Rejser til Zimbabwe

Vandfald, safari og smuk natur

Zimbabwes nyere historie har givet landet et blakket ry. Men bag avisoverskrifterne gemmer sig et af Afrikas smukkeste og mest spændende lande. Et land med en rig kultur, varierede landskaber og ikke mindst fantastiske nationalparker, der tilbyder et eksotisk alternativ til Afrikas mere kendte safaridestinationer.

Stå på kanten af Victoria Falls og se vandmasserne vælte i dybet under dig med en hul rumlen, der har givet vandfaldet sit lokale navn ”Mosi-oa-Tunya”; Røgen der tordner. Besøg også de lokale markeder, stå til søs på en flodbåd op ad Zambezi-floden eller bestil en kølig gin og tonic på et af de historiske luksushoteller nær Victoria Falls og nyd synet af elefanter, der kommer ned til floden for at drikke i solnedgangens gyldne skær.

Mød de afrikanske dyr
Helt andre oplevelser venter i Hwange National Park, der er berømt for sine store elefantflokke, bøfler, zebraer og giraffer. Med så mange byttedyr er rovdyrene naturligvis også velrepræsenteret, og både løver, leoparter og geparter ses jævnligt i parken, der også er hjem for de sjældne afrikanske næsehorn.

Kulturinteresserede kan desuden se frem til farverige lokale festivaller, besøg i uturistede landsbyer samt ikke mindst Great Zimbabwe, der er den vigtigste historiske ruin i det sydlige Afrika.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Aktiv ferie i Zimbabwe

Rejs med Exodus til det naturskønne Zimbabwe. Landet har nogle af verdens største vandfald og enorme nationalparker. Med Exodus har I blandt andet mulighed for at komme helt tæt på det kæmpemæssige Victoria Falls og opleve Afrikas vilde dyr både til lands og til vands. Der er masser af muligheder for en helt unik oplevelse på Exodus’ grupperejser.

Gå til Exodus

Oplevelser i Zimbabwe

Snak Zimbabwe med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel