Eksotisk luksus på Bunga Raya

Afslut rundrejsen på Borneo i eksotisk luksus på Bunga Raya på Gaya Island. Bunga Raya er en sand juvel beliggende blot 20 minutters sejlads fra Kota Kinabalu. Her venter et tropisk paradis med kridhvid sandstrand, krystalklart vand og smukke og farverige koraller under havets overflade.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hoteller eller i lufthavnen i Kota Kinabalu og kørt til Jesselton Point Wharf. Herfra går turen med speedbåd til det lækre Bunga Raya på Gaya Island, hvor 3 nætter i eksotiske og tropiske omgivelser venter.

Dagene er til fri disposition.
Bunga Raya Island Resort er en eksotisk juvel beliggende på den tropiske koralø Gaya Island blot 20 minutters sejlads fra Kota Kinabalu. Dette romantiske hideaway ligger lige ned til en af øens smukkeste strande, hvor det farverige koralrev gemmer sig lige under det krystalklare vand.
De 48 villaer ligger gemt væk blandt den tropiske bevoksning og villaerne er bygget i rustikke naturmaterialer, så de harmornerer med den omkringliggende jungle. Inde i villaerne er der dog hverken sparet på plads eller faciliteter, og I har desuden en fantastisk udsigt over det sydkinesiske hav.
Resortet har to restauranter, hvor I på den afslappede strandrestaurant Pantai-grill kan spise alt godt fra havet, mens I kan gøre det lidt finere på The Koi, der byder på et moderne og mere europæisk bistrotema.
Fra infinity-poolen, der ligger helt ned til vandet, kan I slappe af og nyde de smukke og vidunderlige omgivelser. Trænger I til adspredelse, sejler der flere gange om dagen både til søster-resortet Gayana Eco Resort, hvor I kan besøge dets helt eget Marine Ecology Research Center, hvor man bl.a. arbejder for at bevare koralrevet og udrydningstruede dyrearter.
Bunga Raya byder på den perfekte tropiske afslutning eller start på et eventyr rundt på Borneo.

Malaysia - Borneo - Sabah - Gaya Island - Bunga Raya

Efter morgenmaden bliver I sejlet tilbage til fastlandet, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hotel eller lufthavnen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotel eller lufthavn i Kota Kinabalu til Jesselton Point Warf t/r
  • Transport fra Jesselton Point Warf til Bunga Raya t/r
  • 3 nætter i superiorværelsepå Bunga Raya inkl. morgenmad
  • Gratis afbenyttelse af al ikke motoriseret vandsport (kajak, snorkling m.m)
  • Adgang til Marine Ecology Research Center på Gayana Eco Resort
  • Gratis WiFi

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel