Til tops på Mount Kinabalu

På denne tur bestiger I Mount Kinabalu, Sydøstasiens højeste bjerg på 4.101 meter. Der er mange naturoplevelser på vejen, inden I når toppen. Det begynder med naturvandring i Kinabalu National Park inden opstigningen. I vandrer gennem fire klimabælter med meget forskellig vegetation. I starter i den frodige regnskov og ender på topppen med nøgne klipper. I belønnes for jeres fysiske indsats, når I når toppen og bliver vidne til turens højdepunkt, den smukke solopgang på toppen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomst til Mount Kinabalu Nationalpark, der ligger 88 km fra Kota Kinabalu og i ca. 900 m højde, bliver I indlogeret på jeres lodge for natten. Efter indskrivning på parkkontoret er der en guidet tur til det såkaldte Silau Silau Mt. Kinabalu Park trail med en af parkens naturguider. Herefter kan I besøge bjerghaven, og ellers er resten af eftermiddagen fri til afslapning eller til at udforske parkens omgivelser på egen hånd. Overnatningen vil være i to-sengshytter, ikke decideret ukomfortabelt, men meget spartansk.

Malaysia - Borneo - Sabah - Mount Kinabalu

Efter morgenmaden fortsætter turen med bus videre de ca. 15 minutter til Power Station – Mt. Kinabalu’s basecamp – som ligger i cirka 1.825 meters højde. Her skal I indskrives på det officielle parkkontor. Efter indskrivningen begynder opstigningen til Laban Rata sammen med den lokale guide (madpakke medbringes). Målet for dagen er Laban Rata Resthouse, som er mellemstationen, hvor I skal overnatte, inden en endelig opstigning til toppen. Jeres værelse vil typisk være et spartansk rum med ca. fire køjesenge i alt. Da der allerede er afgang for de første klatrere til endelig opstigning klokken 02.00 går alle tidligt i seng denne aften.

Kl. ca. 02.00  begynder den ca. tre timers klatring mod toppen. Terrænet byder på trapper, lodrette stiger i stål og skrå bjergskrænter, hvor eneste vej frem er at trække i fastgjorte reb. I belønnes for jeres fysiske indsats, når I når toppen og bliver vidne til turens højdepunkt, den smukke solopgang på toppen. Efter at have nydt det fantastiske syn, taget billeder og spist lidt snacks er det tid til nedstigning. Først til Laban Rata Guesthouse, hvor der spises morgenmad, og derefter videre tilbage til powerstationen. På vej mod Kota Kinabalu gør I stop ved en restaurant, hvor en velfortjent frokost indtages, og jeres klatre-certifikat bliver udleveret.

Malaysia - Borneo - Sabah - Mt Kinabalu

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Kota Kinabalu til Mount Kinabalu National Park t/r
  • 2 nætters spartansk overnatning i nationalparken
  • Engelsktalende guide
  • 2 x morgenmad
  • 3 x frokost
  • 2 x middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel