Rejsebrev fra Afrika

Hej Maria

Bedre sent end aldrig !!!

Tak – vi havde en fuldstændig fantastisk tur. Alt fungerede perfekt: Ophold, transport og oplevelser levede til fulde op til vores forventninger.

Afrika fra kunde Søs Nielsen

Fantastisk udsigt fra lodgen

Den familiære Lodge i Botswana var den største oplevelse af alle. Absolut den bedste årstid til at se og opleve dyrerne, og vi så dem ALLE. Bl.a lå løverne unden for døren den ene dag, den næste dag stod elefanterne i poolen!

Den ro og hygge der befinder sig over Muchenje Lodge er svær at beskrive, men alle på stedet var utrolige varme og imødekommende, samtidig med at den fantastiske natur bare gør, at man overvældes.

Ved Victoria Falls blev vi lamslået af det berusende vandfald og de enorme krafter det besidder – vi kan godt forstå at det er én af verdens vidundere……… Hertil var det fantastisk at blive “forkælet” på dette historiske hotel, om det var før-mad drinks på værelset, te-tid i haven, underholdningen om aftenen med afrikansk dans, det smukke hotel, det hjælpsomme personale eller børnenes bungee jump ud over Zambezi-floden, i hvert tilfælde blev vi “høje” af at bo der.

Sydafrika fra kunde Søs Nielsen

Smuk køretur langs Sydafrikas kyst

Cape Town er bare smuk………. med bjergene, vandet, havnefronten og landskabet omkring. Acorn House var meget hyggeligt, og et sted vi slappede af. Vi nød den betagende tur til “Cape det Gode Håb” og at shoppe til billige priser i “Down town”.

Vi har absolut kun ros at sige om vores tur – TAK

Kærlig hilsen Søs og familie

PS: Har medsendt lidt fotos (Det var godt nok svært at vælge)

Læs mere om rejsen

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel