Storbyferie i Dubai og badeferie på Sandies Baobab Resort Zanzibar

Kombiner Dubais moderne skyskrabere og shoppingcentre med Zanzibars hvide tropestrande, turkisblåt vand og slanke palmer, der svajer i den blide brise. Farvestrålende koralrev med fisk i alle tænkelige nuancer og havskildpadder, der kommer op på stranden for at lægge æg. Zanzibar er det perfekte sted til en eksotisk badeferie under tropiske himmelstrøg. Men øen har også mange andre spændende oplevelser at byde på. Du kan udforske den historiske by Stonetown, der i århundreder har været samlingssted for rejsende fra Asien, Mellemøsten, Afrika og Europa. Væk fra kysten fyldes luften af duften fra krydderiplantager, og i øens regnskov gemmer aber og et rigt fugleliv sig i trækronerne.

Du bor godt på det helt nye Sandies Baobab Resort, der ligger med direkte adgang til den fantastiske strand Nungwi nær Zanzibars nordligste top. Resortet byder også på et flot poolområde, og når sulten eller tørsten melder sig, er du i de bedste hænder. Opholdet er nemlig med all inclusive.

Har du lyst til at forlænge rejsen med flere dage på Zanzibar eller måske en safari i Tanzania eller Kenya, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Dubai. Du ankommer omkring midnat, hvor du bliver mødt af en chauffør, der vil sørge for transporten til dit hotel.

Dagene er frie til at udforske denne eksotiske storby, der rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Dubai er fuld af kontraster. Her står futuristiske skyskrabere side om side med millionvillaer på menneskeskabte øer, slanke minareter og arabisk arkitektur med traditionelle vindtårne. Enorme shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, mens der handles guld og krydderier i stor stil på de eksotiske markeder. På byens gourmetrestauranter serveres specialiteter fra hele verden, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te.
Muligheder er der masser af i Dubai. Nyd udsigten over byen fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og besøg den smukke Jumeirah-moské. Shop løs i de mange shoppingcentre, og nyd high tea på det ultraluksuriøse Burj al Arab. Helt andre oplevelser venter i det traditionelle område Bastakia samt Dubai Creek, der bedst udforskes om bord på en traditionel dhow. Eller læg byen bag dig på en tur i firehjulstrækker, og udforsk ørkenklitterne, der strækker sig som et bølgende hav mod horisonten. Hvordan du vælger at bruge dagene er helt op til dig, og vi er naturligvis behjælpelige med booking af udflugter, hvis du ønsker det.

Forenede Arabiske Emirater - Dubai

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Zanzibar ud for Tanzanias østkyst.

Ved ankomsten til Zanzibar står en chauffør klar til at køre dig til Baobab Zanzibar, der er dit hjem for den kommende uge. Beliggenheden ned til Nungwi Beach, der er blandt Zanzibars bedste strande, bliver ikke bedre. De 105 værelser er indrettet i toetagers bygninger, der ligger spredt rundt i en stor tropisk have. De er lyst og moderne indrettet med blandt andet individuel kontrollerbar aircondition, sikkerhedsboks, lækkert badeværelse og myggenet over den store himmelseng. Nogle værelser har udsigt til stranden og havet, mens andre vender ud mod haven.

Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de skønne omgivelser. Vask rejsestøvet af i poolen, eller find den perfekte plads i det hvide pulversand på stranden og nyd udsigten over det ualmindeligt turkisblå vand med kølig drink fra baren. Opholdet er med all inclusive, så du kan frit forsyne dig med sodavand, juice, kaffe, te, lokale øl og husets vin fra resortets bar, der er åben fra klokken 9 til midnat. Klokken 18:00 findes cocktailkortet frem, så du kan prøve de lækre lokale cocktails. Baren har også importeret alkohol og et større udvalg af vine, der kan købes. Morgenmad, frokost og middag er naturligvis også inkluderet og serveres i resortets restaurant. Når mørket falder på, byder aftenerne på underholdning på resortets scene, som du kan overvære, hvis du har lyst.

Tanzania_Zanzibar_Baobab Resort_Strand

Dagene på Zanzibar er helt dine egne. Nyd morgenmaden i fred og ro i tropesolen, og kom helt ned i gear på stranden eller ved poolen. Her skal du ikke nå noget, og det eneste du skal tage stilling til er, hvad kunne tænke dig at smage fra baren næste gang. Du kan også tage et slag beach volley, billard eller bordtennis. Eller tag på en snorkletur til de farverige koralrev, der gemmer sig i havet rundt om Zanzibar.

Helt andre oplevelser venter væk fra stranden, og det kan i høj grad anbefales at besøge den historiske by Stonetown. Her flankeres de gamle, stemningsfulde gader af traditionelle huse, stærke forte og sågar et ægte sultanpalads. Få andre byer i Østafrika har bevaret sin historiske stemning i samme grad som Stonetown, og de gamle gader er fyldt med historier om sørøvere, krydderihandlere og opdagelsesrejsende.

Alverdens varer er strømmet igennem Stonetown gennem tiderne. Men det var først og fremmest slavehandel og krydderier, der gjorde Stonetown til en af de vigtigste havnebyer langs Østafrikas kyst. Slaveriet hører heldigvis fortiden til. Men krydderier dyrkes stadig i Zanzibars frugtbar jord, og det er spændende at besøge en krydderiplantage og høre om de velduftende planter og deres store betydning for Zanzibar.

Helt andre oplevelser kan fås i Jozani Chwaka Bay National Park, der er hjem for et rigt fugleliv og mere end 50 sommerfuglearter. Også flere forskellige abe-arter lever her. Deriblandt den særlige colobus-abe og måske endda den næsten mytiske zanzibar-leopard. Ingen har set leoparden i mere end 10 år. Men i 2018 fangede en kamerafælde billeder af en leopard, hvilket satte gang i håbet om, at det sky kattedyr måske stadig lurer mellem træerne.

Muligheder er der masser af på Zanzibar, og øen er ikke større, end at du sagtens kan nå at være tilbage på resortet igen tids nok til at nyde den smukke solnedgang fra stranden efterfulgt af en lækker middag i tropenatten.

Tanzania_Zanzibar_Baobab Resort_Bar

Nyd den sidste morgen i troperne, inden turen går mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 mar 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2019 - 22 dec 2019
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København via Dubai til Zanzibar t/r.
 • Privat transport fra Dubai lufthavn til hotel t/r.
 • 3 nætter på førsteklasses hotel i Dubai
 • Privat transport fra Zanzibar Lufthavn til hotel t/r.
 • 7 nætter i Swahili værelse på Sandies Baobab Beach
 • All inclusive på Sandies Baobab Beach
 • Gratis Wi-Fi i fællesområderne på Sandies Baobab Beach
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Zanzibar

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Zanzibar

Vi kender de skønneste steder i Zanzibar og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel