Afslapning på Damai Beach

På Damai Beach Resort kan I slappe af og tage en dukkert i det sydkinesiske Hav, grave fødderne ned i det bløde hvide sand eller nyde udsigten fra jeres balkon. I kan også udfordre jer selv med en trekkingtur ad junglestierne til toppen af Mount Santubong.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Kuching bliver I kørt til Damai Beach Resort, der ligger på Teluk Bandung-stranden ca. 35 km fra Kuching. På dette dejlige resort tilbringer I de kommende tre nætter.

På Damai Beach Resort kan I slappe af og tage en morgendukkert i Det Sydkinesiske Hav, grave fødderne ned i det bløde hvide sand eller nyde udsigten fra jeres balkon. Hotellet har swimmingpool, fitnesscenter og legeplads til børnene, og der tilbydes et hav af vandsportsaktiviteter. I kort afstand fra hotellet kan I gå en golfrunde, spille tennis og squash eller udforske landskabet på mountainbike. I kan også udfordre jer selv med en trekkingtur ad junglestierne til toppen af Mount Santubong. Belønningen er den smukkeste udsigt, der er alle anstrengelserne værd.

Malaysia - Borneo - Sarawak - Damai Beach

Opholdet slutter efter morgenmaden, hvor det er tid til at tjekke ud og forlade resortet.  I bliver hentet og kørt tilbage til Kuching.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Borneo

Vi kender de skønneste steder i Borneo og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Kuching til Damai Beach Resort
  • 4 nætter i standardværelse med balkon på Damai Beach Resort inkl. morgenmad
  • Privat transport fra Damai Beach Resort til Kuching

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel