Få Vietnam helt ind under huden på et homestay i Ky Son

Bo godt i Ky Son

Vietnam for hele familien

Vietnam – Ky Son

Rejser du med MarcoPolo til Ky Son bliver du indlogeret i et charmerende, traditionelt hus i landsbyen. Huset er rustikt og hyggeligt indrettet med lokale antikviteter, der giver stedet en hjemlig atmosfære. Her er ikke tale om luksus. Men husene er så absolut komfortable og har moderne badeværelser! Fraværet af faciliteter som tv og aircondition opvejes til fulde af oplevelsen af at bo i en ægte landsby omringet af det nordlige Vietnams enestående natur.

Kom tæt på hverdagen i Vietnam

Der er masser at give sig til i og omkring Ky Son. Start for eksempel dagen med en cykeltur i nærområdet. I får en guide med, så I kan slappe af og koncentrerer jer om at opleve de forskellige landsbyer og små templer, der ligger spredt ud mellem den frodige vegetation. Nær byen findes både temarker og urtehaver, hvor de lokale afgrøder spirer frem fra den frugtbare jord. Så her er alle muligheder for at få et indblik i hverdagslivet på landet i Vietnam. Hvis I har lyst, er I velkomne til at prøve kræfter med bøndernes daglige arbejde på marken, og det er meget sandsynligt, at I vil blive inviteret indenfor i de lokale huse til en kop te. Arbejdet i markerne er hårdt på disse kanter, og de lokale arbejder til mørket falder på, hvor det er tid at cykle hjemad. I kan også se frem til en god middag og et forfriskende, traditionelt fodbad med lokale urter hjemme i huset i Ky Son.

Vietnam - Chau Doc

Oplev livet på landet i Vietnam

Den ægte vare

Cykelture omkring Ky Son er en oplagt måde at opleve det lokale liv på. En anden mulighed er at starte dagen med Yi Jin Jing. En lokal form Thai Chi, der gennem koordinerede bevægelser, koncentration og særlig vejrtrækning ruster kroppent il dagens udfordringer. Besøg også den lokale børnehave, og tag en tur på markedet, der altid bugner af farvestrålende lækkerier fra de lokale køkkenhaver. Lige meget hvordan I vælger at bruge tiden i Ky Son, vil et ophold her give et unik indblik i det ægte Vietnam.

Udvalgte rejser til Ky Son

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel