70120303
Åben:

Shopping i Singapore

Enorme shoppingcentre
Det var handel, der grundlagde Singapores succes, og shopping synes stadig at være den nationale yndlingshobby. Ikke mindst langs boulevarden Orchard Road, hvor shoppingcentrene ligger side om side. Udbuddet er enormt, og du kan let bruge dagevis på at udforske de mange butikker med alt fra mærketøj til det nyeste elektronik. Heldigvis findes der caféer overalt, hvis du trænger til en pause. Eller gå en tur i den botaniske have, der ligger cirka 20 minutters gang fra den nordlige ende af Orchard Road.Også væk fra Orchard Road er Singapore fyldt med store shoppingcentre. VivoCity er en helt by i sig selv, mens Raffles City Shopping Centre er et godt sted at kigge efter eksklusive mærkevarer. Ofte er centrene en oplevelse i sig selv med deres moderne arkitektur og innovative designs. Det gælder ikke mindst The Shoppes at Marina Bay Sands, hvor en kanal løber tværs gennem centeret.

singapore-little-india_tekka-tay-kay-chin-stb

 

Lokale butikker i massevis
Singapore har naturligvis også masser af små, individuelle butikker. Haji Lane i det muslimske kvarter er et spændende sted at kigge efter unikke fund. Det samme er de små sidegader i Chinatown, hvor alt fra kinesisk medicin til buddhastatuer står til skue i vinduerne. Fra Chinatown er det kun en kort gåtur til Ann Siang Hill, hvor sjove butikker og hyggelige caféer er indrettet i smukke gamle byhuse. Mustafa Centre i Little India er også et besøg værd. Især hvis ønskerne går i retning af billige parfumer, solbriller eller ure. For ikke at snakke om CD’er med de seneste Bollywoodhits. Tiong Bahru er et andet fint område, hvor den koloniale arkitektur går hånd i hånd med trendy caféer, designerbutikker og glimrende boghandlere. Lidt mere upmarket er Dempsey Hill med sine hippe restauranter, kunstgallerier og antikvitetshandlere. Flere butikker i denne dele af byen er indrettet i de tidligere barakker for den britiske hær. Området er desuden kendt for sit populære loppemarked, der afholdes i weekenden. Det er ualmindelig let at få fyldt kufferten op i Singapore. Men heldigvis sælges ekstra kufferter i de fleste shoppingcentre.

Singapore

Singapore
Oplev Singapore

Storbyferie i Singapore - Asiens New York

Med sine eksotiske oplevelser, fantastiske shopping, rige kulturliv og gastronomi i verdensklasse er Singapore perfekt til en storbyferie. Læg dertil det tropiske klima året rundt samt muligheden for at kombinere storbylivet med afslapning langs hvide tropestrande.

8 dage fra 9.995 kr.

LÆS MERE

Eksklusiv luksus på Lombok

Kom langt væk fra det hele på disse to fantastiske luksushoteller på Balis oversete naboø, Lombok kombineret med et ophold i Asiens New York – Singapore.

14 dage fra 15.995 kr.

LÆS MERE

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

14 dage fra 19.495 kr.

LÆS MERE

Storby, templer og tropeø

Fra fascinerende Singapore til de majestætiske templer ved Angkor og tropeøen Phu Quoc. Denne rejse tager jer igennem ikke blot 3 lande men også 3 vidt forskellige oplevelser, der byder på storbyens pulserende liv, historiens vingesus og ikke mindst eksotisk badeferie.

12 dage fra 16.995 kr.

LÆS MERE

Supertilbud til Bali og Singapore

Supertilbud til Bali og Singapore. Rejs med et af verdens bedste flyselskaber til Gudernes Ø og nyd hele 10 nætter i luksuriøse omgivelser på den dejlige og rolige Jimbaran Strand. Dertil kommer et stopover på førsteklasses hotel i Singapore, der bl.a. inkluderer gratis adgang til et væld af byens mange spændende seværdigheder.

15 dage fra 14.595 Kr.

LÆS MERE

Eventyrlige Borneo

Nyt program

Eventyrlige Borneo

I vandrer i Borneos mangroveskov og snorkler på koralrev. I kigger også efter orangutanger i fri natur og sejler ind i en af verdens ældste regnskove på denne rejse til Sabah på Borneo.

14 dage fra 20.995 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.


LÆS MERE
Peter
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE
Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE