Oplev endnu mere af Florida

Masser af naturoplevelser
Florida er perfekt for naturelskere. Ved Crystal River kan du svømme med søkøer i de krystalklare floder flankeret af tropisk vegetation. Varme kilder sørger for den perfekte temperatur for søkøerne, der trods deres størrelse er helt ufarlige. Faktisk er de ofte meget nysgerrige og kommer tæt på for at se dig an. Du kan også snorkle blandt farvestrålende koraller i John Pennekamp Coral Reef State Park, eller kigge efter alligatorer fra en kajak i Everlades’ oversvømmede skove.

Shoppe-paradis
Gem lidt plads i kufferten, for Florida er enhver shoppers paradis. Ikke mindst Miami, der har det største udvalg. Fra luksusmærker i områderne Bal Harbour Shops og Miami Design District til små vintagebutikker i bydele som MiHo-distriktet og Wynwood. Sidstnævnte er et spændende område med individuelle butikker, små hyggelige caféer og masser af gadekunst på husmurene. Orlando derimod er kendt for sine store outlet malls, hvor hundredvis af butikker sælger kendte mærkevarer til et godt stykke under normalprisen.

Kunst i verdensklasse
De færreste forbinder nok Florida med museer. Men faktisk byder staten på adskillige museer ad meget høj klasse. The Dali Museum i St. Petersburg er et must med sine mere end 2.000 værker fra hele Dalis produktive karrierer. Mere kunst kan opleves på Vizcaya Museum and Gardens i Miami, der er indrettet i en italiensk renæssance-inspireret villa fra 1916. Eller besøg The Ringling Museum of Art i Sarasota, hvor udstillinger om alt fra cirkus til moderne kunst kan opleves i de paladsagtige bygninger.

Oplev Ringling Museum i Sarasota med MarcoPolo

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel