Rejser til Tanzania

Bjergbestigning og safari i det ægte Afrika

Rejs med MarcoPolo til Tanzania, og tag på trekking til toppen af Afrikas højeste punkt, Kilimanjaro, på safari over de endeløse savanner eller på tropisk badeferie i ferieparadiset Zanzibar. Kilimanjaro, med den sneklædte bjergtop, kan bestiges hvis man er i almindelig god form, og er en naturoplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Meget af Tanzania består af uspoleret og fascinerende natur, og det er en fantastisk oplevelse at se solen gå ned over de støvede sletter, som et klassisk billede på et afrikansk landskab.

Om natten kan I opleve stjernerne funkle om kap på himmelen når mørket sænker sig. Serengeti-nationalparken har et rigt dyreliv hvor løver, elefanter og næsehorn kan opleves på tætteste hold. Det er også her, at over én million gnuer hver sommer vandrer over sletten i deres søgen efter friskt græs. Tilbring også et par dage i Tanzanias hovedstad, Dar-es-Salaam, som byder på et charmerende sammensurium af afrikanske, muslimske og østasiatiske kulturer. Besøg byens kaotiske markeder, gå en tur ved den flotte havnepromenade og oplev de mange historiske bygninger i byen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Aktiv ferie i Tanzania

Rejs med Exodus til Tanzania. Bestig Kilimanjaro, eller tag på cykelsafari i trygge hænder. Der er også mulighed for at skrue tempoet lidt ned og tage på en klassisk safari i Serengeti eller slappe af på Zanzibars smukke strande. Mulighederne er mange med Exodus, og I kan helt sikkert finde en grupperejse, der passer til jeres ønsker.

Gå til Exodus

Snak Tanzania med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel