Luksusbadeferie på Zanzibar - La Gemma dell’Est

Resortet La Gemma dell’Est omtaler sig selv som Zanzibars mest luksuriøse resort. Der er noget om snakken, for dette luksusresort er noget ganske særligt. Beliggenheden ned til en af Zanzibars absolut bedste strande bliver ikke bedre, og resortet byder på skønne omgivelser, masser af aktiviteter og all inclusive af høj kvalitet. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde det.

Zanzibar er som taget ud af en tropisk dagdrøm. Her indbyder de fantastiske strande til afslapning i vandkanten, og ud for kysten venter farvestrålende koralrev på at blive udforsket. Middagene serveres i de varme tropeaftener under stjernerne, og skulle du få lyst til at se mere af øen, byder den historiske by Stonetown på masser af eksotisk stemning og lokal kultur. Du kan også besøge en af øens krydderiplantager og kigge efter aber og fugle i Jozani Chwaka Bay National Park.

Har du lyst til at forlænge rejsen med flere dage på Zanzibar eller måske en safari i Tanzania eller Kenya, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Zanzibar.

Ved ankomsten til Zanzibar bliver du hentet i lufthavnen og kørt til La Gemma dell’Est. Resortet ligger direkte ned til en billedskøn, hvid sandstrand nær Zanzibars nordlige tip. Sandet er blødt og hvidt, og havet har præcis den turkisblå farve, man ser på billeder fra Zanzibar. Resortet består af stråtækte bygninger spredt ud mellem slanke palmer og farvestrålende blomster i en stor tropiske have. Værelserne er moderne og lyst indrettet med faciliteter såsom satellit-tv, sikkerhedsboks, indstillelig aircondition, wi-fi og et lækkert badeværelse. Minibaren fyldes dagligt op, og myggenettet over sengen fuldender følelsen af at være i troperne. Der er flere forskellige værelsestyper at vælge imellem. Nogle har udsigt til haven, mens andre har havudsigt. Eller gå hele vejen og opgrader til de flotte Ocean Suites.

Opholdet er med all inklusive, og du har meget at glæde dig til. Morgenmad, frokost og middag serveres i Pavilion Restaurant, der ligger med en flot udsigt over havet. Her vil du både finde lokale specialiteter og internationale favoritter. Til maden serveres sodavand, husets vin, lokale øl, juice, kaffe, te og vand. Inkluderede drikkevarer serveres også i resortets adskillige barer. Hvis du har lyst, kan også vælge at spise på den italienske restaurant Terra E Mare direkte på stranden, eller nyde en let frokost i The Tropicana Bar. Det er også med i all inclusive.

Resortet byder desuden på to restauranter, der ikke er med i all inclusive, men som det absolut er værd at prøve. Den ene er The Beach Grill, hvor du kan nyde grillet fisk med fødderne begravet i sandet under den tropiske stjernehimmel. Eller tag plads på restauranten Sea Breeze, der står på pæle ude i havet. Her fremtryller de dygtige kokke fantastiske kreationer af dagens fangst fra havet omkring Zanzibar.

Tanzania_Zanzibar_La Gemma dell’Est_Pool

Dagene er frie til at slappe af og udforske Zanzibar i dit eget tempo. Nyd livet i palmernes skygge fra en solseng på stranden og tag en dukkert i poolen. Eller stå til søs på en sejltur til naboøerne og de farvestrålende koralrev, der gemmer sig i det lune vand omkring Zanzibar. Du kan også sejle en tur på egen hånd i resortets kajakker og stand up paddel boards. Skal formen holdes ved lige efter al den gode mad, byder resortet på vandaerobics samt både et indendørs og et udendørs fitness-center. Eller hvad med et spil beach volly, bordtennis eller tennis? Bagefter kan du forkæle dig selv i resortets lækre spa-afdeling.

Selvom det er svært at vriste sig væk fra den fantastiske strand, så kan det klart anbefales at se mere af Zanzibar. Ikke mindst den stemningsfulde historiske by Stonetown, hvis gamle gader byder på traditionelle huse, forts og sågar et ægte sultanpalads. Få andre byer langs Østafrikas kyst har bevaret sin historiske stemning i samme grad som Stonetown, og byen er rig på historier om sørøvere, krydderihandel og opdagelsesrejsende.

Det var i høj grad slaver og krydderier, der blev udskibet fra Stonetown i byens storhedstid. Slaveriet hører heldigvis fortiden til. Men rundt om på Zanzibar ligger stadig krydderiplantager, hvor du kan opleve krydderierne og høre om deres enorme betydning for Zanzibar. Helt andre oplevelser venter i Jozani Chwaka Bay National Park, hvis tætte regnskov er hjem for den særlige røde colobus-abe. Her kan du også være heldig at se nogle af øens mange fugle samt mere end 50 sommerfuglearter.

Så der er masser af muligheder for oplevelser på Zanzibar, og øen er ikke større, end at du sagtens kan nå at være tilbage på resortet igen tids nok til at nyde en drink, mens solen forsvinder i havet.

Tanzania_Zanzibar_La Gemma dell’Est_Stranden er blandt de bedste på Zanzibar

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 mar 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2019 - 22 dec 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Zanzibar t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Zanzibar lufthavn til hotel t/r.
 • 7 nætter i V Club værelse
 • All inclusive (ekskl. Måltider og drikkevarer på restauranterne The Beach Grill og Sea Breeze, drikkevarer serveret fra midnat til kl. 7:30)
 • Fri afbenyttelse af ikke-motoriseret vandsportsudstyr.
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Zanzibar

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Zanzibar

Vi kender de skønneste steder i Zanzibar og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel