Brunei – oliestaten på Borneo

Glem alle forestillinger om Borneo, for Brunei ligner ingen andre steder på den naturskønne ø. Ganske vist byder det lille, stenrige sultanat både på dybe regnskove og et rigt dyreliv, men hovedstaden Bandar Seri Begawan er som en helt anden verden. Byens brede boulevarder er ufatteligt rene, de officielle bygninger er intet mindre end imponerende, og moskéerne er som taget ud af 1001 nats eventyr. Men Brunei er ikke en asiatisk miniudgave af Mellemøstens moderne oliebyer. Tværtimod har Brunei en sjæl, der gør oliestaten helt unik.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Bandar Seri Begawan bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at få de første indtryk af de eksotiske omgivelser. I kan roligt gå en tur i byen, for det er ikke for ingenting, at landets officielle navn er ‘Brunei – en bopæl af fred’. Slå f.eks. et smut forbi den fantastiske Sultan Omar Ali Saifuddien-moské, der nogle gange er flot oplyst om aftenen.

Dagen starter på morgenmarkedet samt Brunei Museum, der giver en god introduktion til landets fascinerende historie. Herefter venter nogle af dagens absolutte højdepunkter, når I besøger de fabelagtige moskéer Sultan Omar Ali Saifuddien og Hassanil Bolkiah. Senere kommer I forbi sultanens palads, der med sine 1788 rum – hvoraf ikke færre end 257 er badeværelser – er verdens største private residens. Efter frokost på en lokal restaurant forsætter I til Royal Regalia Museum, der viser mere af sultanens ekstravagante livsstil. Efter museet er det tid at besøge Bandar Seri Begawan. Her bor 20.000 indbyggere i enorme pælelandsbyer. Sidste stop er Yayasan Shopping Complex, inden I returnerer til hotellet ud på eftermiddagen.

Brunei - Bandar Seri Begawan

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres Borneo-eventyr fortsætter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Brunei Lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på turistklasse hotel inkl. morgenmad
  • Byrundtur i Bandar Seri Begawan med engelsktalende guide
  • 1 x frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel