70120303
Åben:

Gratis adgang til Canadas nationalparker i 2017

I år er det 150 år siden, at Canada blev født som nation. Dette fejres overalt i landet med en række festligheder. Den storslåede natur er en integreret del af Canadas sjæl, og derfor har man valgt at give gratis adgang til alle landets nationalparker samt en række andre beskyttede naturområder i hele 2017. Det eneste, du skal gøre, er at bede om et gratis Parks Canada-kort ved indgangen til den første nationalpark, du besøger. Passet kan også forudbestilles og tilsendes ganske gratis ved at klikke her. Derefter kan du nyde Canadas overdådige natur alt det, du ønsker, året ud.

Rigtig god fornøjelse!
Se rejseforslag til Canada

Luksus i Canada

Nyhed

Luksus i Canada

Kør med luksustoget Rocky Mountaineer, og udforsk Canadas rige dyreliv og fantastiske nationalparker fra eksklusive hoteller og lodges.

16 dage fra 48.395 kr.

LÆS MERE

Lodges i det vestlige Canada

Canada er himmelstræbende og fantastiske bjergtinder, dramatiske gletsjere, spejlblanke søer omringet af dybe skove og selvfølgelig hyggelige lodges.

15 dage fra 15.295 kr.

LÆS MERE

Vancouver Island og Sunshine Coast

Oplev det bedste af Vancouver Island og den smukke Sunshine Coast, der begge byder på naturoplevelser i verdensklasse.

19 dage fra 24.995 kr.

LÆS MERE

Canadas højdepunkter

Nyhed

Canadas højdepunkter

Udforsk Canadas bjerge, skærgård og dybe skove på denne rejse gennem det vestlige Canada i bil. Turen fra Calgary til Vancouver byder også på bjørnesafari, hvalsafari, fantastiske sejlture samt overnatning på et af Canadas ikoniske historiske hoteller.

22 dage fra 19.195 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Peter
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE
Pernille
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.


LÆS MERE
Margit
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.


LÆS MERE