Rejser til Zanzibar

Tropestrande, koralrev, krydderier og historiske Stonetown

Med sine hvide strande, slanke palmer og ualmindeligt turkisblåt vand er Zanzibar som taget ud af en dagdrøm. Her er vandet aldrig koldt, og ud for kysten lokker rige koralrev med farvestrålende tropiske fisk på at blive udforsket. Du kan tilmed lade dig forkæle på lækre strandresorts, der byder på skønne omgivelser, høj service og romantiske middage under stjernerne.

I dag er det primært de fantastiske sandstrande, det tropiske klima og det varme azurblå vand, der lokker rejsende til Zanzibar. Men sådan har det ikke altid været. Gennem århundreder er folk valfartet til Zanzibar fra både Afrika, Arabien, Europa og Asien. Nogle kom for at prøve lykken som plantageejere, andre som missionærer, og endnu andre ernærede sig ved sørøveri i Det Indiske Ocean. Handel af enhver art har altid været vigtig for Zanzibar, og rigtig mange mennesker kom til øen enten som slaver, som slavehandlere eller på handelsskibe, der skulle bringe kryddernelliker og andre krydderier tilbage til Europa med stor fortjeneste.

Med sig bragte de også deres hjemlands respektive kulturer, mad og religioner. De fleste slog sig ned i hovedbyen Stonetown, og her levede disse meget forskellige etniske grupper side om side igennem århundreder. Man lånte selvfølgelig lidt fra hinandens kulturer, og den dag i dag fornemmer man stadig den unikke multikulturelle stemning i Stonetowns gamle gader. Mange historiske bygninger står endnu med deres flotte dekorationer og udskårne trædøre. Maden er lige så mangfoldig som folkelivet, og det er en sand fornøjelse at udforske Zanzibars eksotiske lokale køkkener.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Snak Zanzibar med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Zanzibar. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Zanzibar.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel