Badeferie i Australien

Australien - baobab on the beach - Broome»Badeferie i Australien? Er du skør«, sagde mine venner. »Næh, hvorfor det«, svarede jeg, »Broome ligger ikke meget længere væk end Bali – og på Bali har de altså hverken kænguruer eller den enestående australske outback med rødt sand og små buske, så langt øjet rækker!«

 

Klimaet i Broome er tropisk. I vintermånederne april – oktober er vejret perfekt: blå himmel, svalende brise og en temperatur på omkring de 30 grader. Om sommeren er her vådt, og selv de lokale fortrækker til sydlige egne. Byen bryster sig af at være indehaver af en af de smukkeste strande i verden, og bedre sted til en badeferie findes næppe: 22 km kridhvidt sand og Det Indiske Oceans klare turkisfarvede vand. Det hele omgivet af de karakteristiske – og meget australske – røde farver. Man undrer sig over, at det røde sand i klipperne bag stranden ikke blander sig med det hvide sand og giver en kedelig grumset farve. Men det sker ikke – kontrasten er fuldkommen! Og himlen må være mere blå her end noget andet sted i verden! Byen er mest kendt for perlefiskeri. I slutningen af 1800-tallet kom hundredvis af japanere og kinesere til byen i jagten på formuen, og byens Chinatown er et besøg værd.

 

Oplev Australiens dyreliv

Oplev Australiens dyreliv

Broome giver en enestående mulighed for en rigtig Australien–oplevelse kombineret med badeferie. På dagsture fra byen kan du opleve fjerntliggende aboriginersamfund, tage på »krokodille–spotting–cruise«, og køre gennem det røde landskab til oldgamle koralrev, der i dag ligger som vandfyldte kløfter i det ellers så tørre landskab. Du kan prøve en tur med hovercraft – en ægte luftpudebåd, stille din fod i et forstenet dinosaurfodspor, se baobabtræer, der ellers kun findes i Afrika og på Madagaskar. Har du mod på mere? Så prøv en kamelridetur på Cable Beach i solnedgangen – det er en fantastisk oplevelse! Broome giver dig det hele både sand, strand og storslåede oplevelser.

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel