Fuldend rejsen med et stop i Dubai

Dubais topmoderne lufthavn er et vigtigt knudepunkt for rejser til mere end 80 lande på seks kontinenter. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par spændende dage i Dubai? Det giver mulighed for at strække benene mellem flyveturene, og du får endnu flere eksotiske oplevelser med hjem. Vi ordner alt det praktiske og booker et godt hotel til dig. Hvordan du vælger at bruge dagene er naturligvis helt op til dig – og der er masser at vælge imellem.

Rejser til Dubai - Forenede Arabiske Emirater

Dubai er fuld af kontraster

Dubai har noget for alle
Dubai er i evig forandring, så der er altid noget nyt at se og opleve. Om du er en børnefamilie på en eksotisk familieferie, et par med drømme om luksus og forkælelse eller veninder på shoppingtur bugner Dubai af muligheder. Du kan se et udvalg af de bedste oplevelser for både kulturelskere, livsnydere, børnefamilier og naturinteresserede i artiklen Dubai har noget for alle – klik her.

Emirates – Luksus i 12 kilometers højde
Det er muligt at gøre stop i Dubai, når du flyver med Emirates. Emirates er det største flyselskab i Mellemøsten og er kendt for sin komfort og sit høje serviceniveau. Du kan læse mere om Emirates i artiklen Emirates – moderne luksus og arabisk gæstfrihed – klik her.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel