Exodus – Aktive rejser i hele verden

Med omkring 500 aktive rejser i over 90 lande tilbyder Exodus alle muligheder for at opleve verdens mest fantastiske destinationer, kulturer, landskaber og dyreliv på en både aktiv og spændende måde. Lige fra cykelture i Cambodja til firehjulstrækkerekspeditioner i Sydamerika, og fra Orientens mystik i Oman til bestigning af Kilimanjaro, hvor du belønnes med en formidabel udsigt over den afrikanske savanne fra toppen. Fælles for alle Exodus’ ture er, at de har oplevelsen i centrum, og at du får rigtig meget eventyr for pengene. Det er også et fællestræk, at de foregår i internationale grupper med engelsksprogede rejseledere. Hos MarcoPolo er vi stolte af dette samarbejde, og vi håber, at mange rejselystne danskere vil få glæde af de nye muligheder for at for at udforske verdens mangfoldighed i selskab med andre spændende mennesker fra hele verden.

Namibia - Truck - Exodus

Morgenmad i Namibia


Aktive rejser i hele verden

Cambodia - Angkor - Gennem - Indokina - på - Cykel - Exodus

På cykel gennem Indokina

Turene er meget forskellige. På nogle rejser kommer du langt væk fra civilisationen, hvor du kører i firehjulstrukket bus, bor i telt og selv hjælper til med nogle af opgaverne i lejren. Andre ture er baseret på lækre hoteller og lodges, hvor komforten, maden og servicen er i top. Nogle rejser byder på lette vandreture fra en komfortabel hytte, mens andre er ægte ekspeditioner i alverdens bjergkæder. Endnu andre er cykeleventyr, kajakferier eller skiture af forskellig sværhedsgrad. Nogle afgange er endda reserveret til single-rejsende, mens andre er rettet mod familier eller passionerede naturfotografer. Så her er virkelig noget for alle!


Engelsksprogede rejseledere

De fleste rejseledere er lokale eksperter og alle taler de glimrende engelsk. Mange har arbejdet med Exodus i årevis, og de vil gøre alt for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af deres hjemland.


Små internationale grupper

Rejserne foregår i mindre, internationale grupper med mellem otte og tyve deltagere. Gennemsnitsstørrelsen er 12 deltagere. Engelsk vil som oftest være det foretrukne sprog i gruppen. Der er altid en meget social stemning i disse grupper, og det er let at komme i snak med de øvrige rejsende fra hele verden.


Hvem er de andre rejsende?

Sociale grupper - Exodus

Mød mennesker fra hele verden

Gennemsnitsalderen blandt Exodus’ rejsende er omkring de 40 år. Men hvert år deltager eventyrlystne rejsende i alle aldre i Exodus’ rejser. Mange rejser med Exodus igen og igen, fordi de her har fundet en ganske særlig rejseform, som de holder af.


Meget inkluderet i prisen

Rigtig meget er inkluderet i rejsens pris. De meget detaljerede Trip Notes for hver rejse giver det fulde overblik over, hvad der er inkluderet i en pågældende tur. Det er også her, du kan læse alt om rejsens komfortniveau og sværhedsgrad.

 

Sahara -Exodus


Ansvarlig turisme

Exodus arbejder aktivt for at gøre deres rejser så ’grønne’ og bæredygtige som muligt. De gør også en stor indsats for at hjælpe de lokalsamfund, man besøger under rejserne. Dette inkluderer f.eks. en altid fair behandling af samarbejdspartnere samt en udførelse af rejserne, så disse belaster det lokale økosystem mindst muligt. Men Exodus står også bag et væld af projekter rundt om i verden. Lige fra skoler i bl.a. Indien til nødhjælp i katastroferamte områder. Med stor succes har man også foræret utallige solfangere til afsidesliggende landsbyer i Himalaya. Disse gør det muligt at varme vand uden at brænde områdets sparsomme bevoksning.

Nicaragua - grupperejse

Nicaragua – grupperejse


Rådgivning på dansk

Sproget på Exodus-rejserne vil være engelsk. En del af de papirer, du modtager inden afrejse, vil også være på engelsk. Men MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter sidder naturligvis parat til at rådgive om de forskellige ture på dansk. Det er også MarcoPolo, du køber rejserne hos. Så du kan roligt læne dig tilbage og glæde dig til oplevelserne, velvidende at du er i de bedste hænder.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel