70120303
Åben:

Rejsebrev fra Afrika

Hej Maria

Bedre sent end aldrig !!!

Tak – vi havde en fuldstændig fantastisk tur. Alt fungerede perfekt: Ophold, transport og oplevelser levede til fulde op til vores forventninger.

Afrika fra kunde Søs Nielsen

Fantastisk udsigt fra lodgen

Den familiære Lodge i Botswana var den største oplevelse af alle. Absolut den bedste årstid til at se og opleve dyrerne, og vi så dem ALLE. Bl.a lå løverne unden for døren den ene dag, den næste dag stod elefanterne i poolen!

Den ro og hygge der befinder sig over Muchenje Lodge er svær at beskrive, men alle på stedet var utrolige varme og imødekommende, samtidig med at den fantastiske natur bare gør, at man overvældes.

Ved Victoria Falls blev vi lamslået af det berusende vandfald og de enorme krafter det besidder – vi kan godt forstå at det er én af verdens vidundere……… Hertil var det fantastisk at blive “forkælet” på dette historiske hotel, om det var før-mad drinks på værelset, te-tid i haven, underholdningen om aftenen med afrikansk dans, det smukke hotel, det hjælpsomme personale eller børnenes bungee jump ud over Zambezi-floden, i hvert tilfælde blev vi “høje” af at bo der.

Sydafrika fra kunde Søs Nielsen

Smuk køretur langs Sydafrikas kyst

Cape Town er bare smuk………. med bjergene, vandet, havnefronten og landskabet omkring. Acorn House var meget hyggeligt, og et sted vi slappede af. Vi nød den betagende tur til “Cape det Gode Håb” og at shoppe til billige priser i “Down town”.

Vi har absolut kun ros at sige om vores tur – TAK

Kærlig hilsen Søs og familie

PS: Har medsendt lidt fotos (Det var godt nok svært at vælge)
Læs mere om rejsen

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

13 dage fra 30.995 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE

Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE