Borneos imponerende grotter i Mulu

Mulu ligger lidt isoleret i det nordøstlige hjørne af Sarawak på Borneo i Gunung Mulu Nationalparken. Mulu er mest kendt for sine grotter, idet området har verdens største kalkstens-grottesystem.

Gunung Mulu  er det første område i Malaysia der blev optager på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Hele området består af bjerge og regnskov, med en enestående biodiversitet, men det hele bliver alligevel overgået af de fascinerende grotter, der med deres overjordiske formationer og helt utrolige størrelse er en spektakulær oplevelse.

Ved solnedgang er det muligt at opleve millioner af flagermus forlade deres skjul i grotterne når de flyver ud for at søge efter føde.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I Gunung Mulu National Park starter vandreturen mod de fantastiske grotter; “Deer Cave” og “Lang Cave”. Turen går gennem den frodige regnskov på en godt tre km lang trægangbro. Lang Cave er den mindste af de to grotter i dette område, men stalakitterne og stalagmitterne i grotten er blandt de mest spektakulære kalksetensformationer i hele Mulu. Ved siden af ligger Deer Cave, som siges at have verdens største grotteindgang. Det nærmest månelignende landskab er helt enestående, ikke mindst med de tusindvis af flagermus der hænger højt oppe under hulens hvælving. Hver dag forlader de op imod to millioner flagermus grotten i deres søgen efter mad. Det er en helt utrolig oplevelse at sidde og vente på flagermusene, der pludselig dukker op over bjergryggen – flyvende i grupper og forskellige formationer.

Malaysia - Borneo - Sarawak - Mulu Caves

Efter morgenmaden starter dagen med en tur i langbåd på vej til grotterne Wind Cave & Clearwater Cave, som kun nås ad vandvejen. Turen på floden giver mange gode oplevelser, da der er chance for at se hvordan det daglige liv forløber her. Fremme ved Wind Cave møder du synet af “Kongekammeret” med de berømte klippesøjler formet af naturen. Herfra tager det blot fem minutter at gå over til Clearwater Cave, idet begge grotter er en del af samme hulesystem. Det første du  lægger mærke til i Clearwater Cave er en fascinerende underjordisk flod – næsten som taget ud af en scene fra Kong Salomons miner.
Efter frokost er der tid til at udforske grotterne og området yderligere, på egen hånd.

Det er blevet tid til at forlade Mulu. Du køres til lufthavnen, hvorfra du kan tage videre til næste eventyr på Borneo.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Mulu Lufthavn til Mulu Royal Resort t/r
  • 2 nætter på Mulu Royal Resort inkl. morgenmad
  • Udflugter og aktiviteter i Mulu ifølge program
  • Engelsktalende guide
  • 1 x frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel