Polarekspeditioner med Quark Expeditions

Eventyr og eksotiske oplevelser i verdens fjerneste afkroge har altid været en del af MarcoPolos DNA. Vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi vores polarkrydstogter i samarbejder med Quark Expeditions, der i mere end 20 år har været blandt verdens førende udbydere af polarkrydstogter til klodens mest ufremkommelige egne.

De bedste eksperter

Om turen går langs Antarktis’ kyster, til Svalbard på udkig efter isbjørne eller med isbryder til Nordpolen, er du sikret den bedst tænkelige oplevelse med Quark. Dette skyldes ikke mindst de dygtige folk ombord på skibene. Det faglige niveau er utrolig højt, og alle brænder for at dele deres passion for polarområderne. Det gælder både ekspeditions-guiderne, der leder udflugterne, og skibenes polareksperter, der deler ud af deres enorme viden om alt fra fugle og opdagelsesrejsende til is. Det svinger fra tur til tur, hvilke eksperter der er ombord. Men det kan være alt fra ornitologer og glaciologer til polarforskere og tidligere medlemmer af sirius-patruljen.

Nordpolen - Grill på isen - Quark (Fotograf John Weller)

Grill på isen på Nordpolen

Mere tid i land

Hos Quark er naturoplevelserne altid i centrum, og derfor tilbringer man rigtig meget tid væk fra skibet. Det kan være på landgange, hvor du har god tid til at udforske naturen. Eller sejlture i gummibåde langs gletsjerkanter på udkig efter dyr. du kan også sejle i kajak mellem isbjergene eller sove i telt på isen. At der i gennemsnit er én guide per ni gæster er også en fordel mod de typiske cirka 12 gæster per guide, der er standard på polarekspeditioner.


Gode skibe

Quark tilbyder et bredt udbud af skibe. Fra nogle af verdens kraftigste isbrydere til komfortable ekspeditionsskibe, der er særligt udrustet til sejlads i polarfarvande. De er alle små med plads til under 200 passagerer og nogle endda betydeligt mindre. Dette sikrer en mere personlig stemning ombord på skibet og mere intense naturoplevelser under landgange, hvor du ikke skal dele oplevelsen med mange hundrede andre passagerer.


En mangfoldighed af muligheder

Quark Expeditions har erfaringen og skibene til at nå steder, der normalt er helt umulige at komme til. Derfor var Quark også de første til at tilbyde krydstogter gennem Nordvestpassagen. De var de første til at tilbyde sejlture hele vejen rundt om Antarktis. Det var dem, der bekræftede eksistensen af den nordligste kendte ynglekolonier af kejserpingviner ved Snow Hill i Weddell-havet, og det var Quark der først tilbød karbonneutrale krydstogter til Antarktis.

Antarktis_Gentoo pingviner_35959624

Pingviner på Antarktis

Passionen for at sende folk til selv de mest afsidesliggende polarområder er stadig drivkræften hos Quark, der blandt andet tilbyder sejlture til Nordpolen med verdens stærkeste isbryder. Du kan også besøge kejserpingvinerne ved Snow Hill med isbryder eller de store flokke af kongepingviner på South Georgia. Andre rejser fører langs Antarktis’ smukkes kyster, Østgrønlands afsidesliggende fjorde og det rige dyreliv på Svalbard. Du kan endda undgå sejlturen over Drake Passage mellem Sydamerika og Antarktis ved at vælge at flyve én eller begge veje.

Mulighederne er mange, og polaregnene er mere tilgængelige end nogensinde før. Men udover komforten har ikke meget ændret sig på Antarktis eller i Arktis, siden de legendariske opdagelsesrejsende Roald Amundsen, Fridtjof Nansen og Robert Scott kæmpede om hæder og ære ved at betræde de sidste hvide pletter på datidens verdenskort. Dette er stadig nogle af de vildeste og mest storslåede naturområder i verden.

Læs mere om polarkrydstoger

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel