70120303
Åben:

Badeferie i Australien

Australien - baobab on the beach - Broome»Badeferie i Australien? Er du skør«, sagde mine venner. »Næh, hvorfor det«, svarede jeg, »Broome ligger ikke meget længere væk end Bali – og på Bali har de altså hverken kænguruer eller den enestående australske outback med rødt sand og små buske, så langt øjet rækker!«

 

Klimaet i Broome er tropisk. I vintermånederne april – oktober er vejret perfekt: blå himmel, svalende brise og en temperatur på omkring de 30 grader. Om sommeren er her vådt, og selv de lokale fortrækker til sydlige egne. Byen bryster sig af at være indehaver af en af de smukkeste strande i verden, og bedre sted til en badeferie findes næppe: 22 km kridhvidt sand og Det Indiske Oceans klare turkisfarvede vand. Det hele omgivet af de karakteristiske – og meget australske – røde farver. Man undrer sig over, at det røde sand i klipperne bag stranden ikke blander sig med det hvide sand og giver en kedelig grumset farve. Men det sker ikke – kontrasten er fuldkommen! Og himlen må være mere blå her end noget andet sted i verden! Byen er mest kendt for perlefiskeri. I slutningen af 1800-tallet kom hundredvis af japanere og kinesere til byen i jagten på formuen, og byens Chinatown er et besøg værd.

 

Oplev Australiens dyreliv

Oplev Australiens dyreliv

Broome giver en enestående mulighed for en rigtig Australien–oplevelse kombineret med badeferie. På dagsture fra byen kan du opleve fjerntliggende aboriginersamfund, tage på »krokodille–spotting–cruise«, og køre gennem det røde landskab til oldgamle koralrev, der i dag ligger som vandfyldte kløfter i det ellers så tørre landskab. Du kan prøve en tur med hovercraft – en ægte luftpudebåd, stille din fod i et forstenet dinosaurfodspor, se baobabtræer, der ellers kun findes i Afrika og på Madagaskar. Har du mod på mere? Så prøv en kamelridetur på Cable Beach i solnedgangen – det er en fantastisk oplevelse! Broome giver dig det hele både sand, strand og storslåede oplevelser.
Udvalgte rejser til Australien

Sommerferie i det nordlige Australien

Vores sommerhalvår er et godt rejsetidspunkt til det tropiske nord og derfor er en sommerferie i det nordlige Australien et sikkert hit. I skal på campingsafari i Kakadu, bo på resort i Cairns og på tur til Great Barrier Reef. Rejsen slutter med strandferie ved Port Douglas.

20 dage fra 29.895 kr.

LÆS MERE

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

22 dage fra 31.995 kr.

LÆS MERE

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

18 dage fra 39.790 kr.

LÆS MERE

MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Bettina Toldbod
Bettina Toldbod

Bettina har stor erfaring i at skræddersy rejser til Asien – et område hun kender ualmindeligt godt fra utallige rejser.


LÆS MERE
Peter Schou
Peter Schou

Peter har rejst intensivt i blandt andet USA, Latinamerika og Afrika, og han deler gerne ud af sin enorme viden om disse regioner.


LÆS MERE
Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.


LÆS MERE