70120303
Åben:

Burma er et mekka for rejsende

Burma er et mekka for rejsende. Her er smukt med tusindvis af pagoder, orangeklædte munke, grønne bjerge og venlige mennesker. Og som en stor, men ganske overset bonus har Burma kridhvide sandstrande ud til Den Bengalske Bugt og Andamanerhavet – det perfekte sted at afslutte en eventyrlig rejse.

Yangon, en forunderlig storby

Burma - Yangon

Burma – Yangon

Yangon ligner ingen anden by i Asien. Her er ingen trafikkøer, ingen glitrende shoppingcentre og ingen fortravlede forretningsmænd, der løber fra møde til møde. Tværtimod er den pulserende storbystemning afløst af et vidunderligt afslappet tempo. Sammen med den engelsktalende guide oplever du de smukke britiske kolonitidsbygninger, det kinesiske kvarter og du kan nyde freden i den smukke park omkring Kandawgyi-søen. Se også de fascinerende gyldne templer, de smukke parker og det eksotiske gadeliv. Yangon har alt det, der gør Burma så forunderlig.

Sightseeing på Inle-søen

Burma - Inle Søen

Burma – Inle Søen

Oplev Inle-søen, som danner livsgrundlag for intha-folket og vær sikker på, at få den bedst mulige oplevelse, når du stævner ud på den smukke sø ledsaget af en guide. Intha-folket kom vandrende til søen fra det sydlige Burma omkring det 15. århundrede og slog sig ned i pælelandsbyer på søen. I dag tæller landsbyerne skoler, forretninger, templer og alt andet, et normalt samfund behøver. Foruden at ernære sig ved det, søen kan give dem, dyrker inthaerne tomater, auberginer, kartofler, bananer og appelsiner i flydende haver.

Bagan, Mt. Popa og Salay

Burma - Bagan

Burma – Bagan

Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse i området omkring Bagan. Vi kan tilrettelægge en tur, hvor du kommer ind under huden på Bagan, der er et af Sydøstasiens største arkæologiske vidundere med sine tusindvis af gamle tempelruiner, der minder om byens tidligere storhed. Besøg byen Salay, der ud over ruinerne fra Bagan-perioden, rummer en række meget attraktive klostre bygget i træ. Det cylinderformede bjerg, Mt. Popa, er en lige så storslået oplevelse. Stedet er som taget ud af et eventyr, hvilket forstærkes af det gyldne tempel, der er opført på bjergets flade top.

Ngapali Beach strandferie

Burma - Ngapali Beach

Burma – Ngapali Beach

Burma lokker med 2.000 km kridhvide sandstrande ud til Den Bengalske Bugt og Andamanerhavet. Set i turistmæssig sammenhæng er alle disse pragtfulde strande fuldstændig uspolerede. Drømmer du om at komme væk fra det hele og have masser af hvidt sand, vajende palmer og vidunderligt varmt vand, er Ngapali Beach stedet. Her er det også muligt at sejle ud til nogle af de små øer langs kysten for at snorkle og solbade. Hvis du er til dybhavsfiskeri, er havet fyldt med kæmpe sværdfisk og barracuda. Du kan også prøve kræfter med en 18-hullers golfbane.

Burma er et mekka for rejsende og en god mulighed for at få en ferie med både kridhvide strande, krystalklart blåt vand og store kulturelle oplevelser. Kontakt MarcoPolo på 70 12 03 03 og få et tilbud til din unikke rejse til Burma.

Se mange flere billeder fra Burma – klik her
Relaterede rejser med MarcoPolo

Burmas højdepunkter

Oplev største Burmas højdepunkter på denne rejse fra Yangon til ruinbyen Bagan, kongebyerne omkring Mandalay og den maleriske Inle-sø. Du kan også se frem til mindre kendte seværdigheder såsom de hellige huler ved Pindaya, en kulinarisk tur i cykeltaxa gennem Yangon ved aftentid samt et center for pensionerede elefanter nær den britiske bjergstation, Kalaw.

15 dage fra 21.995 kr.

LÆS MERE

Det bedste af Burma

På denne rejse til Burma kommer I også uden for de mest besøgte områder og oplever steder, hvor turisterne er mere sjældne. Besøg det glemte Østen, og få en oplevelse for livet.

17 dage fra 27.395 kr.

LÆS MERE

Burma - Østens Perle

Burma er uden tvivl Østens perle, og på denne 13 dages rundrejse i Burma oplever du alle landets største attraktioner. Fra Yangons travle gader og gyldne pagoder til den magiske Inle sø, de gamle kongebyer ved Mandalay og ikke mindst Bagans imponerende stentempler.

13 dage fra 18.995 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE

Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE

Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE