70120303
Åben:

Eksotiske oplevelser fra Thailand

Læs denne artikel som minikatalog med mange flere fotos

Luang Prabang – Laos’ velbevarede perle

Laos - Luang Prabang

Luang Prabang i Laos

Sydøstasiens bedst bevarede by. En kulturel tidsboble. Det autentiske Asien. Luang Prabang er blevet kaldt mange ting, og man kommer ikke udenom, at denne hyggelige gamle by i hjertet af Laos’ jungleklædte bjerge er noget ganske særligt. Her går munkene stadig deres morgenrunde, og templerne ligger tæt side om side med smukke bygninger fra den franske kolonitid. På Mekong-floden lægger traditionelle træskibe til for natten, mens de lokale landsbyboere er ved at forvandle hovedgaden til et natmarked. Sådan har det været i Luang Prabang i århundreder – og sådan er det stadigt.

 

Angkor Wat – Ruinbyen i Cambodjas jungle

Cambodia - Siem Reap - Angkor

Angkor Wat

Skjult i Cambodjas jungle ligger ruinerne af den gamle kongeby Angkor. Fra dette sted regerede skiftende khmerkonger i seks århundreder et af de mægtigste riger, Sydøstasien har set. Khmerriget er for længst forsvundet, men tilbage står de enorme ruiner som minder fra byens storhedstid. Angkor Wat er blot en af de mange ruiner, der ligger spredt ud over det gigantiske område. Området er så stort, at I let kan bruge et par dage på at cykle rundt i den gamle ruinby.

 

Yangon – Markeder, kultur og forgyldte templer

Burma - Yangon

Burma – Yangon

Yangon ligner ingen anden hovedstad i Asien. Her er kun få trafikkøer, ingen glitrende shoppingcentre og ingen fortravlede forretningsmænd, der løber fra møde til møde. Tværtimod er den pulserende storbystemning afløst af et vidunderligt, afslappet tempo. Vejene er de fleste steder tomme for biler, luften er frisk, og grønne parker og templer fylder bymidten sammen med bygninger fra kolonitiden. Velkommen til Asien, som det så ud midt i sidste århundrede. Se flere billeder fra Burma.

 

Mekong-deltaet – Vietnams grønne verden

Vietnam - Mekong Deltaet

Vietnam – Mekong Deltaet

Enorme grønne enge gennemskåret af labyrinter af floder og vandløb. Farvestrålende flydende markeder, hvor lokalbefolkningen køber og sælger fra et virvar af små både. Bønder der planter ris i vand til knæene midt i de store landskaber iført de karakteristiske spidse sivhatte. Vietnams Mekong-delta byder på både natur- og kulturoplevelse af de helt store. Her findes det Vietnam, mange drømmer om at opleve.

 

MarcoPolo – skræddersyet

På en skræddersyet rejse kan næsten alt lade sig gøre. Du fortæller os om dine rejsedrømme, og så sammensætter vi en rejse præcis efter dit hoved. Hoteller og ture er arrangeret hjemmefra i det omfang, du ønsker, og i de fleste lande har du din egen private bil med chauffør samt lokal engelsktalende guide til rådighed.

Skræddersyede rejser giver den ultimative frihed, uden at du skal bekymre dig om alt det praktiske. Det eneste du skal gøre, er fortælle os dine drømme. Så stiller vi al vores viden og erfaring til rådighed, så vi sammen sikrer, at netop din drømmerejse bliver en realitet. Så hvorfor ikke kombinere rejsen til Thailand med oplevelser i de spændende nabolande, Laos, Cambodia, Burma og Vietnam, der venter blot en kort flyvetur fra Bangkok?
Udvalgte rejser til Thailand

Eventyr og badeferie i Thailand

Cykeltur i Bangkok, nattog til Chiang Mai, tætte møder med lokale bjergstammer i Mae Kampong, kokkeskole i Chiang Mai og afslappende badeferie på en af Sydthailands lækre strande. Alt dette venter på denne rejse til Thailand.

14 dage fra 19.295 kr.

LÆS MERE

Det Ukendte Nordthailand

Dette er rejsen for dem, der ønsker at opleve det uspolerede Thailand og få et tæt indblik i landets rige traditioner og kulturer – alt sammen krydret med overnatning på små hyggelige boutique- hoteller, der emmer af ægte thai-stemning.

13 dage fra 23.995 kr.

LÆS MERE

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra Bangkoks pulserende liv går rejsen gennem det centrale Thailands landlige omgivelser til River Kwai og Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, inden I slutter med en afslappende badeferie på det lækre Veranda Resort i Hua Hin.

15 dage fra 20.995 kr.

LÆS MERE

5-stjernet badeferie på Furama Resort

Lad jer forkæle i luksuriøse omgivelser på badeferie på det 5-stjernede Furama Resort i Da Nang, Vietnam, kombineret med et ophold i en af Asiens mest moderne storbyer Singapore.

15 dage fra 17.995 kr.

LÆS MERE

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

15 dage fra 24.895 kr.

LÆS MERE

Familieforkælelse i Hua Hin

Evason er garant for kvaliteten på denne rejse, hvor du fra din egen poolvilla kan nyde dette skønne førsteklasses resort, som ligger direkte på stranden i Pranburi. Og børnene spiser tilmed gratis.

15 dage fra 12.395 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Rajan
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.


LÆS MERE
Bettina Toldbod
Bettina Toldbod

Bettina har stor erfaring i at skræddersy rejser til Asien – et område hun kender ualmindeligt godt fra utallige rejser.


LÆS MERE
Peter Schou
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE