70 12 03 03
Åben:

Forlæng sommeren med luksus til superpris

Forlæng sommeren med en lækker luksusrejse til Bali, Lombok eller Thailand. Nedenfor har vi samlet et udvalg af særligt gode tilbud, der alle byder på masser af forkælelse og luksus til stærkt nedsatte priser. Tilbuddene gælder for rejser i sensommeren og efteråret.
Relaterede rejser

Luksus på Sarojin i Khao Lak

Tilbud i efteråret

Luksus på Sarojin i Khao Lak

Rejs i perioden fra 1. september – 31. oktober 2016 og oplev ypperlig luksus på The Sarojin i Thailand til en særlig attraktiv pris. Hotellet har vundet utallige priser og ligger perfekt ned til en af Thailands bedste strande i Khao Lak.

11 dage fra 12.995 kr.

LÆS MERE

Eksklusiv luksus på Lombok

Kom langt væk fra det hele på disse to fantastiske luksushoteller på Balis oversete naboø, Lombok kombineret med et ophold i Asiens New York – Singapore.

14 dage fra 15.995 kr.

LÆS MERE

Singapore og designerluksus på Bali

SUPERTILBUD

Singapore og designerluksus på Bali

Oplev to meget forskellige sider af Bali kombineret med Singapore på denne rejse til kulturbyen Ubud i Balis højland og den eksklusive strandby Seminyak. Begge steder bor I på Alila-resorts, der er kendt for deres lækre design- og livsstilshoteller, inden I slutter af med 2 nætter i pulserende Singapore.

13 dage fra 14.995 kr.

LÆS MERE

Sensommer på La Flora i Khao Lak

Tilbud i efteråret

Sensommer på La Flora i Khao Lak

Forlæng sommeren med sol og varme på det prisvindende La Flora Resort & Spa, der ligger direkte ned til en af Thailands bedste strande ved Khao Lak. I bor tilmed i et værelse med direkte adgang til poolen.

13 dage fra 12.795 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE

Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE
Bestil tilbud