Den direkte vej til verdenen med Singapore Airlines

Sæt dig godt til rette i et fly i Danmark, og inden du ved af det lander du i Singapore, der byder på eksotiske markeder, farverige templer, shopping i verdensklasse og topmoderne arkitektur. For ikke at snakke om en mangfoldighed af spisesteder fra fine gourmetrestauranter til lokale gadekøkkener, der kan holde enhver madelsker mæt og glad i månedsvis.

Et enormt netværk

Ret meget mere direkte kan ruten til Asien næppe blive, og fra Singapore ligger hele verden åben. Singapore Airlines og dets underselskaber flyver til mere end 130 byer på fem kontinenter. Særligt ruterne videre til New Zealand, Australien, Vietnam og Bali er populære blandt danske rejsende. Men også forbindelserne videre til Cambodia, Thailand, Borneo og de øvrige øer i Indonesien giver mange spændende kombinationsmuligheder.

Ypperlig service og komfort

Men én ting er at komme hurtigt frem. Mindst lige så vigtigt er tiden i luften, og når det kommer til service og komfort, er Singapore Airlines blandt verdens absolut bedste. Service har altid haft højeste prioritet hos Singapore Airlines, og det mærker du fra det øjeblik, du bydes velkommen ombord. Komforten er også høj. Singapore Airlines flåde på lidt over 100 fly er blandt de yngste i verden, og på de lange rejser har alle sæder naturligvis individuelle skærme med mere end 1.000 film, spil, tv-programmer og et væld af anden underholdning at vælge imellem. Trådløst internet er allerede tilgængeligt på en række fly, og flere kommer hele tiden til. Det er bestræbelser som disse, der har sikret Singapore Airlines et væld af priser og en konstant position blandt verdens absolut bedste flyselskaber.

Singapore Airlines byder på masser af komfort

Singapore Airlines Economy Class

Premium Economy og Business Class

Ønsker du endnu mere komfort, kan du vælge at opgradere til Premium Economy. Her får du priority check-in, mere plads samt et stort, behageligt sæde med strømforsyning, så du kan lade dine elektriske apparater op undervejs. Du kan vælge mellem flere forskellige retter ombord. Men bestiller du online mindst 24 timer før afgang, har du et endnu større udvalg at vælge imellem. Det hele komplimenteres naturligvis af kvalitetsvine og champagner. Du kan også se frem til at nyde mere end 1.800 underholdningstilbud på den store 13,3 tommer HD-skærm med noise-cancelling hovedtelefoner. På udvalgte flyvninger kan du endda holde kontakt med omverdenen via internet og tekstbeskeder.

Singapore Airlines Premium Ecconomy Class

Singapore Airlines Premium Ecconomy Class

Eller forkæl dig selv med Business Class, hvor du kan se frem til ypperlig komfort, lækre måltider og den berømte Singapore Airline service. Du har også et stort rummeligt sæde, der kan lægges helt fladt ned, så du ankommer frisk og udhvilet til din destination.

Singapore Airlines Business Class

Singapore Airlines Business Class

Et spørgsmål om smag

Mad smager anderledes i det tryk, man finder i en flykabine. Stærke smagsnuancer bliver mildere, og aromaer synes mere nedtonet. Derfor får mange det indtryk, at alt flymad smager ens, eller at det ikke smager af noget. Men ikke hos Singapore Airlines, hvor kokkene tester alle menuer i en trykkabine, der simulerer situationen ombord på flyet. Resultatet er lækre retter fulde af smag. Selv i 10 kilometers højde. Oplevelsen fuldendes af udvalgte vine fra flyselskabets prisvindende vinkælder.

Singapore Airlines - Economy Class

Singapore Airlines – Economy Class

Verdens bedste lufthavn

En anden fornøjelse ved at flyve med Singapore Airlines er Singapores topmoderne Changi Airport. Med omkring 350 butikker og mere end 100 spisesteder er der rigeligt at kigge på. Du kan også se en film i den gratis biograf, lade dig forkæle med en spa-behandling eller gå en tur blandt orkideer, solsikker, lotusblomster og kaktusser i lufthavnens smukke haver, der er fordelt rundt på det enorme område. Kunstinteresserede bør opleve installationen Kinetic Rain i Terminal 1, mens børnefamilier kan nyde godt af de mange aktiviteter for de mindste. Eller hvad med en tur i den udendørs pool på taget?

Har du mindst fem en halv time i transit kan du endda komme på en gratis byrundtur i Singapore. Der er to forskellige ture at vælge imellem. En med fokus på Singapores kulturelle mangfoldighed, mens den anden viser byens fremtidsagtige arkitektur. Det er services som disse, der har sikret lufthavnen titlen som verdens bedste lufthavn de seneste seks år i streg.

Singapore - Changi Airport - Terminal 3

Sjove facts om Changi Airport:

  • Lufthavnen bruges af mere end 100 luftfartsselskaber,
  • Fra Changi er der forbindelse til over 400 byer i mere end 100 lande.
  • Hver uge håndterer lufthavnen 7.200 fly, hvilket er ét fly hver 80 sekunder.

Fly med Singapore Airlines på eksempelvis disse rejser

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel