70120303
Åben:

USA konkurrence: Vind flybilletter og billeje

Vind flybilletter med Air France, KLM og Delta Airlines til USA samt 10 dages leje af bil med Alamo. Det er med andre ord det perfekte udgangspunkt til en kør-selv ferie i USA.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at like MarcoPolo på Facebook og/eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Gør du begge dele, har du naturligvis to lodder i konkurrencen og dermed endnu større chance for at vinde rejsen til USA. Er du allerede tilmeldt, deltager du selvfølgelig automatisk i konkurrencen.

Vi trækker vinderen af konkurrencen den 7. januar 2016! Vinderen får direkte besked, og navnet bliver offentliggjort på Facebook og i vores nyhedsbrev.

Betingelser

  • Alle der har liket MarcoPolo eller er tilmeldt vores nyhedsbrev den 7. januar 2016 er med i lodtrækningen.
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.
  • Du skal være minimum 21 år for at deltage i konkurrencen.
  • Du skal hente og aflevere bilen i enten Florida eller Californien.Relaterede rejser

Route 66 i bil - et ægte road trip

Oplev nostalgien langs USAs mest legendariske vejstrækning. Rejsen fører dig i bil ad Route 66 gennem otte stater fra Chicago via Grand Canyon til Santa Monica. En rejse dybt ind i den amerikanske kultur.

17 dage fra 19.995 kr.

LÆS MERE

Det vestlige USA i bil

Gratis opgradering af lejebil

Det vestlige USA i bil

Oplev det vestlige USA’s pulserende storbyer og storslåede nationalparker i egen bil. Kør-selv-turen fuldendes med indlagte eventyr som rafting på Colorado River og en helikopter transport i Grand Canyon.

22 dage fra 16.395

LÆS MERE

Florida for hele familien

Gratis opgradering af lejebil

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

15 dage fra 13.195 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE

Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE