70120303
Åben:

Mere luksus for pengene

Drømmer du om vanedannende luksus og masser af forkælelse under tropiske himmelstrøg? Så har vi netop nu en række meget fordelagtige flypriser til Asien med Singapore Airlines, der er blandt verdens bedste flyselskaber. Eneste krav er, at du bestiller rejsen inden 31. januar 2017. Nedenfor har vi samlet et række rejseforslag som inspiration. Men vi skræddersyer naturligvis også gerne netop din drømmerejse.
Relaterede rejser

Singapore og Bali i egen pool villa

Forkæl jer selv med et ophold i egen pool villa på det skønne og charmerende Pavilions Bali, hvor I også vil nyde godt af både massage-behandlinger og middage kombineret med 3 dage i pulserende Singapore.

14 dage fra 17.895 kr.

LÆS MERE

Forkælelse i Spa Suite på The Sarojin

Mere luksus for pengene

Forkælelse i Spa Suite på The Sarojin

Ultimativ forkælelse venter i jeres egen spa suite på det luksuriøse The Sarojin i Khao Lak, inden turen fortsætter til Singapore, hvor 3 nætter fyldt med oplevelser venter i denne pulserende storby.

14 dage fra 15.595 kr.

LÆS MERE

Tropeø, elefanter og palmestrand

Mere luksus for pengene

Tropeø, elefanter og palmestrand

Lækre luksusresorts med ophold i værelser med egen pool og store naturoplevelser blandt elefanter venter jer på denne rejse, der går fra Koh Samui via Khao Sok National Park til Khao Lak.

15 dage fra 14.995 kr.

LÆS MERE

Forkælelse på Casa de La Flora

Mere luksus for pengene

Forkælelse på Casa de La Flora

Nyd godt af designerluksus på Casa de La Flora, der ligger direkte på en af de flotteste palmestrande i Khao Lak kombineret med et ophold i pulserende Singapore, hvor I har gratis adgang til et væld af seværdigheder.

15 dage fra 13.295 kr.

LÆS MERE

Bali Lombok og Singapore

Mere luksus for pengene

Bali Lombok og Singapore

Oplev Balis kunstnerby Ubud fra det skønne Alila Ubud i en skøn kombination med en afslappende og luksuriøs badeferie på Jeeva Klui på Lombok samt storbyferie i spændende Singapore.

14 dage fra 16.495 kr.

LÆS MERE

Kultur og forkælelse i Vietnam

Kampagne

Kultur og forkælelse i Vietnam

Oplev Ho Chi Minhs gadekøkkener fra bagsædet af en vespa og slap af ved stranden i egen pool-villa på det lækre L’Alyana Ninh Van Bay, hvor der med 7 nætter bliver rig mulighed for at koble fra og nyde de skønne omgivelser.

12 dage fra 16.995 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE