Borneos ældste regnskov Danum Valley

Oplev Borneos ældste regnskov Danum Valley. På blot 1 hektar findes mere end 320 forskellige træarter og regnskoven er hjemsted for ikke mindre end 340 forskellige fuglearter, 124 forskellige slags pattedyr og adskillige krybdyr. I bor på den lækre Borneo Rainforest Lodge og kommer til både at opleve regnskoven på vandreture, fra trætoppene på den imponerende “canopy walk” og også efter mørkets frembrud på et “nat-safari”.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet i lufthavnen i Lahad Datu om morgenen og turen nu mod den lækre Borneo Rainforest Lodge, der ligger lige ned til floden et godt stykke inde i Danum Valley.
Danum Valley ligger langt fra menneskelige bosættelser, så der har aldrig været intensiv jagt i området. Det har givet stedet ry for at være et af de bedste steder at se vilde dyr og fugle. Desuden er der nogle fabelagtige hængebroer i trætoppene, som er udbygget de senere år og når op i 30 meters højde. Herfra har I mulighed for at se regnskoven fra en helt anden vinkel og komme tættere på nogle af de spændende fugle som ofte ses i trækronerne.
Efter tjek ind og en kort orientering om de næste par dages aktiviteter nydes frokosten inden I om eftermiddagen begiver jeg op på hængebroerne. Hvis vejret tillader det vil I også denne aften tage på en nat-safari for at observere livet i regnskoven efter mørkets frembrud.

Malaysia - Borneo - Sabah - Danum Valley

Dagen vil blive tilbragt med vandreture i Danum Valley. Tidlig morgen begiver I jer af Coffin Trail, der fører op til de en af de tidligere hovedjægeres begravelsespladser. Herfra er der også en helt fantastisk udsigt over Danum. Efter frokosten og efter aftensmaden beguver I jer også ud for at udforske regnskoven.
Dette fantastiske område på i alt 438 kvadratkilometer indeholder noget af det fineste og bedst bevarede lavlandsregnskov i hele Sabah. Dette er en sand edens have, hvor hele spekteret af Sabahs unikke dyreliv kan opleves, hvis I har heldet med jer. Hold blandt andet udkig efter det meget truede sumatra næsehorn, banteng oksen, aberne, solbjørnen, flyveegern, den plettede skyleopard og mange andre mindre rovdyr, insekter, frøer og sommerfugle. I alt 124 arter af pattedyr, 72 arter af krybdyr og ikke mindre end 300 forskellige fuglearter er observeret i parken. Desuden kan I på blot én hektar finde over 200 forskellige træarter. Det er den tropiske lavlandsregnskov i al sin pragt.

Malaysia - Borneo - Sabah - Danum Valley

Efter morgenmaden begiver I jer atter mod hængebroerne for at nyde et sidste glimt af regnskoven mens den vågner og disen letter over de op til 50 meter høje træer. Herefter er der tid til lidt afslapning inden I nyder frokosten og turen atter går tilbage til lufthavnen i Lahad Datu, hvorfra jeres eventyr på Borneo kan fortsætte.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Lahad Datu Lufhavn til Danum Valley (afgang kl. 09:30)
  • 2 nætter på Borneo Rainforest Lodge inkl. helpension
  • Alle aktiviteter i Danum Valley med erfaren engelsktalende naturguide
  • Transport fra Danum Valley til Lahad Datu Lufthavn (afgang kl. 13:30)

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel