70120303
Åben:

Tag et stop-over i Singapore og få mere ud af rejsen

Singapore

Middag med udsigt i Singapore

Hvad er et stop-over?
At tage et stop-over betyder, at I bliver et par dage i det land, hvor I mellemlander, inden I flyver videre til jeres endelige destination. Det er en nem måde at få nogle ekstra oplevelser med hjem i bagagen. Især i Singapore. Hvis I rejser med Singapore Airlines, kan I nemlig købe en stop-over-pakke, der indeholder både hotel, lufthavnstransfer samt rabatter på en lang række af byens bedste oplevelser.


5 millioner mennesker på en ø på størrelse med Bornholm

Øen, som Singapore ligger på, er ikke meget større end Bornholm, hvilket gør Singapore til verdens mindste østat. Men landet huser fem millioner indbyggere og byder på en utrolig mangfoldighed af kulturer. Her kan I besøge kinesiske templer, shoppe efter silke i Little India og nyde gadelivet fra en fortovscafé i det arabiske kvarter på samme formiddag. Dette afspejler de mange forskellige etniske grupper, som gennem tiden har sat sit præg på dette hurtigt voksende handelscentrum.

 

Singapore

Indisk tempel i Singapore

Hvorfor stop-over i Singapore
Singapore er de seneste år blevet en populær stop-over-destination for skandinaviske turister, der ønsker at opleve den unikke storby med moderne arkitektur, historie, sublim gastronomi, imponerende forlystelsesparker og store naturoplevelser.

Den store popularitet skyldes flere ting. For det første har byen udviklet sig enormt de seneste par år og må med rette betragtes som en sand oplevelsesmetropol. For det andet mellemlander mange fly fra Skandinavien i Singapore på deres vej til Indonesien, Malaysia, Borneo, New Zealand og Australien, hvilket giver en oplagt mulighed for at opleve den lille østat. For det tredje er det nemt og billigt tage et par overnatninger, når man køber de skræddersyede stop-over-pakker, hvor en overnatning koster det halve af en hotelovernatning herhjemme.


Nemt, bekvemt og billigt

At tage et stop-over skal ikke være besværligt eller dyrt. Derfor udbyder MarcoPolo stop-over-pakker, der integreres i jeres rejse og gør det ukompliceret for jer at opleve Singapore. Ved køb af en stop-over-pakke får I hotel, transport til og fra lufthavnen og rabatter eller fri adgang til forskellige attraktioner i byen. Herudover er der rabatter til lokale restauranter og butikker, adgang til turistbusser med guides og meget mere.

 

Singapore

Singapore

Stop-over rejseguides
De fleste vælger typisk en-tre overnatninger. Så er det bare et spørgsmål om at vælge mellem Singapores mange attraktioner. Heldigvis findes der en række gratis apps til mobil og tablet, hvor I på en simpel og overskuelig måde giver masser af inspiration.

Blandt de mest populære Singapore-apps er ”YourSingapore Guide”, der er udgivet af Singapores turistorganisation. Her kan I vælge mellem interesseområder som kunst, musik, mad, historie, sportsbegivenheder og meget andet, hvorefter appen vil foreslå forskellige ruter rundt i byen og give yderligere information om de begivenheder, som I kan opleve. Det hele på en nem og overskuelig måde.


Få mere at vide

Hvis I ønsker at vide mere om stop-overs i Singapore, er I meget velkomne til at kontakte os på telefonnummer 70 12 03 03 eller skrive en mail på ferie@marcopolo.dk.
Udvalgte rejser med mulighed for stop-over i Singapore

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Orangutanger i Sumatras jungle til det dejlige Boutique Hotel Pavilions Bali. Dette er en der byder på den perfekte kombination af eventyr, dyreliv, kultur og naturligvis forkælelse.

15 dage fra 20.995 kr.

LÆS MERE

Billedskønne Bali

Bo på to skønne boutique hoteller på Bali, Damai i Lovina og Jamahal i Jimbaran. Du får her det bedste af nord og syd i en herlig kombination med fascinerende Singapore.

12 dage fra 16.495 kr.

LÆS MERE

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

18 dage fra 39.790 kr.

LÆS MERE

Eventyrlige Borneo

Nyt program

Eventyrlige Borneo

I vandrer i Borneos mangroveskov og snorkler på koralrev. I kigger også efter orangutanger i fri natur og sejler ind i en af verdens ældste regnskove på denne rejse til Sabah på Borneo.

14 dage fra 20.995 kr.

LÆS MERE

Sydney og Queenslands unikke natur

Forkælelse og naturoplevelser. I begynder på et lækkert hotel i Sydney og med dyresafaritur. Herefter kommer Brisbane, regnskov på O’Reilly’s i Lamington og verdens største sandø, Fraser Island.

22 dage fra 27.295 kr

LÆS MERE

Australiens østkyst i camper

I begynder i Sydney med nogle forkælelsesdage på et lækkert førsteklasses hotel i hjertet af byen. Herefter fortsætter eventyret langs Australiens østkysten i camper fra Sydney til Brisbane.

13 dage fra 15.745 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE
Karin Raasmussen
Karin Rasmussen

Karin brænder for Latinamerika. Så meget at hun har boet seks år i Ecuador og rejst både Syd- og Centralamerika tynd.


LÆS MERE
Peter Schou
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE