Den direkte vej til verdenen med Singapore Airlines

Sæt dig til rette i et fly i Danmark, og inden du ved af det lander du i Singapore, der byder på eksotiske markeder, farverige templer, shopping i verdensklasse og topmoderne arkitektur. For ikke at snakke om en mangfoldighed af spisesteder fra fine gourmetrestauranter til lokale gadekøkkener, der kan holde enhver madelsker mæt og glad i månedsvis.

Et enormt netværk

Ret meget mere direkte kan ruten til Asien næppe blive, og fra Singapore ligger hele verden åben. Singapore Airlines flyver til 62 forskellige destinationer i 35 lande på seks kontinenter. Særligt ruterne videre til New Zealand, Australien og Bali er populære blandt danske rejsende. Men også forbindelserne videre til Cambodia, Thailand og Vietnam giver mange spændende kombinationsmuligheder.

Ypperlig service og komfort

Men én ting er at komme hurtigt frem. Mindst lige så vigtigt er tiden i luften, og når det kommer til service og komfort, er Singapore Airlines blandt verdens absolut bedste. Service har altid haft højeste prioritet hos Singapore Airlines, og det mærker man fra det øjeblik, man bydes velkommen ombord. Komforten er også høj. Singapore Airlines flåde på lidt over 100 fly er blandt de yngste i verden, og på de lange rejser har alle sæder naturligvis individuelle skærme med mere end 1.000 film, spil, tv-programmer og et væld af anden underholdning at vælge imellem. Trådløst internet er allerede tilgængeligt på en række fly, og flere kommer hele tiden til. Det er bestræbelser som disse, der har sikret Singapore Airlines et væld af priser og en konstant position blandt verdens absolut bedste flyselskaber.

Et spørgsmål om smag

Mad smager anderledes i det tryk, man finder i en flykabine. Stærke smagsnuancer bliver mildere, og aromaer synes mere nedtonet. Derfor får mange det indtryk, at alt flymad smager ens, eller at det ikke smager af noget. Men ikke ved Singapore Airlines, hvor kokkene tester alle menuer i en trykkabine, der simulerer situationen ombord på flyet. Resultatet er lækre retter fulde af smag. Selv i 10 kilometers højde. Oplevelsen fuldendes af udvalgte vine fra flyselskabets prisvindende vinkælder.

Verdens bedste lufthavn

En anden fornøjelse ved at flyve med Singapore Airlines er Singapores topmoderne Changi Airport. Med mere end 360 butikker og 140 spisesteder er der rigeligt at kigge på. Du kan også se en film i den gratis biograf, lade dig forkæle med en spa-behandling eller gå en tur blandt orkideer, solsikker, lotusblomster og kaktusser i lufthavnens smukke haver, der er fordelt rundt på det enorme område. Kunstinteresserede bør opleve installationen Kinetic Rain i Terminal 1, mens børnefamilier kan nyde godt af de mange aktiviteter for de mindste. Eller hvad med en tur i den udendørs pool?

Har du mindst fem en halv time i transit kan du endda komme på en gratis byrundtur i Singapore. Der er to forskellige ture at vælge imellem. En med fokus på Singapores kulturelle mangfoldighed, mens den anden viser byens fremtidsagtige arkitektur. Det er services som disse, der har sikret lufthavnen titlen som verdens bedste lufthavn de sidste fire år i streg.

Sjove facts om Changi Airport:

  • Lufthavnen bruges af mere end 100 luftfartsselskaber
  • Fra Changi er der forbindelse til 320 byer i hele verden
  • Hver uge håndterer lufthavnen 6.800 fly, hvilket er ét fly hver 90 sekunder.
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel