Tag et stop-over i Singapore og få mere ud af rejsen

Singapore

Middag med udsigt i Singapore

Hvad er et stop-over?
At tage et stop-over betyder, at I bliver et par dage i det land, hvor I mellemlander, inden I flyver videre til jeres endelige destination. Det er en nem måde at få nogle ekstra oplevelser med hjem i bagagen. Især i Singapore. Hvis I rejser med Singapore Airlines, kan I nemlig købe en stop-over-pakke, der indeholder både hotel samt rabatter på en lang række af byens bedste oplevelser.


5 millioner mennesker på en ø på størrelse med Bornholm

Øen, som Singapore ligger på, er ikke meget større end Bornholm, hvilket gør Singapore til verdens mindste østat. Men landet huser fem millioner indbyggere og byder på en utrolig mangfoldighed af kulturer. Her kan I besøge kinesiske templer, shoppe efter silke i Little India og nyde gadelivet fra en fortovscafé i det arabiske kvarter på samme formiddag. Dette afspejler de mange forskellige etniske grupper, som gennem tiden har sat sit præg på dette hurtigt voksende handelscentrum.

 

Singapore

Indisk tempel i Singapore

Hvorfor stop-over i Singapore
Singapore er de seneste år blevet en populær stop-over-destination for skandinaviske turister, der ønsker at opleve den unikke storby med moderne arkitektur, historie, sublim gastronomi, imponerende forlystelsesparker og store naturoplevelser.

Den store popularitet skyldes flere ting. For det første har byen udviklet sig enormt de seneste par år og må med rette betragtes som en sand oplevelsesmetropol. For det andet mellemlander mange fly fra Skandinavien i Singapore på deres vej til Indonesien, Malaysia, Borneo, New Zealand og Australien, hvilket giver en oplagt mulighed for at opleve den lille østat. For det tredje er det nemt og billigt tage et par overnatninger, når man køber de skræddersyede stop-over-pakker, hvor en overnatning koster det halve af en hotelovernatning herhjemme.


Nemt, bekvemt og billigt

At tage et stop-over skal ikke være besværligt eller dyrt. Derfor udbyder MarcoPolo stop-over-pakker, der integreres i jeres rejse og gør det ukompliceret for jer at opleve Singapore. Ved køb af en stop-over-pakke får I hotel samt rabatter eller fri adgang til forskellige attraktioner i byen. Herudover er der rabatter til lokale restauranter og butikker, adgang til turistbusser med guides og meget mere.

 

Singapore

Singapore

Stop-over rejseguides
De fleste vælger typisk en-tre overnatninger. Så er det bare et spørgsmål om at vælge mellem Singapores mange attraktioner. Heldigvis findes der en række gratis apps til mobil og tablet, hvor I på en simpel og overskuelig måde giver masser af inspiration.

Blandt de mest populære Singapore-apps er ”YourSingapore Guide”, der er udgivet af Singapores turistorganisation. Her kan I vælge mellem interesseområder som kunst, musik, mad, historie, sportsbegivenheder og meget andet, hvorefter appen vil foreslå forskellige ruter rundt i byen og give yderligere information om de begivenheder, som I kan opleve. Det hele på en nem og overskuelig måde.


Få mere at vide

Hvis I ønsker at vide mere om stop-overs i Singapore, er I meget velkomne til at kontakte os.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel