Burma er et mekka for rejsende

Burma er et mekka for rejsende. Her er smukt med tusindvis af pagoder, orangeklædte munke, grønne bjerge og venlige mennesker. Og som en stor, men ganske overset bonus har Burma kridhvide sandstrande ud til Den Bengalske Bugt og Andamanerhavet – det perfekte sted at afslutte en eventyrlig rejse.

Yangon, en forunderlig storby

Burma - Yangon

Burma – Yangon

Yangon ligner ingen anden by i Asien. Her er ingen trafikkøer, ingen glitrende shoppingcentre og ingen fortravlede forretningsmænd, der løber fra møde til møde. Tværtimod er den pulserende storbystemning afløst af et vidunderligt afslappet tempo. Sammen med den engelsktalende guide oplever du de smukke britiske kolonitidsbygninger, det kinesiske kvarter og du kan nyde freden i den smukke park omkring Kandawgyi-søen. Se også de fascinerende gyldne templer, de smukke parker og det eksotiske gadeliv. Yangon har alt det, der gør Burma så forunderlig.

Sightseeing på Inle-søen

Burma - Inle Søen

Burma – Inle Søen

Oplev Inle-søen, som danner livsgrundlag for intha-folket og vær sikker på, at få den bedst mulige oplevelse, når du stævner ud på den smukke sø ledsaget af en guide. Intha-folket kom vandrende til søen fra det sydlige Burma omkring det 15. århundrede og slog sig ned i pælelandsbyer på søen. I dag tæller landsbyerne skoler, forretninger, templer og alt andet, et normalt samfund behøver. Foruden at ernære sig ved det, søen kan give dem, dyrker inthaerne tomater, auberginer, kartofler, bananer og appelsiner i flydende haver.

Bagan, Mt. Popa og Salay

Burma - Bagan

Burma – Bagan

Giv dig selv en uforglemmelig oplevelse i området omkring Bagan. Vi kan tilrettelægge en tur, hvor du kommer ind under huden på Bagan, der er et af Sydøstasiens største arkæologiske vidundere med sine tusindvis af gamle tempelruiner, der minder om byens tidligere storhed. Besøg byen Salay, der ud over ruinerne fra Bagan-perioden, rummer en række meget attraktive klostre bygget i træ. Det cylinderformede bjerg, Mt. Popa, er en lige så storslået oplevelse. Stedet er som taget ud af et eventyr, hvilket forstærkes af det gyldne tempel, der er opført på bjergets flade top.

Ngapali Beach strandferie

Burma - Ngapali Beach

Burma – Ngapali Beach

Burma lokker med 2.000 km kridhvide sandstrande ud til Den Bengalske Bugt og Andamanerhavet. Set i turistmæssig sammenhæng er alle disse pragtfulde strande fuldstændig uspolerede. Drømmer du om at komme væk fra det hele og have masser af hvidt sand, vajende palmer og vidunderligt varmt vand, er Ngapali Beach stedet. Her er det også muligt at sejle ud til nogle af de små øer langs kysten for at snorkle og solbade. Hvis du er til dybhavsfiskeri, er havet fyldt med kæmpe sværdfisk og barracuda. Du kan også prøve kræfter med en 18-hullers golfbane.

Burma er et mekka for rejsende og en god mulighed for at få en ferie med både kridhvide strande, krystalklart blåt vand og store kulturelle oplevelser. Kontakt MarcoPolo på 70 12 03 03 og få et tilbud til din unikke rejse til Burma.

Se mange flere billeder fra Burma – klik her

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel