Luksusbadeferie på Zanzibar - Diamond Resort Mapenzi Beach

Kom helt ned i gear på tropeøen Zanzibar, der ligger ud for Tanzanias kyst. Her indbyder de fantastiske strande til afslapning i vandkanten eller vandsport af forskellig art. Du kan også udforske de lokale koralrev med maske og snorkel, og nyde lækre måltider direkte på stranden i de varme tropeaftener. Væk fra kysten byder den historiske by Stonetown på masser af eksotisk stemning og gode historie, mens de frodige landskaber uden for byen prydes af krydderiplantager.

Rejsen igennem bor du på Diamond Resort på Mapenzi Beach, der består af charmerende stråtækte hytter spredt ud i en stor frodig have helt ned til stranden. Stedet indbyder til afslapning i vandkanten eller omkring poolen, og når sulten eller tørsten melder sig, kan du bare tage for dig af herlighederne. For opholdet er med all inclusive. Så det er bare at læne dig tilbage og nyde de skønne omgivelser.

Har du lyst til at forlænge rejsen med flere dage på Zanzibar eller måske en safari i Tanzania eller Kenya, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod eksotiske Zanzibar.

Efter et flyskifte ankommer du til Zanzibar, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Diamond Resort. Resortet ligger direkte ned til den flotte strand Mapenzi Beach, der er som taget ud af et postkort med slanke palmer, turkisblåt vand og fint, hvidt sand. Resortet falder smukt ind i de tropiske omgivelser med sine lave, stråtækte bygninger spredt ud i en stor tropisk have. Værelserne er komfortabelt indrettet i lyse farver og med mørke træmøbler. Deriblandt en stor flot himmelseng med myggenet, der på bedst vis fanger den tropiske stemning. Blandt de mange faciliteter byder værelset på individuel indstillelig aircondition, sikkerhedsboks, kaffe-faciliteter, og en minibar, der fyldes dagligt med sodavand, lokale øl og vand. Du har også et indbydende badeværelse med brusebad samt en privat veranda, hvorfra du kan nyde de tropiske omgivelser. Der er flere forskellige værelseskategorier at vælge imellem. Nogle har udsigt til haven, mens andre ligger direkte ned til stranden.

Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de skønne omgivelser. Når sulten eller tørsten melder sig, er du i godt selskab. Opholdet er med all inklusive, hvilket inkluderer helpension i form af morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad. Du kan også vælge at nyde en let frokost på strandrestauranten Ocean Reef Beach Grill og en sprød, friskbagt pizza til aftensmad direkte på stranden på Nakupenda Pizzeria Restaurant. Resortet byder desuden på ala carte-restauranten Suli suli, der ikke er inkluderet i prisen. Dagen igennem kan du nyde sodavand, frugtjuice, lokale øl, husets vin, te, kaffe og vand.

Tanzania_Zanzibar_Diamond Resort Mapenzi Beach_Pool1

Dagene er frie til at slappe af og udforske Zanzibar. Nyd livet i palmernes skygge fra en solseng på stranden eller omkring poolen. Tag på sejltur til naboøerne, eller udforsk de farverstrålende koralrev, der gemmer sig i det lune vand ud for kysten. Du kan også sejle en tur i resortets kanoer eller prøve kræfter med windsurfing. Eller hvad med et spille beach volly, strandfodbold, bordtennis eller tennis? Spillerummet med Nintendo Wii og Playstation er også et sikkert hit, hvis du rejser med børn.

Når du trænger til en pause fra solen, er det værd at tage turen ind til den stemningsfulde gamle by Stonetown, der er rig på historier om sørøvere, handelsfolk og opdagelsesrejsende. Byen har bevaret sin eksotiske stemning samt mange af de gamle, traditionelle bygninger, der prydes med smukke dekorationer. Det var i høj grad slavehandel og krydderier, der blev udskibet fra Stonetown i byens storhedstid. Slaveriet hører heldigvis fortiden til. Men rundt om på Zanzibar ligger stadig krydderiplantager, hvor du kan opleve krydderierne og høre om deres enorme betydning for Zanzibar.

Tanzania_Zanzibar_Diamond Resort Mapenzi Beach_Strand

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 mar 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 13.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 12.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2019 - 22 dec 2019
ved 2 voksne
fra 13.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Zanzibar t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Zanzibar lufthavn til hotel t/r.
 • 7 nætter i superior værelse
 • All inclusive
 • Velkomstdrink
 • Gratis Wi-Fi i lobby-området
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Zanzibar

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Zanzibar

Vi kender de skønneste steder i Zanzibar og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel