Rungus-folkets langhuse

I Rungus skal I besøge Rungus-folket, der lever i et af de traditionelle langhuse, der er så karakteristiske for Borneo. Rungus-folkets langhuse har brede verandaer – kaldet »raui« – hvor I møder landsbyens beboere, der gerne fortæller om deres farverige kultur og livet i regnskoven.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Kota Kinabalu kører I ind i hjertet af Rungus-folkets territorium. Undervejs stopper I ved flere små charmerende landsbyer, som ernærer sig ved forskelige håndværk.
I Rungus skal I besøge Rungus-folket, der lever i et af de traditionelle langhuse, der er så karakteristiske for Borneo. På langhusets brede veranda – kaldet »raui« – møder I landsbyens beboere, der gerne fortæller om deres farverige kultur og livet i regnskoven. Efter frokost kører I videre mod det nordligste Borneo, hvor det Sydkinesiske hav møder Suluhavet. I disse betagende omgivelser kan I nyde udsigten til en af de smukkeste strande i Sabah. I er tilbage i Kota Kinabalu ved solnedgang.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Al transport ifølge program
  • Alle aktiviteter og entréer ifølge program
  • 1 x frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel