70 12 03 03
Åben:

Singapore for familier

Singapore er perfekt for børnefamilier. Byen er ren, sikker og nem at komme rundt i. Her er man aldrig langt fra god mad, når sulten melder sig og hygiejnen er høj. Man kan tilmed flyve direkte til Singapore fra København, og komfortniveauet på byens hoteller er højt. Men samtidig er byen tilpas eksotisk til, at børn vil gøre store øjne, og desuden byder Singapore på et væld af oplevelser for hele familien. Her har vi samlet en række af Singapores bedste attraktioner for børnefamilier.

Sentosa
Fra Singapores eneste bakke Mount Faber kan I tage en svævebane til øen Sentosa, der er én stor legeplads for både børn og voksne. Øens forlystelsespark og vandland er et sikkert hit. Eller oplev vægtløsheden ved at skydive i en indendørs vindtunnel. I kan også lade jer fortrylle af filmmagien i Universal Studios, eller tage på opdagelse under havoverfladen i Sea Aquarium, der indtil februar 2014 var verdens største akvarium. På Trick Eye Museum bliver sanserne udfordret, mens Kidzania giver små og større børn mulighed for at prøve at være pilot, brandmand, læge, kriminaldetektiv eller noget helt andet gennem sjove, lærerige og veliscenesatte rollespil. Lyder alt dette lige lovlig aktivt, er man aldrig langt fra Sentosas sandstrande og masser af dejlig, varmt havvand.

Singapore

Singapore

 

Masser af dyr
Dyreelskere har meget at glæde sig til i Singapore. Byens zoologiske have er blandt de bedste i verden, og lige ved siden af ligger Night Zoo, der kun har åbent om aftenen. Et besøg her giver et smugkik ind i natdyrenes hemmelighedsfulde verden, og det er en meget intens oplevelse at gå rundt i mørket til lyden af løvebrøl. Flere naturoplevelser kan fås i Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Eller stå til søs på River Safari og sejl gennem Singapores nyeste zoologiske have, der sætter fokus på de særlige økosystemer omkring floder som Mississippi, Congo, Nilen, Ganges, Mekong og Yangtze. Undervejs kan i opleve over 6.000 dyr. Deriblandt adskillige truede dyrearter såsom de nuttede store pandaer Kai Kai og Jia Jia.

Singapore

Singapore

 

Kæmpetræer og pariserhjul
Flere sjove oplevelser venter i det store parkområde Gardens by the Bay, der blander topmoderne arkitektur med mere end 250.000 sjældne plantearter. Her er sågar en hel lille tågeskov i en stor kuppel, samt en anden kuppel fyldt med blomster. Der er også masser af stier at følge, samt sjove skulpturer at kigge på. Højdepunktet for de fleste børn vil dog nok være gangbroen OCBC Skywalk, der snor sig i 22 meters højde mellem de enorme fremtidsagtige træskulpturer. Eller legepladsen med vandland i Far East Organization Children’s Garden. Særlig flot er Gardens by the Bay om aftenen, når lysene tændes, og det store lys- og lydshow får parken til at stråle i alle regnbuens farver. Ikke langt fra Gardens by the Bay ligger det store pariserhjul Singapore Flyer, hvorfra I har en forrygende udsigt over de futuristiske skyskrabere, havet og byens forstæder, der strækker mod horisonten.

Singapore

Singapore

 

Fred og ro
Bliver storbylivet lidt for meget, er der rig mulighed for at komme lidt væk. Tag en sejltur på floden og se byen fra en helt ny vinkel. Eller snør vandreskoene og udforsk MacRitchie Reservoir på en vandretur. Her kan I opleve livet i trækronerne i øjenhøjde fra en hængebro 25 meter over skovbunden. Eller hop på færgen i Changi Village og sejl 10 minutter til øen Pulau Ubin. Her synes udviklingen at have stået stille de seneste fem årtier, og øen giver et godt indtryk af, hvordan Singapore så ud i 1960erne før den hastige modernisering. Væk er de strømlinede skyskrabere, og de er i stedet afløst af små landsbyer med simple huse på pæle, hvor livet går sin vante gang i et helt andet tempo, end man oplever det i midtbyen. Det er oplagt at leje cykler og udforske øen i fred og ro. Vil I endnu længere væk fra det hele, byder Chek Jawa på sydspidsen af øen på 100 hektar velbevaret vådområde med et rigt fugleliv.

Singapore

Indisk tempel i Singapore

 

Byen er en oplevelse i sig selv
Men det behøver ikke være forlystelsesparker og seværdigheder, det hele. Singapore selv er også fuld af oplevelser, børn vil finde sjove og spændende. Det kunne være eksotiske frugter på et marked, eller når kokkene ved et gadekøkken fyrer op under wokken, så der står flammer op fra blusset. Det kunne også være de farverige figurer på et indisk tempel, eller Merlion-statuen, der sprøjter vand ud af munden. Mindre børn vil elske de mange elevatorer, rulletrapper samt turene i undergrundsbanen. Og selv større børn vil frydes ved at løbe gennem tunnelen af lys på Helix Bridge om aftenen eller synet af broen Henderson’s Wave, der bugter sig uvirkeligt mellem trækronerne. I kan også sejle igennem et shoppingcenter i Shoppes at Marina Bay Sands, eller lege på de mange gratis legepladser, der ofte har vandland, i shoppingcentre rundt om i byen. Mulighederne er uendelige i Singapore, og så gør det jo heller ikke noget, at tropestrandene på Sensosa Island venter lige udenfor midtbyen.
Rejser til Singapore

Storbyferie i Singapore - Asiens New York

Nyhed

Storbyferie i Singapore - Asiens New York

Med sine eksotiske oplevelser, fantastiske shopping, rige kulturliv og gastronomi i verdensklasse er Singapore perfekt til en storbyferie. Læg dertil det tropiske klima året rundt samt muligheden for at kombinere storbylivet med afslapning langs hvide tropestrande.

8 dage fra 9.995 kr.

LÆS MERE

Eksklusiv luksus på Lombok

Kom langt væk fra det hele på disse to fantastiske luksushoteller på Balis oversete naboø, Lombok kombineret med et ophold i Asiens New York – Singapore.

14 dage fra 15.995 kr.

LÆS MERE

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

14 dage fra 19.495 kr.

LÆS MERE

Storby, templer og tropeø

Fra fascinerende Singapore til de majestætiske templer ved Angkor og tropeøen Phu Quoc. Denne rejse tager jer igennem ikke blot 3 lande men også 3 vidt forskellige oplevelser, der byder på storbyens pulserende liv, historiens vingesus og ikke mindst eksotisk badeferie.

12 dage fra 16.995 kr.

LÆS MERE

Supertilbud til Samui og Singapore

Tilbud på Thailand

Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore. Nyd ægte luksus i egen pool villa på det lækre Centara Villas Samui, der ligger lige ned til stranden i et stille hjørne på Koh Samuis sydlige tip. Herefter følger 2 dage fyldt med oplevelser i Singapore.

13 dage fra 12.695 kr.

LÆS MERE

Eventyrlige Borneo

I vandrer i Borneos mangroveskov, snorkler på koralrev og oplever kæmpe havskildpadder. Ser orangutanger i fri natur og sejler ind i en af verdens ældste regnskove på denne rejse til Sabah på Borneo.

13 dage fra 20.995 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE

Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE
Bestil tilbud