70120303
Åben:

Få Vietnam helt ind under huden på et homestay i Ky Son

Bo godt i Ky Son

Vietnam for hele familien

Vietnam – Ky Son

Rejser du med MarcoPolo til Ky Son bliver du indlogeret i et charmerende, traditionelt hus i landsbyen. Huset er rustikt og hyggeligt indrettet med lokale antikviteter, der giver stedet en hjemlig atmosfære. Her er ikke tale om luksus. Men husene er så absolut komfortable og har moderne badeværelser! Fraværet af faciliteter som tv og aircondition opvejes til fulde af oplevelsen af at bo i en ægte landsby omringet af det nordlige Vietnams enestående natur.

Kom tæt på hverdagen i Vietnam

Der er masser at give sig til i og omkring Ky Son. Start for eksempel dagen med en cykeltur i nærområdet. I får en guide med, så I kan slappe af og koncentrerer jer om at opleve de forskellige landsbyer og små templer, der ligger spredt ud mellem den frodige vegetation. Nær byen findes både temarker og urtehaver, hvor de lokale afgrøder spirer frem fra den frugtbare jord. Så her er alle muligheder for at få et indblik i hverdagslivet på landet i Vietnam. Hvis I har lyst, er I velkomne til at prøve kræfter med bøndernes daglige arbejde på marken, og det er meget sandsynligt, at I vil blive inviteret indenfor i de lokale huse til en kop te. Arbejdet i markerne er hårdt på disse kanter, og de lokale arbejder til mørket falder på, hvor det er tid at cykle hjemad. I kan også se frem til en god middag og et forfriskende, traditionelt fodbad med lokale urter hjemme i huset i Ky Son.

Vietnam - Chau Doc

Oplev livet på landet i Vietnam

Den ægte vare

Cykelture omkring Ky Son er en oplagt måde at opleve det lokale liv på. En anden mulighed er at starte dagen med Yi Jin Jing. En lokal form Thai Chi, der gennem koordinerede bevægelser, koncentration og særlig vejrtrækning ruster kroppent il dagens udfordringer. Besøg også den lokale børnehave, og tag en tur på markedet, der altid bugner af farvestrålende lækkerier fra de lokale køkkenhaver. Lige meget hvordan I vælger at bruge tiden i Ky Son, vil et ophold her give et unik indblik i det ægte Vietnam.
Udvalgte rejser til Ky Son

Vietnam for hele familien

Rejser til Vietnam er perfekt til familieferier. Vietnameserne elsker børn, og landet har masser af eksotiske oplevelser for både børn og voksne. På denne rejse venter bl.a. cykeltur i Hanoi, homestay i Ky Son og badeferie i Hoi An.

15 dage fra 20.695 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Karin Raasmussen
Karin Rasmussen

Karin brænder for Latinamerika. Så meget at hun har boet seks år i Ecuador og rejst både Syd- og Centralamerika tynd.


LÆS MERE
Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.


LÆS MERE
Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE