70 12 03 03
Åben:

Lyskunst ved Uluru

Hver aften frem til 31. marts 2018 kan besøgende ved Uluru – tidligere kendt som Ayers Rock – i hjertet af Australiens røde ørken se frem til en helt unik oplevelse. Ved tusmørketid tændes den storslåede kunstinstallation Field of Light, der består af mere end 50.000 elektriske stilke med hver sin kugle i frosted glas. De mange lys forvandler ørkensandet til et strålende lyshav, der synes at afspejle stjernehimlen over Australien.

Australien - Ayers Rock - Field of Light

Australien – Ayers Rock – Field of Light

Gæster på et af de fire hoteller under Ayers Rock Resort kan opleve udstillingen på tre forskellige måder. Med et Field of Light Pass til 35 australske dollars får I bustransfer til det afsidesliggende område og god tid til at nyde det spektakulære syn. Opgrader eventuelt til et Field of Light Star Pass til 75 dollars, der desuden inkluderer mousserende vin og kanapéer på en hævet udsigtsplatform, hvorfra I har det bedste vue over lysene. Eller gå hele vejen, og nyd en fantastisk aften med lys, mousserende vin, kanapéer og en lækker tre-retters middag med fokus på lokale ingredienser. En aften som denne koster 235 dollars.

Australien - Ayers Rock - Field of Light

Australien – Ayers Rock – Field of Light

Field of Light er kreeret af den internationale kunstner Bruce Munro og drives 100% af solceller.

Se video om Field of Light

Læs den officielle brochure om Field of Light

Læs mere om Uluru og Centralaustralien
Relaterede rejser

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

22 dage fra 32.595 kr.

LÆS MERE

Sydney, Rock and Reef

Tur med de vigtigste højdepunkter. Sydney og tur til Blue Mountains, dyresafari, safaritur i outbacken inkl. Ayers Rock samt Cairns og tur til Great Barrier Reef. Meget fin førstegangstur.

20 dage fra 26.495 kr

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE

Anton Kjærgaard

Anton er mere berejst end de fleste og kan hjælpe med at skræddersy en rejse til store dele af verden.LÆS MERE
Bestil tilbud