70120303
Åben:

Grib chancen – rejs til Antarktis

Antarktis - Aktiviteter undervejs (Fotograf Angela Phangsoa)

Antarktis – Aktiviteter undervejs (Fotograf Angela Phangsoa)

Når skibets motorer hviler, er de eneste lyde omkring dig naturlige. Kun dyrenes skrigen og kalden, vandets klukken og måske et isbjerg, der kælver, kan man høre. Men hvis du lytter virkelig godt efter, opfanger dit øre måske lyden af dit eget hjerte, som slår et ekstra slag af lutter begejstring. For det er tid til at opleve Antarktis’ fabelagtige dyreliv helt fri for strømledninger, reklameskilte og motorveje.

 

Pingviner i tusindvis

Adelie-pingviner, æselpingviner og rempingviner yngler her i tusindvis, og elefantsæler ses ofte liggende på klippeskær langs kysten, hvor de nyder den lune polarsol. Pelssæler og leopardsæler ligger på lur i vandoverfladen og venter på uagtsomme pingviner, der forlader rederne for at jage på det dybe vand. Alle pingviner er opmærksomme, når de nærmer sig kysten. Men selvom de kvikke dyr slipper fra landgangen med livet i behold, kan de ikke slappe af. Farerne lurer ikke kun i havet. Adskillige fuglearter patruljerer fra luften og dykker hurtigt, hvis et æg ligger ubevogtet hen.

 

Havets kæmper

Polarkrydstogt med MarcoPolo

Antarktis – Gentoo pingviner

Havets kæmper finder også vej til Antarktis. Pukkelhvaler, kaskelothvaler, spækhuggere, sejhvaler, finhvaler, minkhvaler og sågar de største af alle hvaler, blåhvalerne, kan opleves i havene omkring Antarktis. De migrerer hertil fra varmere vande for at spise sig mætte i de næringsrige farvande omkring polen. Hvalerne udnytter de lange lyse dage og spiser døgnet rundt for at opbygge nok fedt og energi til at klare turen tilbage til ynglepladserne langt mod nord.

 

Legendariske Drake Passage

Med MarcoPolo kommer du tæt på det hele. Vi sejler i skibe, der er specialbygget til at færdes i disse isfyldte farvande. Der er store gummibåde ombord, så vi kan udforske de små fjorde og gå i land. Alle MarcoPolos rejsende til Antarktis får desuden en gul ekspeditionsjakke og kan låne varme, solide støvler til brug ved landgang.

Antarktis - Kystlandskaber

Antarktis – Kystlandskaber

De fleste rejsende til Antarktis ankommer med skib fra den nærmeste havn, Ushuaia, som ligger i det allersydligste Argentina. Sørejsen er ligeså meget en del af oplevelsen som selve besøget i Antarktis.

Havet, som adskiller Sydamerika og Antarktis, hedder Drake Passage. Drake virker som en tragt, og her mødes og forstærkes Det Sydlige Ishavs vinde og havstrømme. Resultatet er ustabilt vejr, men også et enestående dyreliv. Ikke mindst albatrosser og hvaler er talrige, da havstrømmene sørger for, at vandet er fuldt af næringsstoffer. Vejret er uforudsigeligt, og man må regne med, at turen kan indbefatte både blæst og bølger. Om turen bliver våd og gyngende eller stille og solrig er en del af eventyret — og det giver blot turen et ekstra præg af opdagelsesrejse.
Udvalgte rejser til Antarktis og Arktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

15 dage fra 65.295 kr.

LÆS MERE

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

18 dage fra 115.995 kr.

LÆS MERE

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

13 dage fra 74.295 kr.

LÆS MERE

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

15 dage fra 67.895 kr.

LÆS MERE

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Vinter på Svalbard er en enestående oplevelse. Nordlys og det spæde forårslys oplyser de isdækkede landskaber, der udforskes i hundeslæde og på snescooter. Chancerne for at se isbjørne er også gode.

5 dage fra 8.395 kr.

LÆS MERE

Smuttur til Svalbard, sommer

Aldrig har den vilde arktiske natur været mere tilgængelig. Flyveturen til Svalbard er kort, så med 5 dage til rådighed er der god tid til at opleve polarområdernes enestående natur og dyreliv.

5 dage fra 8.995 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Karin
Karin Rasmussen

Karin brænder for Latinamerika. Så meget at hun har boet seks år i Ecuador og rejst både Syd- og Centralamerika tynd.


LÆS MERE
Pernille
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.


LÆS MERE
Peter
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE