70120303
Åben:

Den direkte vej til verdenen med Singapore Airlines

Sæt dig til rette i et fly i Danmark, og inden du ved af det lander du i Singapore, der byder på eksotiske markeder, farverige templer, shopping i verdensklasse og topmoderne arkitektur. For ikke at snakke om en mangfoldighed af spisesteder fra fine gourmetrestauranter til lokale gadekøkkener, der kan holde enhver madelsker mæt og glad i månedsvis.

Et enormt netværk

Ret meget mere direkte kan ruten til Asien næppe blive, og fra Singapore ligger hele verden åben. Singapore Airlines flyver til 62 forskellige destinationer i 35 lande på seks kontinenter. Særligt ruterne videre til New Zealand, Australien og Bali er populære blandt danske rejsende. Men også forbindelserne videre til Cambodia, Thailand og Vietnam giver mange spændende kombinationsmuligheder.

Ypperlig service og komfort

Men én ting er at komme hurtigt frem. Mindst lige så vigtigt er tiden i luften, og når det kommer til service og komfort, er Singapore Airlines blandt verdens absolut bedste. Service har altid haft højeste prioritet hos Singapore Airlines, og det mærker man fra det øjeblik, man bydes velkommen ombord. Komforten er også høj. Singapore Airlines flåde på lidt over 100 fly er blandt de yngste i verden, og på de lange rejser har alle sæder naturligvis individuelle skærme med mere end 1.000 film, spil, tv-programmer og et væld af anden underholdning at vælge imellem. Trådløst internet er allerede tilgængeligt på en række fly, og flere kommer hele tiden til. Det er bestræbelser som disse, der har sikret Singapore Airlines et væld af priser og en konstant position blandt verdens absolut bedste flyselskaber.

Et spørgsmål om smag

Mad smager anderledes i det tryk, man finder i en flykabine. Stærke smagsnuancer bliver mildere, og aromaer synes mere nedtonet. Derfor får mange det indtryk, at alt flymad smager ens, eller at det ikke smager af noget. Men ikke ved Singapore Airlines, hvor kokkene tester alle menuer i en trykkabine, der simulerer situationen ombord på flyet. Resultatet er lækre retter fulde af smag. Selv i 10 kilometers højde. Oplevelsen fuldendes af udvalgte vine fra flyselskabets prisvindende vinkælder.

Verdens bedste lufthavn

En anden fornøjelse ved at flyve med Singapore Airlines er Singapores topmoderne Changi Airport. Med mere end 360 butikker og 140 spisesteder er der rigeligt at kigge på. Du kan også se en film i den gratis biograf, lade dig forkæle med en spa-behandling eller gå en tur blandt orkideer, solsikker, lotusblomster og kaktusser i lufthavnens smukke haver, der er fordelt rundt på det enorme område. Kunstinteresserede bør opleve installationen Kinetic Rain i Terminal 1, mens børnefamilier kan nyde godt af de mange aktiviteter for de mindste. Eller hvad med en tur i den udendørs pool?

Har du mindst fem en halv time i transit kan du endda komme på en gratis byrundtur i Singapore. Der er to forskellige ture at vælge imellem. En med fokus på Singapores kulturelle mangfoldighed, mens den anden viser byens fremtidsagtige arkitektur. Det er services som disse, der har sikret lufthavnen titlen som verdens bedste lufthavn de sidste fire år i streg.

Sjove facts om Changi Airport:

  • Lufthavnen bruges af mere end 100 luftfartsselskaber
    Fra Changi er der forbindelse til 320 byer i hele verden
    Hver uge håndterer lufthavnen 6.800 fly, hvilket er ét fly hver 90 sekunder.Fly med Singapore Airlines på eksempelvis disse rejser

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

22 dage fra 31.995 kr.

LÆS MERE

Bali fra øst til vest med Alila

Oplev 3 forskellige sider af Bali på denne rejse fra øst til vest. Alle steder bor I på de lækre design- og livsstilshoteller “Alila”, der er kendt for deres høje standard og ikke mindst personlige service.

14 dage fra 16.495 kr.

LÆS MERE

Forkælelse og egen villa i Ninh Van Bay

Kampagne

Forkælelse og egen villa i Ninh Van Bay

Trænger I til ægte barfodsluksus og slippe væk fra en travl hverdag med en afslappende badeferie i eksklusive omgivelser, så er L’Alyana Ninh Van Bay stedet. Her bor I i egen villa og kan nyde både hinanden og den smukke hvide sandstrand.

14 dage fra 20.995 kr.

LÆS MERE

New Zealands højdepunkter

Klassisk kør-selv tur fra nord til syd i bil med New Zealands højdepunkter. Overnatning gode steder, læg dertil en spændende pakke med ture og udflugter, så I ser og oplever lidt mere.

26 dage fra 36.700 kr.

LÆS MERE

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Oplev magiske Angkor Wat i Cambodia kombineret med charmerende og stemningsfulde Hoi An i Vietnam. Begge steder bor i på førsteklasses hoteller og har naturligvis masser af udflugter og sightseeing inkluderet.

13 dage fra 15.295 kr.

LÆS MERE

Luksus på Java og Bali

Tag på opdagelse i Singapore, udforsk Javas sultanbyer, håndværkstraditioner og prægtige templer, inden I flyver til Bali, hvor en luksuriøs badeferie venter på det eksklusive Alila Seminyak.

13 dage fra 18.995 kr.

LÆS MERE

Sydney og Queenslands unikke natur

Forkælelse og naturoplevelser. I begynder på et lækkert hotel i Sydney og med dyresafaritur. Herefter kommer Brisbane, regnskov på O’Reilly’s i Lamington og verdens største sandø, Fraser Island.

22 dage fra 27.295 kr

LÆS MERE

Det bedste af Cambodia

Oplev det bedste af Cambodia på denne rejse til Angkor Wat, Battambang og Phnom Penh, inden rejsen slutter med badeferie langs Cambodias tropestrande.

15 dage fra 19.995 kr.

LÆS MERE

New Zealand i autocamper

Oplev de pragtfulde naturscenerier i det grønne og frodige New Zealand på en ferie i en autocamper. Landet er fyldt med gode campingpladser, der lader jer komme helt tæt på naturen.

23 dage fra 14.795 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE

Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE

Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE