Eksotiske oplevelser fra Thailand

Luang Prabang – Laos’ velbevarede perle

Laos - Luang Prabang

Luang Prabang i Laos

Sydøstasiens bedst bevarede by. En kulturel tidsboble. Det autentiske Asien. Luang Prabang er blevet kaldt mange ting, og man kommer ikke udenom, at denne hyggelige gamle by i hjertet af Laos’ jungleklædte bjerge er noget ganske særligt. Her går munkene stadig deres morgenrunde, og templerne ligger tæt side om side med smukke bygninger fra den franske kolonitid. På Mekong-floden lægger traditionelle træskibe til for natten, mens de lokale landsbyboere er ved at forvandle hovedgaden til et natmarked. Sådan har det været i Luang Prabang i århundreder – og sådan er det stadigt.

 

Angkor Wat – Ruinbyen i Cambodjas jungle

Cambodia - Siem Reap - Angkor

Angkor Wat

Skjult i Cambodjas jungle ligger ruinerne af den gamle kongeby Angkor. Fra dette sted regerede skiftende khmerkonger i seks århundreder et af de mægtigste riger, Sydøstasien har set. Khmerriget er for længst forsvundet, men tilbage står de enorme ruiner som minder fra byens storhedstid. Angkor Wat er blot en af de mange ruiner, der ligger spredt ud over det gigantiske område. Området er så stort, at I let kan bruge et par dage på at cykle rundt i den gamle ruinby.

 

Yangon – Markeder, kultur og forgyldte templer

Burma - Yangon

Burma – Yangon

Yangon ligner ingen anden hovedstad i Asien. Her er kun få trafikkøer, ingen glitrende shoppingcentre og ingen fortravlede forretningsmænd, der løber fra møde til møde. Tværtimod er den pulserende storbystemning afløst af et vidunderligt, afslappet tempo. Vejene er de fleste steder tomme for biler, luften er frisk, og grønne parker og templer fylder bymidten sammen med bygninger fra kolonitiden. Velkommen til Asien, som det så ud midt i sidste århundrede.

 

Mekong-deltaet – Vietnams grønne verden

Vietnam - Mekong Deltaet

Vietnam – Mekong Deltaet

Enorme grønne enge gennemskåret af labyrinter af floder og vandløb. Farvestrålende flydende markeder, hvor lokalbefolkningen køber og sælger fra et virvar af små både. Bønder der planter ris i vand til knæene midt i de store landskaber iført de karakteristiske spidse sivhatte. Vietnams Mekong-delta byder på både natur- og kulturoplevelse af de helt store. Her findes det Vietnam, mange drømmer om at opleve.

 

MarcoPolo – skræddersyet

På en skræddersyet rejse kan næsten alt lade sig gøre. Du fortæller os om dine rejsedrømme, og så sammensætter vi en rejse præcis efter dit hoved. Hoteller og ture er arrangeret hjemmefra i det omfang, du ønsker, og i de fleste lande har du din egen private bil med chauffør samt lokal engelsktalende guide til rådighed.

Skræddersyede rejser giver den ultimative frihed, uden at du skal bekymre dig om alt det praktiske. Det eneste du skal gøre, er fortælle os dine drømme. Så stiller vi al vores viden og erfaring til rådighed, så vi sammen sikrer, at netop din drømmerejse bliver en realitet. Så hvorfor ikke kombinere rejsen til Thailand med oplevelser i de spændende nabolande, Laos, Cambodia, Burma og Vietnam, der venter blot en kort flyvetur fra Bangkok?

Udvalgte rejser til Thailand

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel