70120303
Åben:

Exodus – Aktive rejser i hele verden

Namibia - Truck - Exodus

Morgenmad i Namibia

Med omkring 500 aktive rejser i over 90 lande tilbyder Exodus alle muligheder for at opleve verdens mest fantastiske destinationer, kulturer, landskaber og dyreliv på en både aktiv og spændende måde. Lige fra cykelture i Cambodja til firehjulstrækkerekspeditioner i Sydamerika, og fra Orientens mystik i Oman til bestigning af Kilimanjaro, hvor du belønnes med en formidabel udsigt over den afrikanske savanne fra toppen. Fælles for alle Exodus’ ture er, at de har oplevelsen i centrum, og at du får rigtig meget eventyr for pengene. Det er også et fællestræk, at de foregår i internationale grupper med engelsksprogede rejseledere. Hos MarcoPolo er vi stolte af dette samarbejde, og vi håber, at mange rejselystne danskere vil få glæde af de nye muligheder for at for at udforske verdens mangfoldighed i selskab med andre spændende mennesker fra hele verden.


Aktive rejser i hele verden

Cambodia - Angkor - Gennem - Indokina - på - Cykel - Exodus

På cykel gennem Indokina

Turene er meget forskellige. På nogle rejser kommer du langt væk fra civilisationen, hvor du kører i firehjulstrukket bus, bor i telt og selv hjælper til med nogle af opgaverne i lejren. Andre ture er baseret på lækre hoteller og lodges, hvor komforten, maden og servicen er i top. Nogle rejser byder på lette vandreture fra en komfortabel hytte, mens andre er ægte ekspeditioner i alverdens bjergkæder. Endnu andre er cykeleventyr, kajakferier eller skiture af forskellig sværhedsgrad. Nogle afgange er endda reserveret til single-rejsende, mens andre er rettet mod familier eller passionerede naturfotografer. Så her er virkelig noget for alle!


Engelsksprogede rejseledere

De fleste rejseledere er lokale eksperter og alle taler de glimrende engelsk. Mange har arbejdet med Exodus i årevis, og de vil gøre alt for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af deres hjemland.


Små internationale grupper

Rejserne foregår i mindre, internationale grupper med mellem otte og tyve deltagere. Gennemsnitsstørrelsen er 12 deltagere. Engelsk vil som oftest være det foretrukne sprog i gruppen. Der er altid en meget social stemning i disse grupper, og det er let at komme i snak med de øvrige rejsende fra hele verden.


Hvem er de andre rejsende?

Sociale grupper - Exodus

Mød mennesker fra hele verden

Gennemsnitsalderen blandt Exodus’ rejsende er omkring de 40 år. Men hvert år deltager eventyrlystne rejsende i alle aldre i Exodus’ rejser. Mange rejser med Exodus igen og igen, fordi de her har fundet en ganske særlig rejseform, som de holder af.


Meget inkluderet i prisen

Rigtig meget er inkluderet i rejsens pris. De meget detaljerede Trip Notes for hver rejse giver det fulde overblik over, hvad der er inkluderet i en pågældende tur. Det er også her, du kan læse alt om rejsens komfortniveau og sværhedsgrad.


Ansvarlig turisme

Exodus arbejder aktivt for at gøre deres rejser så ’grønne’ og bæredygtige som muligt. De gør også en stor indsats for at hjælpe de lokalsamfund, man besøger under rejserne. Dette inkluderer f.eks. en altid fair behandling af samarbejdspartnere samt en udførelse af rejserne, så disse belaster det lokale økosystem mindst muligt. Men Exodus står også bag et væld af projekter rundt om i verden. Lige fra skoler i bl.a. Indien til nødhjælp i katastroferamte områder. Med stor succes har man også foræret utallige solfangere til afsidesliggende landsbyer i Himalaya. Disse gør det muligt at varme vand uden at brænde områdets sparsomme bevoksning.


Rådgivning på dansk

Sproget på Exodus-rejserne vil være engelsk. En del af de papirer, du modtager inden afrejse, vil også være på engelsk. Men MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter sidder naturligvis parat til at rådgive om de forskellige ture på dansk. Det er også MarcoPolo, du køber rejserne hos. Så du kan roligt læne dig tilbage og glæde dig til oplevelserne, velvidende at du er i de bedste hænder.

 

Se flere billeder fra MarcoPolos aktive rejser med Exodus – klik her
Læs beretningen fra en rejse med Exodus i Namibia – klik her
Udvalgte aktive rejser med Exodus

Det bedste af Namibia

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Oplev det bedste af Namibia på en fantastisk camping-ekspedition gennem orange ørkener, afsidesliggende kyster og dyrerige nationalparker.

15 dage fra 26.295 kr.

LÆS MERE

Jordan og eventyr

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Jordan og eventyr – Et fantastisk 9 dages program med to hele dage til at udforske Petra. En nat i Wadi Rum under stjernerne, Det Døde Hav, ældgamle Jerash og tid til at snorkle ved Aqaba er nogle af dennes tur højdepunkter.

9 dage fra 12.595 kr.

LÆS MERE

På cykel gennem Rajasthan

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Taj Mahal, templer og fantastiske landskaber venter på dette to-hjulede eventyr gennem Indiens farverige ørkenstat, Rajasthan.

16 dage fra 19.995 kr.

LÆS MERE

Vietnam på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Fra hektiske Ho Chi Minh City langs kysten til spektakulære Ha Long Bay på to hjul. På cykel kommer I helt tæt på dagliglivet og de gæstfrie vietnamesere. Rejsen foregår i en international gruppe med guide.

16 dage fra 22.195 kr.

LÆS MERE

Blandt elefanter og bjerggorillaer

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Både Kenya, Uganda og Rwanda opleves på denne rejse. Højdepunkterne er mødet med bjerggorillaerne i Rwanda og det fantastiske dyreliv i Masai Mara. En helt unik rejse.

18 dage fra 34.395 kr.

LÆS MERE

Vietnam på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Fra hektiske Ho Chi Minh City langs kysten til spektakulære Ha Long Bay på to hjul. På cykel kommer I helt tæt på dagliglivet og de gæstfrie vietnamesere. Rejsen foregår i en international gruppe med guide.

16 dage fra 22.195 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Peter
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE
Pernille
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.


LÆS MERE
Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.


LÆS MERE