Bako National Park

Bako National Park er en af de mest besøgte i Sarawak. Parken ligger på den yderste del af en stor halvø og er på tre sider omgivet af Det Sydkinesiske Hav. Her findes syv komplette biotoper og et mangfoldigt plante- og dyreliv deriblandt næseaber, spøgelsesaber, plump-lori og det største af pattedyrene i Bako, den skæggede gris.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I dag venter en spændende tur til Bako Nationalpark, en af de mest besøgte i Sarawak. Parken ligger på den yderste del af en stor halvø og er på tre sider omgivet af Det Sydkinesiske Hav. Turen derud tager ca. en time, og tiden er næsten ligeligt fordelt på en køretur til Bako Village og en sejltur videre til parken. Det er ikke uden grund, at parken er meget populær. Her findes syv komplette biotoper og et mangfoldigt plante- og dyreliv. De mange vandrestier gør det muligt at komme helt tæt på. I vil oftest høre lydene fra dyrene i skovbunden og trætoppene, før I ser dem. Så tag listesko på, når I bevæger jer med jeres kikkert og jeres kamera. I kan betragte den kødædende plante, nepenthes, de mange forskelligartede orkidéer, insekter, fugle, skældyr, firben, flagermus, spøgelsesaber, plump-lori og det største af pattedyrene i Bako, den skæggede gris. Og så selvfølgelig alle de andre dyr og planter. Det er en god ide at medbringe badetøj. Fra afsondrede hvide sandstrande kan I svømme mellem store klippeformationer og nyde solens klare stråler fra den blå himmel. Natten tilbringes i meget spartanske hytter i Bako Nationalpark. Hytterne er yderst simpelt indrettet og uden aircondition. Der er to værelser i en hytte, og der deles om bad og toilet. Til gengæld får I dyrene at se både morgen og aften, når de er absolut mest aktive. Efter aftensmaden skal I således ud på en rigtig spændende gåtur for at opleve nattelivet i Borneos uberørte natur.

Malaysia - Borneo - Sarawak - Bako

Efter morgenmaden er der god tid til en sidste vandretur på Bako-nationalparkens frodige stier. I den tidlige morgenstund har I optimale betingelser for at nyde synet af de sjældne trækfugle og søge efter den sjældne næseabe, som udelukkende lever på Borneo og er utrolig svær at spotte. Sidst på eftermiddagen returnerer I til Kuching, hvor det nøjagtige ankomst-tidspunkt afhænger af tidevandet.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Kuching til Bako Village t/r
  • Sejltur til og igennem Bako National Park
  • 1 nat i spartansk hytte i Bako National Park
  • Guidet vandretur i Bako National Park
  • Engelsktalende guide
  • 1 x morgenmad
  • 2 x frokost
  • 1 x middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel