Sarawak Cultural Village

Dette 17-hektar store område beliggende for foden af legendariske Mount Santubong, frontfigur i det Sydkinesiske Hav, tilbyder en fremragende introduktion til Sarawak og den oprindelige befolknings kultur og livsstil. En typisk Sarawakian har varme, og gæstfriheden venter jer her.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Sarawak Cultural Village er et levende (prisvindende) museum, hvor I introduceres til Sarawaks oprindelige befolkningsgrupper og deres unikke og meget forskellige kulturer. Det 17-hektar store område ligger midt i den smukke natur for foden af legendariske Mount Santubong – godt 30 km (ca. en halv times kørsel) nord for Kuching og tæt på Damai Beach.
På museets store naturområde er der bygget kopier af de oprindelige huse, der symboliserer de forskellige kulturer og etniske grupper, som Sarawak er kendt for. Under sloganet “udforsk Sarawak på en halv dag” får I her mulighed for at få et indblik i de syv største etniske grupper i Sarawak og deres hverdagsaktiviteter. I ser, hvordan de boede, klædte sig og oplever de store kontraster i deres levemåde. Som afslutning på en hyggelig og lærerig eftermiddag kan I nyde et flot danseshow – en multikulturel danseforestilling – i museets eget miniteater. Herefter går turen retur til Kuching, hvor I sættes af ved jeres hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra/til hotel i Kuching
  • Udflugt til Sarawak Cultural Village ifølge program
  • Frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel