med båd fra resortet. Gayana Marine Resort har eget dykkercenter, og uanset om der skal dykkes eller snorkles, er her rig mulighed for at opleve det storslåede liv under havoverfladen.
Resortet har desuden sit eget marine forskningscenter, hvor man kan få et indblik i det store arbejde, der bliver gjort for at bevare det rige marineliv i området.
Desuden er der mulighed for at blive sejlet til søster-resortet Bunga Raya og nyde godt af den 1 kilometer lange sandstrand her.

Malaysia - Borneo - Sabah - Gaya Island - Gayana Marine Resort

Efter 3 nætter på Gaya Island bliver I sejlet tilbage til Kota Kinabalu, hvor I bliver kørt til lufthavnen eller jeres hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Kota Kinabalu Lufthavn/Hotel til Jesselton Point Warf t/r
  • Transport med speedbåd fra Jesselton Point Warf til Gaya Island t/r
  • 3 nætter i Lagoon Villa på Gayana Marine Resort inkl. morgenmad
  • Gratis afbenyttelse af al ikke motoriseret vandsport (kajak, snorkling m.m)
  • Adgang til Marine Ecology Research Center på Gayana Eco Resort
  • Gratis WiFi

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel