70120303
Åben:

Book rejsen inden jul og spar

Som tak fordi du har valgt at abonnere på vores nyhedsbrev, vil vi gerne give dig en særlig julehilsen. Hvis du bestiller din næste rejse inden jul – og det uanset dit fremtidige afrejsetidspunkt – så kan du spare 1.000 kr. pr. person. Du kan frit vælge mellem alle MarcoPolos destinationer, og vi skræddersyer naturligvis rejsen specielt til dig. Hvorfor ikke tage på safari i Afrika eller på badeferie til Thailand? Eller måske rundrejse i Indien? Nedenfor har vi samlet en række forslag til inspiration. Men det er kun fantasien, der sætter grænser. Så send en mail eller ring til vores dygtige rejsekonsulenter på 70 12 03 03 og få en snak om de mange muligheder.

 

Betingelser

  • Oplys venligst koden “Glædelig jul 2017″ for at opnå rabatten.
  • Gælder ved køb af en pakkerejse, som består af en flybillet og hotelophold købt hos MarcoPolo til en værdi af minimum 20.000 kr. pr. person.
  • Rejsen skal bestilles i perioden fra den 7. december til 22. december 2017. Gælder kun nye bookinger.
  • Der kan kun opnås en rabat på maksimalt 1.000 kr. pr. person.
  • Rabatten kan kun bruges én gang.Relaterede rejser

Forkælelse på The Sarojin i Khao Lak

The Sarojin er en juvel blandt Thailands mest luksuriøse resorts, og for tredje år i træk vinder af prisen Asiens førende boutique hotel.

10 dage fra 14.995 kr.

LÆS MERE

Rajasthans paladser

Nyt program

Rajasthans paladser

Oplev Indiens magi i staten Rajasthan, der byder på historiske karavanebyer, eventyrlige paladser, farverige markeder og overdådige templer. Undervejs bor du på ægte maharaja-paladser og udforsker området med egen chauffør og private guider.

17 dage fra 17.395 kr.

LÆS MERE

Klassiske Vietnam

Oplev Vietnams største seværdigheder såsom Ha Long-bugten, Ninh Binh, historiske Hoi An og kejserbyen Hué på denne rejse til Vietnam, der tager jer fra Hanoi i nord til Mekong-deltaet i syd.

13 dage fra 19.995 kr.

LÆS MERE

Ferieparadiset Mexico

Bo i egen bungalow på stranden i Mexico. Oplev ægte mexicansk atmosfære i den charmerende ferieby Playa del Carmen eller dyk på verdens næststørste koralrev Great Mayan Reef lige ud for kysten.

9 dage fra 17.550 kr.

LÆS MERE

Hawaii - Stillehavets perler

Bo på fire stjernede hoteller og oplev tre betagende paradis-øer, Kauai, Oahu og Hawaii Island, hvor I kan kombinere afslapning ved vandet med store natureventyr såsom hvaler, skildpadder, regnskov og vulkaner. Dertil lægges store kultur oplevelser blandt Hawaiis lokalbefolkning.

14 dage fra 14.395 kr.

LÆS MERE

Romantisk badeferie på Mauritius

På Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa er der lagt op til ægte afslapning og romantik i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en af Maritius’ paradisiske strande, og de skønne omgivelser indbyder til middage i stearinlysets skær.

10 dage fra 13.995 kr.

LÆS MERE

Sydafrika for safari-elskere

Denne rejse kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i en række af Sydafrikas bedste private naturreservater. Så du kan roligt se frem er noget af det ypperste safari i Sydafrika.

11 dage fra 52.995 kr.

LÆS MERE

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

21 dage fra 42.350 kr.

LÆS MERE

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

15 dage fra 65.295 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Bettina
Bettina Toldbod

Bettina har stor erfaring i at skræddersy rejser til Asien – et område hun kender ualmindeligt godt fra utallige rejser.


LÆS MERE
Margit
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.


LÆS MERE
Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE