Gode forbindelser til hele verden med British Airways

British airways - logo

british airways fly

British Airways fly

I 1924 gik fire af Englands pionerer inden for flyvning sammen under navnet Imperial Airways. Målet var at skabe forbindelser mellem England og  kolonierne i Indien, Afrika og Australien. Det blev starten på det, der mange år senere skulle blive til British Airways. British Airways har siden dengang ofte været på forkant med udviklingen. Det var eksempelvis British Airways, der fløj med Concorden mellem London og New York fra 1976 til 2003 og derved satte luftfartsselskabet helt nye standarder for mobilitet på tværs af kontinenter.

Selvom concorden ikke længere letter fra London, byder British Airways på en moderne og imponerende flåde. På nogle afgange til eksempelvis Hong Kong, Johannesburg, Los Angeles, Miami, San Francisco, Singapore and Washington flyves med den enorme Airbus A380, der byder på god komfort til op til 469 passagerer.

British airways - terminal 5 - heathrow

Terminal 5 i Heathrow Airport, London

Gode forbindelser til hele verden
Med adskillige daglige fly fra både København og Billund til London Heathrows moderne Terminal 5, byder British Airways på gode forbindelser fra både det østlige og vestlige Danmark. I langt de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at skifte terminal i Heathrow, og du kan let fortsætte via British Airways’ enorme rutenet videre ud i verden. Deriblandt til Australien, Caribien og Sydafrika. Også til USA byder British Airways på gode forbindelser og ofte rigtig gode priser, hvilket gør flyselskabet til et populært valg til eksempelvis Florida. Der kommer hele tiden nye ruter til. Fra marts 2018 åbner der eksempelvis en ny rute til Seychellerne.

Heathrow lufthavns Terminal 5
Heathrow Lufthavns Terminal 5 er en topmoderne lufthavnsterminal med masser af både komfort og oplevelser. Slap af inden flyveturen på en af de mange caféer, og få sulten stillet på et bredt udvalg af restauranter. Der er også rig mulighed for at lufte kreditkortet i terminalernes shopping-arkader, der byder på det seneste inden for både bøger, vin og mærketøj. Eller hold dig opdateret med de seneste nyheder via det gratis wi-fi. Rejser du med børn, er der rig mulighed for at få brændt noget energi af i legeområderne, inden turen fortsætter ud i den store verden.

British airways - business class

British Airways’ Business Class

Masser af komfort ombord
Også ombord på maskinen kan du se frem til både underholdning og komfort. Sæderne på økonomiklasse er ergonomisk designet og kan indstilles på flere forskellige måder. Underholdning er der masser af på interkontinentale flyvninger, hvor du har din egen store fladskærm fyldt med film, musik, spil, lydbøger, information osv. Undervejs serveres lækre måltider, og drikkevarer er naturligvis inkluderet i prisen. Det samme er bagagen, hvis omfang afhænger af destinationen.

Ønsker du endnu mere luksus, er det på nogle flyvninger muligt at opgradere til Premium Ecconomy, hvilket giver dig bredere sæder og mere benplads. Du kan nyde godt af høretelefoner med støjreduktion, priority boarding samt mulighed for at medbringe mere bagage. Eller gå hele vejen til Club World, Biz Bed eller First, der tilbyder masser af komfort, gastronomiske oplevelser på restaurantniveau samt service i verdensklasse. Så der er alle muligheder for at ankomme frisk og veludhvilet til din destination – klar til at holde ferie.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel